Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   pacaleala (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/62065-pacaleala.html)

bmwm5 07-01-08 08:47

pacaleala

am citit zilele trecute un articol in libertatea despre zapada si strazile din Bucuresti,iar in poze aratau un jeep acoperit cu zapada si un Lamborghini.cand m-am uitat mai bine era un nissan 300z cu bot de lamborghini.daca tot esti reporter,nu ar trebui sa te uiti mai atent la masini,inainte sa scrii?

pHlow 07-01-08 10:59

Re: pacaleala

acum sincer... nu cred ca avea rost sa faci thread pe tema asta.. nu era un articol de specialitate sa conteze chiar atat de mult ce fel de masina era.... ce vroiai sa faca.. se se duca sa dea zapada de pe masina sa stie exact ce masina e? hai sa fim seriois.. tema era starea strazilor, nu marca masinilor acoperite..

bmwm5 07-01-08 11:45

tocmai,tuning-ul poate fi inselator,asa cum exista solenta cu bot de bmw,avem si nissan cu bot de lamborghini.despre asta vorbeam.te poti pacali daca nu te uiti atent sau nu cunosti

GRIGO 07-01-08 11:50

pai si ce legatura avea ... ca e nissan sau lambo .....
zapada tot era o problema chiar daca zicea bine sau nu
sincer fara suparare dar nu avea rost sa faci topic nou ....

pHlow 07-01-08 15:36

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1279524)
daca tot esti reporter,nu ar trebui sa te uiti mai atent la masini,inainte sa scrii?

Te cam contrazici.. acum zici una dar in postul initial problema ta era cu reporterul ca nu s-a uitat inainte.. ma rog...
Oricum ... un topic inutil...sorry

sandrin 07-01-08 23:21

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1279746)
tocmai,tuning-ul poate fi inselator,asa cum exista solenta cu bot de bmw,avem si nissan cu bot de lamborghini.despre asta vorbeam.te poti pacali daca nu te uiti atent sau nu cunosti

cred ca te referi la supernova rosie ...

no limits design 08-01-08 09:51

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1279674)
acum sincer... nu cred ca avea rost sa faci thread pe tema asta.. nu era un articol de specialitate sa conteze chiar atat de mult ce fel de masina era.... ce vroiai sa faca.. se se duca sa dea zapada de pe masina sa stie exact ce masina e? hai sa fim seriois.. tema era starea strazilor, nu marca masinilor acoperite..

pai daca tema era starea strazilor de ce a scris ce marci sunt masinile??? ...lol ...nu intelleg

Billy c25xe 12-01-08 21:43

Asa si la stirile de pe protv de la 19. Aiurea faza , omu s-a dus sa se intalneasca cu cumparatorii si aia i-au dat cu spray la hrimogen si i-au furat masina. Acum e durerea , la stiri a spus ca s-a furat o masina de lux si ma asteptam la vreun s sau a8 , septar si cand colo ce masina era , o pisicutza compact e36/5. Bine ca i-a prins pe aia imediat. A avut noroc ca trecea o patrula cu Loganu. Masina avea stiker cu 4tuning si nr. de it. Sper sa nu o fi patito unu de printre forumisti.

All times are GMT +2. The time now is 10:35.

- Copyright 2026 4Tuning