Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-01-08, 08:47   #1
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default pacaleala

am citit zilele trecute un articol in libertatea despre zapada si strazile din Bucuresti,iar in poze aratau un jeep acoperit cu zapada si un Lamborghini.cand m-am uitat mai bine era un nissan 300z cu bot de lamborghini.daca tot esti reporter,nu ar trebui sa te uiti mai atent la masini,inainte sa scrii?

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline  
Old 07-01-08, 10:59   #2
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: pacaleala

acum sincer... nu cred ca avea rost sa faci thread pe tema asta.. nu era un articol de specialitate sa conteze chiar atat de mult ce fel de masina era.... ce vroiai sa faca.. se se duca sa dea zapada de pe masina sa stie exact ce masina e? hai sa fim seriois.. tema era starea strazilor, nu marca masinilor acoperite..
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
pHlow is offline  
Old 07-01-08, 11:45   #3
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

tocmai,tuning-ul poate fi inselator,asa cum exista solenta cu bot de bmw,avem si nissan cu bot de lamborghini.despre asta vorbeam.te poti pacali daca nu te uiti atent sau nu cunosti
bmwm5 is offline  
Old 07-01-08, 11:50   #4
GRIGO

Stage 5

GRIGO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Virtual Tuning 3D]
[Old School Cars]

pai si ce legatura avea ... ca e nissan sau lambo .....
zapada tot era o problema chiar daca zicea bine sau nu
sincer fara suparare dar nu avea rost sa faci topic nou ....
Old 07-01-08, 15:36   #5
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
daca tot esti reporter,nu ar trebui sa te uiti mai atent la masini,inainte sa scrii?
Te cam contrazici.. acum zici una dar in postul initial problema ta era cu reporterul ca nu s-a uitat inainte.. ma rog...
Oricum ... un topic inutil...sorry
pHlow is offline  
Old 07-01-08, 23:21   #6
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
tocmai,tuning-ul poate fi inselator,asa cum exista solenta cu bot de bmw,avem si nissan cu bot de lamborghini.despre asta vorbeam.te poti pacali daca nu te uiti atent sau nu cunosti
cred ca te referi la supernova rosie ...
sandrin is offline  
Old 08-01-08, 09:51   #7
no limits design

Stage 5

no limits design's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by pHlow View Post
acum sincer... nu cred ca avea rost sa faci thread pe tema asta.. nu era un articol de specialitate sa conteze chiar atat de mult ce fel de masina era.... ce vroiai sa faca.. se se duca sa dea zapada de pe masina sa stie exact ce masina e? hai sa fim seriois.. tema era starea strazilor, nu marca masinilor acoperite..
pai daca tema era starea strazilor de ce a scris ce marci sunt masinile??? ...lol ...nu intelleg
no limits design is offline  
Old 12-01-08, 21:43   #8
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

Asa si la stirile de pe protv de la 19. Aiurea faza , omu s-a dus sa se intalneasca cu cumparatorii si aia i-au dat cu spray la hrimogen si i-au furat masina. Acum e durerea , la stiri a spus ca s-a furat o masina de lux si ma asteptam la vreun s sau a8 , septar si cand colo ce masina era , o pisicutza compact e36/5. Bine ca i-a prins pe aia imediat. A avut noroc ca trecea o patrula cu Loganu. Masina avea stiker cu 4tuning si nr. de it. Sper sa nu o fi patito unu de printre forumisti.
Billy c25xe is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -