02-07-13, 17:07
|
|
|
Nevoie de informatii va rog!
Salut tuturor! O sa trec direct al subiect stie cineva, un bmw seria 5 bleu inchis cu nr de inmatriculare B 68 CSM model 2003-2006, e o persoana mai in varsta cu par alb in cap, pare de la tara, la prima vedere................ orice informatie despre sofer este bine venita! Multumesc!
|
|
|
02-07-13, 21:54
|
|
Girl on Road
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Re: Nevoie de informatii va rog!
Quote:
Originally Posted by drifter250
Salut tuturor! O sa trec direct al subiect stie cineva, un bmw seria 5 bleu inchis cu nr de inmatriculare B 68 CSM model 2003-2006, e o persoana mai in varsta cu par alb in cap, pare de la tara, la prima vedere................ orice informatie despre sofer este bine venita! Multumesc!
|
mai multe detalii ar fi binevenite
de ce si pt ce il cauti ?
poate vrei sa ii dai in cap si sa ii furi masina sa zicem, eu de unde sa stiu?
|
|
|
02-07-13, 22:05
|
|
|
Nu il caut ca sa ii fur maisna, il caut ca sa ii pot cere despagubiri pentru faptul ca mi-a atins masina si a plecat fara nici un stres.El venea de pe cedeaza, mi-a atins masina si a plecat mai departe,nici macar nu a oprit...mie cine imi plateste dauna?
|
|
|
02-07-13, 22:07
|
|
Girl on Road
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Quote:
Nu il caut ca sa ii fur maisna, il caut ca sa ii pot cere despagubiri pentru faptul ca mi-a atins masina si a plecat fara nici un stres.El venea de pe cedeaza, mi-a atins masina si a plecat mai departe,nici macar nu a oprit...mie cine imi plateste dauna?
|
pai in cazul asta nu pe 4t se cauta masina/proprietarul ci la sectia de politie, cu declaratie si toate cele
|
|
|
02-07-13, 22:10
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sasha
pai in cazul asta nu pe 4t se cauta masina/proprietarul ci la sectia de politie, cu declaratie si toate cele
|
Am fost......... si e ca la noi, dovezi putine, au zis ca se ocupa, probabil dupa masina tipul e vreun pilos ........ daca stie cineva ceva de el bine, daca nu ,asta e, traim in romania, ce sa zic......
|
|
|
02-07-13, 23:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Am fost......... si e ca la noi, dovezi putine, au zis ca se ocupa, probabil dupa masina tipul e vreun pilos ........ daca stie cineva ceva de el bine, daca nu ,asta e, traim in romania, ce sa zic......
|
nu are nici o legatura masina de unde e,cine e el..s.a.m.d.....atat timp cat ai masina lovita si te-ai prezentat sa depui plangere trebuie sa te ajute,e obligat sa se prezinte in caz ca te-a lovit si tu ai urme pe masina....
daca nu se prezinta il cauta ei,ramne fara permis,iar tie iti vor da un proces verbal si asigurarea lui.....SUNT OBLIGATI.....
|
|
|
02-07-13, 23:39
|
|
|
Am inteles, ramane de vazut, sper sa se rezolve
|
|
|