Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-09-07, 12:35   #16
Anka Blonda

Stage 3

Anka Blonda's Avatar

Default Re: Ceva RAR....Pt cine cunoaste!!!

exact...ceva rar...am si eo o sticla de vin adusa din elvetia de maica'mea...si are 36 de ani (sticla de vin) )... si inca una pe care am bauto si era de 20 de ani...si chiar ....pot sa zic..ca a fost cel mai bun si rafiat vin p care l'am baut

o daaaaaaaaa
Anka Blonda is offline  
Old 18-09-07, 18:11   #17
EaGle
Banned

Stage 5

oo....un subiect care apreciez ff mult ..avand in vedere ca locuiesc in zona cea mai concentrata a vinului...aici unde stau se produc 2 dintre cele mai cunoscute marci de vinuri din toata lumea:"Brunello di Montalcino si Morellino di Scansano"! ...si ma ales pt k jumate din toate plantatile sunt facute de taicamiu`si echipa lui! ..Taicamiu` a plantat pentru Patronul de la Nokia, patronul de la Bentley, familia Agnelli (patronii de la Fiat si Piaggio), pt un posesor de o companie de avioane din Elvetzia, pentru Ferrari (patronul de la cel mai mare centru de dezmembrari din Italia) ...a plantat si langa casa lui Sting si daca nu ma insel a plantat un petic si pentru Bud Spencer (Piedone, dar nu l-a cunoscut) ...si in final pentru patronul de la Parmalat! ...e o munca ff frumoasa si da ff mari satisfactii la final! ...nu vreau sa ma dau mare...doar k am gasit acest topic kre e ff apropriat de mine! uitati aici opera de arta facuta de tata si ekipa lui
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	petra-753657.jpg
Views:	97
Size:	179.9 KB
ID:	348146  
EaGle is offline  
Old 19-09-07, 00:28   #18
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Ce as vrea sa l cunosc si eu pe tatal tau si 2 sortimente recomandate de el.....nu sunt un bautor...chiar nu am nici o treaba cu acest sport...dar apreciez putin si bun.
Old 19-09-07, 02:08   #19
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]

Quote:
Originally Posted by NSL_Florica View Post
Ce as vrea sa l cunosc si eu pe tatal tau si 2 sortimente recomandate de el.....nu sunt un bautor...chiar nu am nici o treaba cu acest sport...dar apreciez putin si bun.
Florica ..pastreaza o sticla.... sa o bei cnd va castiga NSL-u la Legale
ps. presimt ca la prima legala ...trebuie sa o bei
MARI_NSL is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -