Si acum imi vine sa rad cand ma gandesc la prima noapte de soferie(cu acte in regula) .
Am ajuns in acasa, in fata blocului, pe la ora 3am poate chiar putin trecut peste 3 . Cautam disperat un loc de parcare ca deja eram satul de plimbareala.
Vad un loc liber, la scara vecina, pe trotuar . Urc masina pe trotuar si incep sa-mi adun porcariile de prin masina , moment in care apare o Skoda Octavia, vecina care de regula parca pe acel "loc" .
Dau in spate si ea incearca sa faca o parcare bombanind ceva(morti, raniti...probabil, dar Dumnezeu nu`i tigan) .
Se grabeste cucoana sa o parchez si o trozneste de gard , astfel incat a zgariat masina de la tripla spate pana la portiera pasagerului .
Coboara isterica din masina si incepe sa urle spre mine ca e numai vina mea, ca de ce am vrut sa parchez masina acolo daca stiam ca e "locul" ei .
A tipat vita (ca om cu siguranta nu e ) pana s-au trezit vecinii si sotul ei care a coborat si a luat-o in casa, in plus de asta si-a cerut si scuze dupa ce i-am explicat ca s-a insurat cu o vaca .
Prima seara de soferie, fara carnet, s-a incheiat intr-o casa, cu masina sub fereastra .