Quote:
Originally Posted by Blondy26
off...numai de-ar trece naibii odata bacu sincer....mie nu mi-e frica ca vine!mi-e frica ca nu mai trece naibii odata!!![scuzati cacofoniile )]
|
lasa ca iti pici tu bacu la romana !
GolfuletzS i know the feeling.. adica in fata calculatorului e clar ca nu invat...mess, forum, filme.. aia aia,
ma pun in pat, sau afara pe balansoar.. eh aici mai merge treaba.. reusesc sa fac ceva vre 10 minute.. uneori 14.. asta pana cand ma ia somnul si hap.. ma trezesc peste 2 ore si ajung la concluzia ca ar cam trebui sa ma opresc din invatat.. deh, de 2 ore is acolo =))..
sa nu mai vorbim de ispite de prieteni/prietene care te cheama in oras.. sau mai stiu eu ce...
de o saptamana nu am mai facut absolut nimic.. nici pe la scoala nu am dat.. e nasol
)
acuma vorba vine.. nu e greu.. adica romana oral.. am gura ma descurc, cum nu are legatura cu materia o aburesc pe aia si scap cu un 9-10. Engleza iara.. abureala abureala.. sa speram un 9-10. Sport 10
, informatica.. dupa ce ne-o bagat aia atata informatica in cap timp de 4 ani ar fi culmea sa nu scot un 9-10.. si acuma vine partea mai trista. Matematica, eh aici depinde de ce cade.. dar sper undeva intre 8 si 9.. dar acuma vine partea ce mai trista: roamana... ma descurc eu la punctu 1, deh aia aia abureala pac pac si ii dau de cap cumva, la punctul 2 e genial
) abureala! ... da punctul 3 (
.. in 2 luni am citit 20 de variante de subpunctul III (la celelalte subpuncte nu ma ostenesc) .. cum dracu citesc eu inca 80 in 3 saptamani?
) .. ma rog treaca mearga.. sa zicem ca om scoate un 8 si la romana si e visu. cu un 9... 9.20 in bac e chill
Nu uitati de campania.. pan' la bac mai este!
)