Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Recomandari ...FILME SI VIDEOCLIPURI...
''knocked up'' cred ca a mai fost prezentat. e genial filmul. m'a bagat in groaza ce se poate intampla daca esti un barbat imatur...mi'a placut ca toata lumea vreau un xbox 360:P
cine stie cum ii izce la filmu ala..de fapt sunt desene animate.... cu o albina vorbitoare?? oricum nu e vechi...fac des reclame la el pe cartoonnetwork!!! cine stie cum ii zice???
cine stie cum ii izce la filmu ala..de fapt sunt desene animate.... cu o albina vorbitoare?? oricum nu e vechi...fac des reclame la el pe cartoonnetwork!!! cine stie cum ii zice???
cred ca te referi la Bee Movie cu jerry seinfeld.
nu a fost extraordinar
uitati-va la the mist ( ceata ) si mai vorbim dupa ...uitati-va pana la final desi pare sa fie un thriller ieftin cu final obisnuit .....ultimele 3 minute din film sunt dementiale ... si chiar nu exageraz .....se tranforma dintr-un thriller intr-o happy ending cu o drama uriasa ...cea mai uriasa posibila ....regizori bolnavi
Recomand serialu prison break..... Nu exista ceva mai bun.... Luati toate serialele, k eu mam uitat pana la serialu 8 sezonu 3, si trebuie sa astept pana la anu..... E super tare serialu merita urmarit.....