Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-10-07, 19:49   #1
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]
Default Need help

Fac sala de ceva vreme dar vreau sa iau proteine sau ceva pt definire.daca stiti ceva nume de produs bun sau orice ceva va rog sa-mi zice-ti deoarece vreau sa fk definire mai repede.nu vreau creatina si alte porcarii de crestere in masa...doar definire
Old 17-10-07, 22:15   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Need help

pt definire, regim , alergat sau ceva aerobic
si animal cuts / L-carnitina cu niste proteine din zer si aia e
proteinele din zer sunt ca sa te mentii si eventual niste aminoacizi si glutamina
parerea mea
sebaaa is offline  
Old 17-10-07, 23:24   #3
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Parerea mea e sa te duci la o sala si sa tragi natural , asa e cel mai bine , sa mananci sanatos si sa te odihnesti bine !
Daca tu vrei sa bagi din alea :P E-uri ... cel mai bine vbesti cu un medic nutritionist sau unul de la medicina sportiva !
Cel mai bun energizant e vointa !

cum merge cu air alertul ?

MeHiGH is offline  
Old 18-10-07, 17:08   #4
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by MeHiGH View Post
Parerea mea e sa te duci la o sala si sa tragi natural , asa e cel mai bine , sa mananci sanatos si sa te odihnesti bine !
Daca tu vrei sa bagi din alea :P E-uri ... cel mai bine vbesti cu un medic nutritionist sau unul de la medicina sportiva !
Cel mai bun energizant e vointa !

cum merge cu air alertul ?
natural crk o sa dea rezultate vizibile in vreo 2 ani....pe cand eu vreau pana in vara sa se vada ceva

air alert nu-l mai fk deoarece in ultima vreme am cam uitat de basket...timpu nu mi-a permis sa mai merg si nici vremea de afara
Craxy is offline  
Old 20-10-07, 21:28   #5
PcFreak

Stage 3

PcFreak's Avatar

Craxy sa iti spun si eu ceva din propria mea experienta cu trasu de fiare.....nu poti forta muschii tai sa creasca(sau in cazu tau sa ii definesti) mai mult decat sunt capabili....tre sa ai rabdare si multa vointa si era sa uit daca mintea ta e in alta parte(de exemplu la fete) in timpul antrenamentului mai bine fa-ti bagaju si dute acasa.Daca vrei rezultate rapide tre sa ai o putere de concentrare mare si in acelasi timp vointa si impreuna cu astea 2 sa iti pui muschii la treaba.Sunt programe pt definire...gasesti pe net destule...si parerea mea in legatura cu proteinele e ca nu la oricine au efect rapid.
PcFreak is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -