Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ceva RAR....Pt cine cunoaste!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/50487-rar-pt-cunoaste.html)

F_L_R 04-09-07 01:50

Ceva RAR....Pt cine cunoaste!!!

7 Attachment(s)
-Am primit in aceasta serara......2 sticle......
-Multi vor spune ....bla bla ...fals......eu va spun......REALE.
-Sunt aduse din Italia de mama mea si sunt luate dintr o pivnita.....de undeva de la tara.
-Printe altele au serii de identificare , sunt fabricate in Pontassieve si Firenze doua zone de marca in Reggione Toscana.
-Cei care cunosc stiu ce sunt.....
-Le am postat aici pt ca sunt lucruri rare si nu cred ca te intalnesti de 2 ori in viata cu un vin de 40 de ani si unul de 30!!!
-NU sunt de vanzare!!!

Bobby boss 04-09-07 04:11

Re: Ceva RAR....Pt cine cunoaste!!!

Nu te intalnesti cu ele de 2 ori da zi-ne ce ai de gand le pastrezi sau ai de gand sa le bei eu le-as pastra poate sunt chiar unicat.

F_L_R 04-09-07 10:31

-Nu stiu ce sa fac.....nu m am hotarat dar probabil la un eveniment deosebit am sa le desfac.

Eugen_TL 04-09-07 12:49

la un botez... asta daca n-ai copii inca :P in fine ! intereseaza-te si vezi cam cat costa poate le vinzi si faci ceva la motor :)

PYT 04-09-07 13:34

ia-le vineri la fotbal sa ne potolim si noi setea :lol:

orlando 04-09-07 13:34

intradevar sunt foarte rare aceste vinuri...nu sunt eu mare cunoscator dar am avut si eu cateva sticle de vin de prin 70 pe acasa, dar ce e drept din romania si nu din alte tari...una am desfacut-o dar spre dezamagirea mea incepuse un pic sa se acreasca pentru ca o tinusem la cald...cealalta am dat-o cadou...
Florica sa nu le tii la caldura ca sunt extraordinar de sensibile...

BMWfan 04-09-07 18:10

bea una si una o tii
serios eu zic sa le pastrezi daca vrei bautura cumpara-ti astea sunt pt ocazii speciale

F_L_R 04-09-07 21:03

-Ma gandeam una sa o beau cand se va naste primul copil......sper sa nu astept mai mult de 9 luni...in cateva zile aflu....
-Sa le vand.....nici nu ma gandesc.

sageata 05-09-07 02:41

da-mi adresa ta, ia-ti familia in excursie, imi spui cand vii ca de restul ma ocup eu.:twisted:

TR_00_ANN 08-09-07 00:09

sa le bei la nasterea copilului....k atunci sunt menite sa fie golite:D

Dodo_998 09-09-07 02:24

eu in locul tau m-as retrage singur intr-o camera, mi-as lua un pahar, un tirbuson si m-as pune pe treaba :)) daca nu te descurci, uite nr meu de telefon... 0722...... :))

Sindrom 09-09-07 12:48

ai 2 e bine poti sa pastrezi una....pentru la batranete...nush cum e vinu de 30 40 de ani da io am baut d;asta romanesc de 26 de ani...si nush cum sa zic era extraordinar...nici nu se compara cu ***urile astea de pe piatza

F_L_R 09-09-07 13:20

-Am mai avut anul trecut unul din "74.....beam cate "50 si vorbeam singur ,radeam si alergam femeia....nici nu vreau sa ma gandesc cum e ala din "67.

Dodo_998 09-09-07 16:07

cand il bei pe ala din 67, vezi sa nu fie soacrata pe langa tine ca cine stie... :D

trafy-vr6 09-09-07 21:09

NSL_Florica, te roaga sufletu meu de betziv notoriu, mare driver si alte smecherii, cand bei o gura din sticla aia de 40 de ani sa te gandesti si la mine, macar o picatura...:D Multumesc:))

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning