04-04-08, 20:35
|
|
Stage 5
|
Re: cati dintre voi ati fost intrebati daca sunteti de acord cu "marea sedinta" ?
s-a organizat la noi pentru ca tuturor celorlalte state le-a fost lene sa se organizeze pt o asemenea intalnire, era prea mare deranjul, cheltuielile si alea destul de mari...si na...ne-am gasit noi care suntem pupatori in c&&&....cu speranta ca asa o sa mai castigam "simpatie" pt unii cu nume de tufish care-si amintesc de tara noastra prin chestii gen curcubeu si alte idiotenii de genu
|
|
|
05-04-08, 13:53
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Re: cati dintre voi ati fost intrebati daca sunteti de acord cu "marea sedinta" ?
vreau summitu inapoi....am iesit azi din casa plec cu masina...si iar am dat de aglomeratie (((((((((((( vreau summit ((
|
|
|
12-04-08, 23:43
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Nu vreau sa par deplasat ... dar ... de ce la noi ?
Chiar nu inteleg de ce Summit in Romania. Nu suntem o super-putere sau nici macar putere ca sa fim noi cei care gazduiesc un summit.
|
Tin sa te contrazic,
Sunt motive mari....
1) nu o sa mai zica lumea ca bucharest cu budapest e acelasi lucru
2) mai ne vede lumea si pe noi au fost atatia presedinti importanti
3) presedintele americii nu a stat in nici un stat mai mult de 1 zi la noi a stat 3
4) ford a venit, nokia a venit, am auzit ca si mercedes ar vrea sa faca masini la noi, acesti giganti ne vad si isi intorc privirele spre noi si incepem sa ne dezvoltam
Iar dezavantaje sunt si ele dar trebuie sa privim partea buna a lucrurilor, lumea inca nu e ''pasnica'' este intr-un conflict total chiar daca nu se vede.....si vreau sa iti mai zic ceva......ziceai tu ca nu suntem o putere sa gazduim acest summit.....Am fost primul stat sau unul dintre putinele care securitatea a fost a noastra fara nici un sprijin NATO
daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati
multumesc
Last edited by alexcump; 12-04-08 at 23:45.
|
|
|
14-04-08, 04:19
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by alexcump
Tin sa te contrazic,
Sunt motive mari....
3) presedintele americii nu a stat in nici un stat mai mult de 1 zi la noi a stat 3
4) ford a venit, nokia a venit, am auzit ca si mercedes ar vrea sa faca masini la noi, acesti giganti ne vad si isi intorc privirele spre noi si incepem sa ne dezvoltam
Iar dezavantaje sunt si ele dar trebuie sa privim partea buna a lucrurilor, lumea inca nu e ''pasnica'' este intr-un conflict total chiar daca nu se vede.....si vreau sa iti mai zic ceva......ziceai tu ca nu suntem o putere sa gazduim acest summit.....Am fost primul stat sau unul dintre putinele care securitatea a fost a noastra fara nici un sprijin NATO
multumesc
|
Da,te rog frumos sa nu mai vezi faptul ca a stat bush 3 zile,si nu 1 ca-n restul tarilor ca fiind cine stie ce mare .. lucru,ca .. NU E !
Parerea mea este urmatoarea.. simplu si la obiect..
A fost benefic summitul
dar nu pentru noi , oamenii de rand ..
benefic a fost pentru cei de sus .. care intradevar ,au atras ochii lumii intregi, companii mari vin acum sa investeasca,super, avem noi ceva de castigat din asta ? NU !
Au avut grija bine bine ,gaborii , presedintele, TOTI de sus, sa faca pishu pe NOI , si sa se comporte cu NOI ca si cu ultimii teroristi ..ca si cum am fi fost ultimi cacati din lume .. ca deh .. vin smecherii in tara..
democratie ? au vrut oamenii sa protesteze,antiglobalizareap1sd11 ..
i-au lasat? nu .. i-au plimbat prin sectii de politie si etc..
democractie ?!
pe scurt, ne-a fost oprit dreptul la libera circulatie si inca 10123987123 de chestii de ce ?
ca cel ce omoara SUTE DE MII de oameni ... in iraq/afghanistan/etc sa se simta bine 3 zile ..
iar ca ROMANII .. DUPA AIA, SA ZICA , a stat bush la noi 3 zile, nu 1 zi cum a stat in alte tari ..
iti dai seama ce smecherie am facut noi !?
cum zicea si lascarica..
inca dp vremea cu otomanii .. am fost niste perversi .. si ne-am vandut ..
astea e firea romanului ..
in loc sa aiba grija de .. astia 20 de milioane cati am ramas...
s-au asigurat ca se simt 3-4 sute de oameni cati au fost la summit bine ..
nu zic ca a fost rau, poate a fost bine , insa nu sa te p1sh1 in stilul asta pe propriu tau popor ..
NOI ROMANII .. MERGEAM PE O BANDA..
ei cativa..
pe 3-4 ..
marfa,nu ?
un film bun ptr voi
www.zeitgeistmovie.com
o seara placuta in continuare
14-04-08, 04:21
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Tin sa te contrazic,
Sunt motive mari....
multumesc
|
Da,te rog frumos sa nu mai vezi faptul ca a stat bush 3 zile,si nu 1 ca-n restul tarilor ca fiind cine stie ce mare .. lucru,ca .. NU E !
Parerea mea este urmatoarea.. simplu si la obiect..
A fost benefic summitul
dar nu pentru noi , oamenii de rand ..
benefic a fost pentru cei de sus .. care intradevar ,au atras ochii lumii intregi, companii mari vin acum sa investeasca,super, avem noi ceva de castigat din asta ? NU !
Au avut grija bine bine ,gaborii , presedintele, TOTI de sus, sa faca pishu pe NOI , si sa se comporte cu NOI ca si cu ultimii teroristi ..ca si cum am fi fost ultimi cacati din lume .. ca deh .. vin smecherii in tara..
democratie ? au vrut oamenii sa protesteze,antiglobalizareap1sd11 ..
i-au lasat? nu .. i-au plimbat prin sectii de politie si etc..
democractie ?!
pe scurt, ne-a fost oprit dreptul la libera circulatie si inca 10123987123 de chestii de ce ?
ca cel ce omoara SUTE DE MII de oameni ... in iraq/afghanistan/etc sa se simta bine 3 zile ..
iar ca ROMANII .. DUPA AIA, SA ZICA , a stat bush la noi 3 zile, nu 1 zi cum a stat in alte tari ..
iti dai seama ce smecherie am facut noi !?
cum zicea si lascarica..
inca dp vremea cu otomanii .. am fost niste perversi .. si ne-am vandut ..
astea e firea romanului ..
in loc sa aiba grija de .. astia 20 de milioane cati am ramas...
s-au asigurat ca se simt 3-4 sute de oameni cati au fost la summit bine ..
nu zic ca a fost rau, poate a fost bine , insa nu sa te p1sh1 in stilul asta pe propriu tau popor ..
NOI ROMANII .. MERGEAM PE O BANDA..
ei cativa..
pe 3-4 ..
marfa,nu ?
un film bun ptr voi
www.zeitgeistmovie.com
o seara placuta in continuare
p.s: ultima idee : legata de titlul GENIAL al topicului ..
guvernul e ales de popor din cate stiu eu , ca sa faca... CE VREA POPORUL .. nu ce vor ei ..
totodata.. guvernului trebuie sa-i fie de popor,nu poporului de guvern ...
|
|
|
14-04-08, 15:07
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Tin sa te contrazic,
Sunt motive mari....
Iar dezavantaje sunt si ele dar trebuie sa privim partea buna a lucrurilor, lumea inca nu e ''pasnica'' este intr-un conflict total chiar daca nu se vede.....si vreau sa iti mai zic ceva......ziceai tu ca nu suntem o putere sa gazduim acest summit..... Am fost primul stat sau unul dintre putinele care securitatea a fost a noastra fara nici un sprijin NATO
multumesc
|
1. Wanna bet on that? Inca sunt redusi si tot vor confunda capitalele.
2. Asta e ... ca suferim de afirmare ... Sa fim vazuti de X si Y. Nu ne intereseaza ca noi abia ne luam de mancare, vrem sa fim vazut ca mari oameni ce "suntem".
3. Mare rahat ... Se vorbeste de presedintele SUA de parca ar fi Dumnezeu. Nu dau 2 rahati pe ei si pe tara lor. Sunt la fel de curve ca noi, romanii ...
4. Ford, Nokia, Mercedes si altii care vor sa mai dezvolte piata la noi o fac pentru ca mana de lucru este ieftina. La nemti salariile sunt de 3000-4000 de euro. La noi se va face Mercedes, iar fiecare angajat va avea maxim 800 de euro. Interesant punct de vedere nu ?
5. Faza cu securitatea nu e adevarata. "Am" fost ajutati cu peste 50% de NATO si Fortele de Securitate Americane. Deci ...
Si cum a zis Santos: ne-au facut de rahat incat ne-au pus sa circulam ca un rahat timp de 4 zile, chiar daca coloanele oficiale nu circulau. A fost o bataie de joc.
|
|
|
14-04-08, 16:27
|
|
Stage 5
|
Si uite cum noi romanii am inceput sa ne plangem ca ni se ofera locuri de munca...
Mai Gabi,noi romanii ne plangem ca n-avem locuri de munca right? si acum sa aflu ca ne plangem si ca d c ne fac companiile mari locuri de munca...
Ai auzit de dezvoltare?cu cat vine strainu si ruleaza bani in tara cu atat...dezvolti romania...da prob tu ai alte principii...vrei sa ramanem bananieri ca altfel nu-mi explic.
Faza cu circulatu...hm...ce e culmea e ca eu am fost si sambata cand s-a testat circulatia si s-a facut acea simulare si toata saptamana urmatoare...tot am umblat prin oras..si ce sa vezi...la ora 8.30 cand faceam de la panduri pana la Berzei 1 ora...acum am facut 6 MINUTE...ca sa vezi...am fost pe langa culoarul unic si chiar nu mi s-a parut blocaju care e zilnic in bucuresti...ca sa vezi!
In afara de dimineata pe DN1 in alea 3 zile...bucurestiul a respirat...voi nu ati vazut cum era de liniste dimineata?pai mergeti dimineata in 13 septembrie...sa vedeti liniste...simfonia fantastica cantata pe tonalitati de claxoane...dar lasa ma...si-au batut joc de noi...cum isi bate si fordu,si mercedesu,si nokia si toata lumea...
D c mama masii au facut angajatii nokia din germania protest?ca suntem noi prosti si ca ei sunt mai destepti...
|
|
|
15-04-08, 05:10
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by orlando
Si uite cum noi romanii am inceput sa ne plangem ca ni se ofera locuri de munca...
Mai Gabi,noi romanii ne plangem ca n-avem locuri de munca right?............................................ ....................cum isi bate si fordu,si mercedesu,si nokia si toata lumea...
D c mama masii au facut angajatii nokia din germania protest?ca suntem noi prosti si ca ei sunt mai destepti...
|
Mie-mi pare bine ca inca mai exista si pusti care gandesc liber ,neinfluentati in foarte mare masura de multele unelte si procedee de manipulare a maselor. Asa cum sunt cei doi DINAINTEA ta(mustang;EvL). ......
LOR (aceia ale caror actiuni le apreciezi mai sus), le pare bine ca exista si pusti ce savureaza acea manipulare,considerand-o dovada suprema a ....evolutiei si chiar a ...libertatii (americanii=libertatea suprema,asa-i?...ca asa vedeam in westernuri )
Daca tii neaaparat,voi intra eu intr-o mica polemica cu tine,luand in detaliu fiecare aspect "relevant" pe care se ..."bazeaza" replica ta..
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
15-04-08, 09:46
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Mie-mi pare bine ca inca mai exista si pusti care gandesc liber ,neinfluentati in foarte mare masura de multele unelte si procedee de manipulare a maselor. Asa cum sunt cei doi DINAINTEA ta(mustang;EvL). ......
LOR (aceia ale caror actiuni le apreciezi mai sus), le pare bine ca exista si pusti ce savureaza acea manipulare,considerand-o dovada suprema a ....evolutiei si chiar a ...libertatii (americanii=libertatea suprema,asa-i?...ca asa vedeam in westernuri )
Daca tii neaaparat,voi intra eu intr-o mica polemica cu tine,luand in detaliu fiecare aspect "relevant" pe care se ..."bazeaza" replica ta..
|
Hai Lascarica ... eu nu am spus decat o parere si mi se pare o idee cretina sa consideram SUA / Bush ditamai granzii planetei. (subliniez ditamai granzii pentru ca e la fel ca extra-mega-super-fantastica comparatia).
Sa se caute in istorie ce marsavii au facut americanii:
- Pearl Harbour a fost un pretext pentru care americanii au intrat in razboi. Nu e deloc cum a fost regizat filmul ... ci e alt "film" regizat de americani cu englezii.
- 9/11 ? Se presupune ca si aia a fost "an inside job" doar sa aibe un motiv sa intre peste arabi.
Oricum, de la Summit am dat-o in "anti-SUA" si nu e frumos, deci raman la intrebarea: de ce o tara ca a noastra (de abia o gasesti pe harta) a trebuit sa fie organizatoarea Summitului ? Ca sa ne vada si pe noi lumea ... Oricum in 2-3 saptamani Bucuresti = Budapesta in mintile multor strainezi.
|
|
|
15-04-08, 13:08
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
N-ai citit cu atentie ce am scris si probabil ai inteles ..pe dos ...am apreciat nu am contrazis opinia ta de mai sus...
|
|
|
15-04-08, 13:25
|
|
Stage 5
|
Sunt o persoana care nu se lasa influientat de cei de sus...care manipuleaza la greu...sau cel putin asa ma consider.
Dar sa acuzi ca a fost trafic nasol in bucuresti de summit e prea de tot...toti au zis ca o sa fie jale cu traficul in bucuresti pe perioada celor 3 zile,dar surpriza...nu a fost asa...ptr ca multi dintre bucuresteni au fost constienti ca daca ies toti cu masinile va iesi un fiasco...
Pentru mine a fost un castig acest summit pentru ca mi-am dat seama ca noi bucurestenii putem fi si civilizati si ok...ptr ca foarte multi au iesit din bucuresti,si ceilalti au facut pe drq in 4 si au stat in casa,sau nu au iesit cu masinile.
Va rog pentru cei care ati stat cu orele in trafic cu summitul sa imi ziceti si mie...ca poate am fost singuru din bucuresti care am mers bine...si eu nu stiu.
Astazi am plans dupa summit...s-a circulat jalnic in tot bucurestiul...
Cate intersectii ati vazut blocate la summit?cate intersectii ati vazut blocate intr-o zi cu ploaie?sa fim seriosi.
Nici americanii nu sunt ceea ce ii vedem noi...ca nici o tara de altfel...ca daca e s-o dam in dinastea...noi am intrat in razboi cu nemtii si am iesit cu rusii daca imi aduc eu bine aminte...asa ca va rog nu mai fiti asa iritati.
Si ca economie a tarii nu stiu daca ne-a facut bine sau nu acest summit dar oricum noi nu vom simti prea mult asta...
|
|
|
15-04-08, 14:47
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
N-ai citit cu atentie ce am scris si probabil ai inteles ..pe dos ...am apreciat nu am contrazis opinia ta de mai sus...
|
Am inteles ceea ce spusesei, numai ca am folosit eu o fraza de inceput mai cretina.
@Orla: Cica acest summit a fost echivalent cu vreo 700 euro (salariu) /cap de locuitor.
|
|
|
15-04-08, 17:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Am inteles ceea ce spusesei, numai ca am folosit eu o fraza de inceput mai cretina.
@Orla: Cica acest summit a fost echivalent cu vreo 700 euro (salariu) /cap de locuitor.
|
si cine vrea sa creada chestia asta...sa o faca alta manipulare a presei...
|
|
|
15-04-08, 21:21
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by orlando
si cine vrea sa creada chestia asta...sa o faca alta manipulare a presei...
|
Manipulare ...a presei sau a opiniei publice de catre presa/media ?!...daca ai vrut sa te referi la a doua treaba,pai ...in ce sens?..adica ar fi avut costuri mai mici iar presa le-a exagerat?...Eh...poate vei realiza tu cand vei creste baiat mare,ca presa NU TRAGE O BASINA (cel putin in romania) fara sa fie drastic reglementata de "capii" societatii...oamenii ce o controleaza mai ales dpdv economic,ca la asta se reduce TOT.Deci nu-ti mai face iluzii si nu mai lua de adevarat tot circul pe care-l vezi tu la stiri sau in ziare...nimeni nu-i dusmanul nimanui...cei care au fost cat de cat vreun pic dusmani ai cuiva DE ACOLO, ravasiti de remuscari ,intr-un final s-au sinucis... ...restul e ...ceea ce trebuie sa vada si sa creada omul modest de rand,muncitorul plin de credite si care crede ce-i sune religia crestina facuta de adeptii ALTEI religii ( a se intelege prin religie ,stabilirea unor criterii si valori fundamentale ale oranduirii respective) si anume ca exista bine si ca binele este ce i s-a spus la scoala ,el asteptand o viata intreaga sa intrezareasca acea pura si senina fericire...din povesti...care din pacate va ramane totdeauna NUMAI in imaginatia unora si in povesti... ...pentru oameni,fericirea peronala este invariabil si nedisociabil legata de raul pricinuit altora,CARE la un moment dat se va intoarce inapoi ...asta este echilibrul universal...din ce in ce mai dezechilibrat...si asta este tot ceva natural...nimic nu-i etern
|
|
|
16-04-08, 22:02
|
|
Stage 5
|
Lascarica...asa e sunt baiat mic,si nu prea inteleg nimic...
Probabil pe noi ne-a costat acest summit...
Stie cineva daca acest summit a avut sponsori?
|
|
|
|
|