Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 11-11-04, 00:45   #46
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

offtopic (ca si postul lui Carmen)
Quote:
N`ai decat sa te certi cu monitorul, orice replica la adresa mea o voi ignora.
loooool nu ziceam eu?

Quote:
Si tu cu ce drept comentezi ceea ce scriu eu?!
pt ca mai mult il incurci pe bietul om.

Du-te si ia o gura de aer.

Si cu asta chiar am incheiat discutiile cu tine ca ma plictisesti.
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 01:17   #47
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

HMMM....ba lume...eu doar cer un sfat...ascult pe toti..si de aici trag concluziile...nu vreau sa va certatzi voi....acuma sunt in dilema...ce sa fac..pe cine si cum sa ascult...Alex....stie el ce zice...stie bine...dar.....ma rezerv la unele chestii cat despre sfaturile date de o femeie sa stiti ca uneori nu sunt asa de bune....fara suparare....dar uneori...a zis bine ..ce a zis...asta in cazul mamei care`mi toarna zilnic....tot felu de chestii..in fine...Alex a zis bine ce a zis...dar euu chiar am chef si vreeau nebuneste sa o am iara....!!!!!!
Singurelu is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 01:25   #48
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

I love Type R... si sper k nimik sa nu stea intre noi si sa ne iubim cat mai repede pe soselele patriei si impreuna sa dam fum la cat mai multi \"inamici\" pe 4 roti ....

Serios akum... One night stand rules!

SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 01:34   #49
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Si eu iubesc Nissan Silvia S15 HKS (am si scris in semnatura)
Inca o astept (chiar si doar pt. o aventura de o noapte )
Cand o sa gasesc poze o sa pun
Old 11-11-04, 04:23   #50
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Singurelule, daca vrei sa i-o tragi, asculta de Iasi. Daca vrei s-o iubesti, asculta de Carmen.
Unii poate gasesc placerea in a le-o \"trage\" femeilor, dar altii chiar considera ca asta inseamna ca trece viata pe langa ei. Chiar nu pot sa inteleg cum iti place mai mult sa le bagi \"scula\" decat sa si simti ceva in momentul ala. Iarta-ma dar pentru asta poti sa te uiti si la filme si sa \"te rezolvi\". Stiu, o sa-mi spui ca numai fraierii fac asa. Eu spun ca nu e nici o diferenta.
Am iubit, am suferit dar acum sunt fericit (ca sa iasa rima) -> Adica nu regret nici o lacrima
Old 11-11-04, 04:30   #51
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

m-ai inteles gresit. eu zic ca in mod normal nu mai are sanse sa aiba o RELATIE cu ea, dar daca intr-un moment cand e vulnerabila reuseste sa i-o traga, el va creste mult in ochii ei, ea il va respecta mult mai mult si dupa ce i se va darui va simti nevoia sa ramana cu el. Asa ca ce zic eu e ca trebuie sa-i schimbe ei modul in care il vede si sa il vada drept barbat si nu amic. asta era smecheria. sa i-o traga ca sa mai aiba sanse la relatie cu ea.
Old 11-11-04, 08:47   #52
lolek

Stage 5

moa ce bine ma simt ca nu sunt sg care sufera sa zic asea din cauza dragostei ... Singurelu ne luam de mana amadoi sunt in aceiasi situatie ca u sau am fost numai ca eu nu am mai fost cu fata aia niciodata ... si nici nu o sa fiu
Old 11-11-04, 09:05   #53
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Breeeeeeee...acu am facut ochi..si raman cascat la ce vaad....MAAAAAAAAAA >>>FATA E VIRGINA INCA<<>>....Ce mai la deal la vale...ce sa i`o trag....eu intai vreau sa fiu cu ea....si apoi ce`o veni...Ma fata asta e tot ce vreau.......si invers sunt soto..ca am mai zis....sunt primu din viata ei..care gandeste ca ea....ii anticipez miscarile ...ii anticipam cand eram cu ea...si tot timpul.....inca de la inceput de cand o cunosc...intai am fost amici....apoi lovers..dupa un timp...cateva luni..iara amici....acuma...am RAMAS UNICUL BAIAT IN CARE ARE INCREDEREEEEEEEEEE!!!!....Ufffffffffffffffffffffff fffffffffff..ma duc sa mai fac niste chestionaree ufffffffffffffffffffffff
Singurelu is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 15:48   #54
Ema

Stage 5

Ema's Avatar

Poveste cu morala pentru cei care nu-si exprima sentimentele!
Attached Files
File Type: doc era_odata_un_baiat.doc (30.0 KB, 55 views)
Ema is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 18:02   #55
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Am vazut-o din nou azi, iubirea vietii mele, si am ramas blocat, eram cu o amica dar nu o mai bagam in seama. Statea ascunsa pe o straduta din Bucuresti, o splendoare gri inconjurata de baltoace negre dar care oglindeau acea frumusete maiastra. M-am apropiat incet incet sa nu o sperii, cand am ajuns cam la doi metri de ea am simtit un stol de fluturi in stomac si nu am mai putut inainta o vreme. Dupa ce m-am mai calmat, furat de acea magnifica splendoare am inaintat timid cu inima pulsand din ce in ce mai tare. Cu mana tremurand am atins-o, ea parca simtindu-ma a tresarit scotand 2 bip-uri, am mangaiat-o pe toata lungimea ei, era perfecta. Dupa ce i-am spus cat de mult o iubesc, am mai monologat vreo 10 min. despre cate o sa vedem impreuna si pe unde vom merge cand in sfarsit va deveni a mea. Cu lacrimi in ochi am lasat-o singura in ploaie, infrigurat si cu inima franta am plecat privind din cand in cand peste umar la acel ideal maret al unui muritor de rand.
Soon it will be mine, and we'll blaze towards freedom.
Old 11-11-04, 20:22   #56
lolek

Stage 5

eu nu pot sa zic asta m-am intalnit cu ea ... mai bine nu ma mai intalneam ... ntz ntz ntz ... dragostea asta
lolek is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 21:56   #57
Eryka

Stage 5

Eryka's Avatar

wow ema... \"povestea\" aia... chiar m-a impresionat! E sad rau!

Pt cei ce au suferit dupa cineva, si inca nu au reusit sa treaca peste... NU va mai intrebati DE CE s-a intamplat, si faze deastea... asa am fost eu ceva timp... insa am inceput sa ma gandesc la toate lucrurile frumoase pe care le-am petrecut impreuna si sa imi spun ca intr-o zi va venii unul care ma va face mult mai fericita ca fostul! Si uite asa, acum cand privesc in trecut nu ma mai intristez si incep sa plang, ci pur si simplu sunt fericita ca s-a intamplat... cum era aia... aaa... NU PLANGE CA S-A TERMINAT, ZAMBESTE CA S-A INTAMPLAT!

In Romania....(ma scuzati, dar eu sincer incep sa urasc oameni din tara asta din ce in ce mai mult! ) toata lumea se crede prea importanta daca spui unei persoane ( fata sau baiat ) ceea ce simti pt ea in fata incepe sa iti bata joc de tine si chestii, daca ii arati ca o placi mult, te ia la misto.. iti da tZepe... daca ii faci pe plac te ia de fool! si tot asa. Ce e chestia asta.. i-o tragi lui una o zi si alta o zi... ( one night stand ) sunteti mai rau ca animalele! Doar cainii fac asa, si majoritatea romanilor! NU vreau sa jignesc pe nimeni, dar sincer asta e parerea mea! Am auzit destule povesti \"socante\" ca sa le zic asa.
Eu sunt o fire mai romantica... cand am ceva de spus spun, cand simt ceva pt. cineva nu imi ascund sentimentele... am avut de pierdut cu asta.... dar si de castigat!

Unde e fratilor romantismul ??? Unde e baiatul care te asteapta cu flori in fata blocului?!? Unde e fata care iti raspunde sentimentelor?!?
unde sunt toate astea?!?
Old 11-11-04, 22:53   #58
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

dragostea este un sentiment complex de tot...

knd ti se raspunde tot cu dragoste merita tot, merita sa iti pierzi prietenii, sa renunti la tot ce iti face tie placere, merita sa faci tot ce iti sta in putinta pt k persoana pe care o iubesti sa se simta fericita, merita...

knd nu ti se raspunde tot cu dragoste, incerci sa castigi dragostea...la fel,faci tot ce iti sta in putinta k sa o faci pe acea persoana sa stie ca se poate baza pe tine oricand, k isi poate gasi alinarea in tine, k are pe cineva care o iubeste neconditionat... dar dk acea persoana nu vrea sau nu intelege aceste chestii ce mai faci atunci?

si asta nu e tot ...sunt n variante care deriva dintrun sentiment...dragoste...

Romantismul... in ro nu prea exista... am vazut baieti care se poatra ff urat cu prietenele lor,desi ele ii iubesc ( dc nush,dar revenim dupaia la complexitate ) ,fete care se cred mari \"doamne\" pt k exista cineva care le iubeste si ar face tot ce zic ele, etc... Romanul nu e romantic,romanului ii e doar foame de bani si de p.... bleah!

la noi dk esti romantic esti considerat slab... sper sa apuc vremea knd o sa dispara vreo 2-3 generatii care akuma altereaza mentaliatatea si actiunile celorlalti...

Eryka... dk suferi, nu cred k e mai bine sa uiti sau sa incerci sa recastigi ce ai pierdut... o parte zice da,o parte zice nu... tu trebuie sa stii dk merita sau nu...
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 23:35   #59
Eryka

Stage 5

Eryka's Avatar

nu mai sufar...

Am gasit pe cineva... incep sa tin la el! si sper sa nu ma dezamageasca
Eryka is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 23:38   #60
Gabi
Super Moderator

Stage 5