Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Steaua vs. Valencia (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3726-steaua-vs-valencia.html)

IS 18 BOG 18-02-05 18:04

Steaua vs. Valencia

Steaua vs. Valencia

in tur ( acasa la Valencia ) scorul a fost 2-0 .... ce credeti se mai califica Steaua ????
eu zic ca daca nu ar fi fost acele 2 goluri din faze fixe Steaua ar fi reusit un egal(0-0) sau poate cine stie si o victorie .........

si inca ceva ptr dinamovisti .. marlanie tata ..... jucatorii de la Dinamo nici maar nu s-au uitat la meciul Stelei . ce fel de romani mai sunteti ???

FORTA STEAUA ( O IUBIRE ROSIE ALBASTRA )

Psycho 18-02-05 20:42

io sunt dinamovist .. si nu m`am uitat .. dormeam de rupeam :) ...

RaveBoy 18-02-05 21:35

Cei care spun ca nu le pasa de Steaua pt. ca sunt dinamovisti, rapidisti etc.. nu sunt romanai ....cand dinamo a jk cu Mancheste am fost pe stadion ..... nu am strigat hai dinamo dar conteaza ca am fost acolo ....
Steau a jk bine dar daca pierdem calificarea este pe mana lui Zenga ... un antrenor bun dar care a gresit tinandul pe banca pe Cristea ... trebuia sa fie titular .... sa nu mai zic de Neaga .....ULTRAS pana la moarte

Evo007 18-02-05 23:14

Oricum Steaua e cu mult fata de Dinamo Rapid..... e.t.c
Dar nu cred ca sar califica
Parera mea un pronostic 1-1
Sau cine stie vom vedea

MMihai 18-02-05 23:47

Mai oameni buni .. vorba lu domnu` Jiji Becali :D A tinut Dumnezeu cu ei :lol: :lol: :lol:

TND--TEAM 19-02-05 01:03

parerea mea e ca acum in retur o sa fie un 3-1 pt STEAUA :D
merita sa faca macar egal la valencia :arrow:

TND--TEAM 19-02-05 01:06

eu cred ca steaua merge mai departe char si fara NEAGA
in ata ar trebui sa fie O OPRITA CRISTEA SI DICA
fara ciocoiu )(* :P

lowrider 19-02-05 02:07

Nu cred ca mai are sanse.Sunt dinamovist si chiar am tinut cu steaua(nici io nu cred asta :lol:)dar pana la urma e totusi Valencia. In concluzie--> :censored: steaua!

Evo007 19-02-05 08:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"
parerea mea e ca acum in retur o sa fie un 3-1 pt STEAUA :D
merita sa faca macar egal la valencia :arrow:

La valencia au luat-o cu 2-0
Si retur mai mult de 2-1 ptr steaua nush daca scoate
Vom trai si vom vedea
:peace:

Toto - BOD 19-02-05 10:21

:lol: :lol: :lol: :lol: Cum puteti fratilor sa va uitati la un astfel de sport (se plimba unii cu o minge de colo colo), mai bine te uiti la ping-pong! Fotbalul romanesc e la pamant, e varza si din cauza asta nici nu-mi place! Iar la televizor nu simti nimic special! Si de cand cu 'U' Craiova... mi s-a acrit de tot!!!!

EvLSant0S 19-02-05 10:27

muahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bine ai zis-o , 22 de \"destepti\" cu un MARE IQ ... (vedeti claudiu raducanu)

care se plimba cu o minge , incerc sa o bage intr-o chestie dreptunghiulara apara de unu cu manusi :lol: :lol: :lol:

Evo007 19-02-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
muahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

care se plimba cu o minge , incerc sa o bage intr-o chestie dreptunghiulara apara de unu cu manusi :lol: :lol: :lol:

Ei bine afla ca \"destepti\" aia cu MARE IQ care ......... Castiga pe an poate chiar cat castiga familia ta in 5
Asa ca ........

ffocus 19-02-05 12:35

5-0 pentru Steaua :crazy:

EvLSant0S 19-02-05 14:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

Ei bine afla ca \"destepti\" aia cu MARE IQ care ......... Castiga pe an poate chiar cat castiga familia ta in 5
Asa ca ........

ai vazut vreodata vreun interviu cu claudiu raducanu ?

Al3xius 19-02-05 15:16

pfoahahaha god one santos ! :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning