![]() |
Steaua vs. Valencia
Steaua vs. Valencia
in tur ( acasa la Valencia ) scorul a fost 2-0 .... ce credeti se mai califica Steaua ???? eu zic ca daca nu ar fi fost acele 2 goluri din faze fixe Steaua ar fi reusit un egal(0-0) sau poate cine stie si o victorie ......... si inca ceva ptr dinamovisti .. marlanie tata ..... jucatorii de la Dinamo nici maar nu s-au uitat la meciul Stelei . ce fel de romani mai sunteti ??? FORTA STEAUA ( O IUBIRE ROSIE ALBASTRA ) |
io sunt dinamovist .. si nu m`am uitat .. dormeam de rupeam :) ...
|
Cei care spun ca nu le pasa de Steaua pt. ca sunt dinamovisti, rapidisti etc.. nu sunt romanai ....cand dinamo a jk cu Mancheste am fost pe stadion ..... nu am strigat hai dinamo dar conteaza ca am fost acolo ....
Steau a jk bine dar daca pierdem calificarea este pe mana lui Zenga ... un antrenor bun dar care a gresit tinandul pe banca pe Cristea ... trebuia sa fie titular .... sa nu mai zic de Neaga .....ULTRAS pana la moarte |
Oricum Steaua e cu mult fata de Dinamo Rapid..... e.t.c
Dar nu cred ca sar califica Parera mea un pronostic 1-1 Sau cine stie vom vedea |
Mai oameni buni .. vorba lu domnu` Jiji Becali :D A tinut Dumnezeu cu ei :lol: :lol: :lol:
|
parerea mea e ca acum in retur o sa fie un 3-1 pt STEAUA :D
merita sa faca macar egal la valencia :arrow: |
eu cred ca steaua merge mai departe char si fara NEAGA
in ata ar trebui sa fie O OPRITA CRISTEA SI DICA fara ciocoiu )(* :P |
Nu cred ca mai are sanse.Sunt dinamovist si chiar am tinut cu steaua(nici io nu cred asta :lol:)dar pana la urma e totusi Valencia. In concluzie--> :censored: steaua!
|
Re:
Quote:
Si retur mai mult de 2-1 ptr steaua nush daca scoate Vom trai si vom vedea :peace: |
:lol: :lol: :lol: :lol: Cum puteti fratilor sa va uitati la un astfel de sport (se plimba unii cu o minge de colo colo), mai bine te uiti la ping-pong! Fotbalul romanesc e la pamant, e varza si din cauza asta nici nu-mi place! Iar la televizor nu simti nimic special! Si de cand cu 'U' Craiova... mi s-a acrit de tot!!!!
|
muahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bine ai zis-o , 22 de \"destepti\" cu un MARE IQ ... (vedeti claudiu raducanu) care se plimba cu o minge , incerc sa o bage intr-o chestie dreptunghiulara apara de unu cu manusi :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Asa ca ........ |
5-0 pentru Steaua :crazy:
|
Re:
Quote:
|
pfoahahaha god one santos ! :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning