OFF TOPIC...eu am windows cu service pack 2 cu firewall incorporat,ca antivirus folosesc karspersky si ca anti spy ad-aware se professional si imi merge caculatorul parfum nu am avut probleme nicioadata si nici nu voi avea....
ON TOPIC...dupa mine cele mai bune antivirus-uri sunt karspersky si AVG
eu am kaspersky suite cu anti-hacker,anti-spam si anti-virus si ca anti-spy am spyware doctor
momentan nu am avut probleme...dar ma tenteaza sa bag trend micro... :P
si verificati antivirusul aici... http://www.antivirus.ro/?page=56
Eu am foslosit AVG pana a descoperit un virus (Hidrag.A) pe care nu a putut sa il scoata ....virusul imi \"manca executabilele\"...pana mi-a stricat windowsu ...pt k AVG nu putea decat sa stearga executabilele virusate,asta insemna sa pierd o gramada de programe si multe altele.....pana am gasit un remover special pt virusul asta .....mi-a luat ceva timp sa il gasesc
...dk aveti timp dati cun scan cu el poate aveti virusul si nu stiti de el
parca foloseai PCilin\"este cel mai bun \" iar minti ma pe forumul asta :P
Eu folosesc bit defender 8 cu update nu zilnic odata la saptamana !!!! si este bun ~!!!~
eu n-am nici un antivirus... nici un firewall activat... nici un anti spyware... n-am nimic! si n-am avut niciodata! internetu il am de cel putin 7 ani!