Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

View Poll Results: Steaua vs. Valencia
Steaua 25 64.10%
Valencia 14 35.90%
Voters: 39. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-03-05, 09:57   #76
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Quote:
Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
lsteaua a jucat superb ... si sa nu uitati o chestie al 12-lea jucator de a lu' Steaua a fost terenul datorita lui a iesit cum a iesit .
Steaua a profitat de faptul ca jucatorii Valenciei nu sunt obisnuiti cu un teren asa prost.
Noi traim in mlastina asa sunt toate terenurile din tzara. Terenul a fost adevaratul rival al Valenciei. Daca ati observat jucatori mergeau in gol pe teren, trebuia sa faca 1,2 pasi apoi o luau bine de pe loc .
Becali in loc sa cheltuiasca milioane de $ pentru jucatori smecherasi din toata tara care habar n-au ce inseamna sa ai tehnica, mai bine ar construi un sky roof stadionului.
Haide mah ne lasi cu teoriile tale, ti-e greu sa recunosti ca Steaua a jucat bine???
Vb. de parca te oftici ca a castigat doar pt ca tii tu cu U Craiova.
Ma enerveaza astia ca tine, pe bune, de parca a jucat contra Craiovei. Nu stiu daca te-ai uitat dar pe stadion nu au fost numai stelisti, au fost si dinamovisti si rapidisti........ si la sf meciului se bucurau alaturi de toti ceilalti. Macar aia intelegeau ce s-a intamplat si aveau un cap pe umeri!!!

shadow is offline  
Old 05-03-05, 11:32   #77
MaF|OtU
Midnight Racers Member

Stage 4

MaF|OtU's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"shadow\"
Quote:
Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Quote:
Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
lsteaua a jucat superb ... si sa nu uitati o chestie al 12-lea jucator de a lu' Steaua a fost terenul datorita lui a iesit cum a iesit .
Steaua a profitat de faptul ca jucatorii Valenciei nu sunt obisnuiti cu un teren asa prost.
Noi traim in mlastina asa sunt toate terenurile din tzara. Terenul a fost adevaratul rival al Valenciei. Daca ati observat jucatori mergeau in gol pe teren, trebuia sa faca 1,2 pasi apoi o luau bine de pe loc .
Becali in loc sa cheltuiasca milioane de $ pentru jucatori smecherasi din toata tara care habar n-au ce inseamna sa ai tehnica, mai bine ar construi un sky roof stadionului.
Haide mah ne lasi cu teoriile tale, ti-e greu sa recunosti ca Steaua a jucat bine???
Vb. de parca te oftici ca a castigat doar pt ca tii tu cu U Craiova.
Ma enerveaza astia ca tine, pe bune, de parca a jucat contra Craiovei. Nu stiu daca te-ai uitat dar pe stadion nu au fost numai stelisti, au fost si dinamovisti si rapidisti........ si la sf meciului se bucurau alaturi de toti ceilalti. Macar aia intelegeau ce s-a intamplat si aveau un cap pe umeri!!!
Am zis eu ca Steaua nu a jucat bine ?
Quote:
Oricum steaua a facut un meci spectaculos .
A jucat foarte bine. Dar cum am mai spus terenul i-a fost favorabil.
Foarte bine ca a batut asa se mai aude si de fotbalul romanesc in lume.
Sa sti ca am observat prezenta suporterilor dinamovisti , rapidisti si craioveni.
Old 06-03-05, 16:30   #78
DonHacker

Stage 4

nu va mai certatzi,doar suntem romani cu totii !! ..asteptam meciul cu Villareal..care dupa parerea mea va fi mult mai greu ..eu zic ca va fi un 1-1 sau poate un 2-1 pt.Steaua in Ghencea..
DonHacker is offline  
Old 06-03-05, 23:29   #79
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

A fost facut topic special Steaua -Villareal in care puteti sa va spuneti parerile si chiar sa votati ..acest topic se este inchieiat si cred k s-a spus tot ce era de spus...TOPIC INCHIS!!

p.s:sa speram k steaua va trece si de villa...!!

F.Focus II Sea Grey 1,4 16v 80HP:

Folie Llumar 50%F 80%S
Jante aliaj R16 model ST

alex_maxx is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -