Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 10-11-04, 17:22   #31
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

In momentul in care te atasezi de o persoana este foarte usor sa treci de limita aia de unde sunteti mai mult ca amici. Mai ales daca ai zis ca ati mai fost impreuna, atunci este vorba de rabdare! Nu poti decat sa fii alaturi de ea, sa vorbiti mult, iar in momentul in care mai trece ceva timp si intamplarea cu fostul nu mai e asa recenta, treci la atac. Numai sa nu te grabesti. Inca un sfat, modeleaza`ti comportamentul in functie de starea ei... Daca este trista consoleaz`o, nu uita sa fii un gentleman, mai ales cand o simti vulnerabila, glumeste mult- cred ca o cunosti destul ca sa vezi cand este cazul, fii foarte atent la orice spune si la detalii! Ar mai fi multe de spus, dar timpul nu`mi permite... Poate alta data...
Carmen is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 17:54   #32
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

pai ce era mai important n-ai spus...spun eu

cand nu este atenta, te faci si tu ca are o scama pe bluza in zona tatzelor....si incepand de aici...se rezolva...
Old 10-11-04, 18:11   #33
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

ffocus, cu o asa atitudine nu stiu cat de departe ar ajunge... In loc de ce`ai zis tu, eu il sfatuiesc sa o pupe pe frunte intr`un moment de vulnerabilitate grava, sa o stranga in brate \"amical\", o intretaiere de rasuflari, o privire adanca in ochi si...
Old 10-11-04, 18:15   #34
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Si la sfarsit un cap in gura, bine la revedere si cand vrea sa te pupe, ditai capatana in dinti.
Tot masina e buna. Love u M5
Scuze, sunt un nemernic, dar o iubesc.
Old 10-11-04, 18:18   #35
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Macar o ai ???? Cred ca nu... Asa ca mai buna e femeia... Si mai moale si miroase si mai frumos... Si sta a draqu de bine cand vrei s-o...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 18:22   #36
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Macar o ai ???? Cred ca nu... Asa ca mai buna e femeia... Si mai moale si miroase si mai frumos... Si sta a draqu de bine cand vrei s-o...
Normal ca nu o am dar si cand pun mana pe ea, sa moara masa de ne mai desparte cineva, decat poate un tir, dar si asa ma voi duce cu zambetul pe buze.
luca is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 19:13   #37
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Carmen\"
In momentul in care te atasezi de o persoana este foarte usor sa treci de limita aia de unde sunteti mai mult ca amici. Mai ales daca ai zis ca ati mai fost impreuna, atunci este vorba de rabdare! Nu poti decat sa fii alaturi de ea, sa vorbiti mult, iar in momentul in care mai trece ceva timp si intamplarea cu fostul nu mai e asa recenta, treci la atac. Numai sa nu te grabesti. Inca un sfat, modeleaza`ti comportamentul in functie de starea ei... Daca este trista consoleaz`o, nu uita sa fii un gentleman, mai ales cand o simti vulnerabila, glumeste mult- cred ca o cunosti destul ca sa vezi cand este cazul, fii foarte atent la orice spune si la detalii! Ar mai fi multe de spus, dar timpul nu`mi permite... Poate alta data...
Carmen fara suparare dar cred ca te uiti prea mult la telenovele. Ii spui baiatului sa spere la fata aia, sa treaca viata pe langa el si din experienta mea in cele din urma sa nu ajunga nicaieri. Eu am mult mai multa experienta de viata si cu femeile decat ai putea tu crede si stiu ce spun. Pt. el nu e avantajos sa isi piarda vremea cu ea deoarece ea il iubeste pe tipul ala care a parasit-o si va continua sa faca asta tot inainte. Singurelu eu ti-as recomanda sa o uiti si sa cauti altele dar daca tii neaparat sa fii cu aia trebuie sa devii altfel cu ea. Trebuie sa incepi sa pari mai dezinteresat de ea si daca vezi ca are nevoie totusi de tine atunci pui piciorul in prag si ii arati ca nu mai vrei sa fiti doar amici si nu o mai lasi sa se foloseasca de tine dandu-ti continuu sperante desarte. Eu sa fiu in locul tau nu mi-as mai bate capul cu ea si ori as lasa-o ori m-as folosi de ea ca sa le fac geloase pe altele cu care apoi daca mi-ar placea m-as combina. Si in acelasi timp daca tipa aia vede ca tu devii interesat de altele si nu ii mai acorzi atata atentie va incerca sa se bage in seama si atunci iti va fi mult mai usor sa te bagi pe felie. se cheama gelozie asta.

Quote:
In momentul in care te atasezi de o persoana este foarte usor sa treci de limita aia de unde sunteti mai mult ca amici
ba nu. in schimb ajungi f usor sa fii frustrat si sa fii folosit.
Quote:
Mai ales daca ai zis ca ati mai fost impreuna, atunci este vorba de rabdare!
e o tampenie sa o astepte cand nu prea are sanse
Quote:
Nu poti decat sa fii alaturi de ea, sa vorbiti mult, iar in momentul in care mai trece ceva timp si intamplarea cu fostul nu mai e asa recenta, treci la atac.
eu as zice opusul: devii din ce in ce mai putin disponibil, vorbesti cat mai putin cu ea. oricum pe fostul e posibil sa nu il poata uita inca ani buni de acum si chiar daca l-ar uita, sansele tale e destul de putin probabil sa creasca ci mai degraba o sa o vezi cu un alt looser mincinos cum ziceai tu, pt. ca asta e genul ei si al multor femei, in special valabil la cele frumoase.
Quote:
Numai sa nu te grabesti.
ca pierzi o zi un an sau o viata in afara de prietenie nu castigi nimic de la ea. speri degeaba.
Quote:
Daca este trista consoleaz`o, nu uita sa fii un gentleman, mai ales cand o simti vulnerabila, glumeste mult
daca e trista si vulnerabila foloeste-te de chestia asta. ca sa o cuceresti e esential sa o pui cat mai repede cu ea. cand e trista si vulnerabila ai sanse mult mai mari decat in restul timpului. daca reusesti sa o pui cu ea atunci poti spera la o relatie cu ea. dar va fi dificil.
sa fii gentleman e o prostie. femeile umbla dupa barbati ticalosi si rebeli, nu dupa gentlemani. Gentlemanii raman vesnic amici (numai cei care sunt folositi de femei pt. bani mai au sanse) iar ele sunt indragostite de golanii de la coltul blocului care numai nu le iau la palme si le trateaza ca pe niste rahaturi.
Cand e vulnerabila nu sa glumesti e scopul ci sa o pui cu ea.
Scopul tau nu este sa o faci pe ea sa se simta bine ci sa se simta prost si sa devina si mai trista si mai vulnerabila. Cu cat reusesti asta mai mult, cu tat va avea nevoie mai mare de cineva si tu fiind acolo, ma intelegi...

Carmen sa stii ca sfaturile date de tine sunt mai mult destructive decat constructive. Eu stiu ca intentiile tale sun bune dar nu prea stii cum stau lucrurile de fapt.
Intre barbati si femei exista diferente de gandire probabil venite de la natura si din faptul ca un barbat poate avea copii cu oricate femei pe cand o femeie nu poate avea copii cu oricati barbati.
Femeile isi doresc un singur barbat, \"alesul\" pe cand barbatii nu sunt de la natura facuti pt o singura femeie. Ei doar sunt spalati pe creier constant de catre femei si tinuti in relatii deoarece instinctiv femeia vrea sa stie ca va avea uun barbat alaturi cu care sa se ingrijeasca de urmasi. Realitatea e ca barbatii si-ar dori multe femei dar cum nu oricine poate avea multe femei, majoritatea trebuie sa se multumeasca cu una singura sau sa accepte chiar sa stea dupa fundul uneia care n-are nici o treaba cu el dar se foloseste de el ca amic cand stie ca de fapt el ar vrea mai mult. Face parte din egoismul caracteristic majoritatii femeilor.
Carmen, tu nu vezi lucrurile din perspectiva unui barbat ci din a unei femei si sfaturile tale mai mult il incurca. E o chestie stiuta ca daca vrei sa afli ce gandesc femeile, nu pe ele le intrebi pt. ca ele nu stiu ce gandesc si ce iti vor spune nu se aplica in realitate.
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 19:16   #38
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

atat va avea nevoie mai mare de cineva si tu fiind acolo, ma intelegi...

Carmen sa stii ca sfaturile date de tine sunt mai mult destructive decat constructive. Eu stiu ca intentiile tale sun bune dar nu prea stii cum stau lucrurile de fapt.
Intre barbati si femei exista diferente de gandire probabil venite de la natura si din faptul ca un barbat poate avea copii cu oricate femei pe cand o femeie nu poate avea copii cu oricati barbati.
Femeile isi doresc un singur barbat, \"alesul\" pe cand barbatii nu sunt de la natura facuti pt o singura femeie. Ei doar sunt spalati pe creier constant de catre femei si tinuti in relatii deoarece instinctiv femeia vrea sa stie ca va avea uun barbat alaturi cu care sa se ingrijeasca de urmasi. Realitatea e ca barbatul si-ar dori multe femei dar cum nu oricine poate avea multe femei, barbatul ajunge nevoit sa se multumeasca cu una singura sau sa accepte chiar sa stea dupa fundul uneia care n-are nici o treaba cu el dar se foloseste de el ca amic cand stie ca de fapt el ar vrea mai mult. Face parte din egoismul caracteristic majoritatii femeilor.
Carmen, tu nu vezi lucrurile din perspectiva unui barbat ci din a unei femei si sfaturile tale mai mult il incurca. E o chestie stiuta ca daca vrei sa afli ce gandesc femeile, nu pe ele le intrebi pt. ca ele nu stiu ce gandesc si ce iti vor spune nu se aplica in realitate.
Old 10-11-04, 19:37   #39
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Te asigur ca nu ma uit DELOC la telenovele. Am zis cum sa se comporte cand e NUMAI cu ea. Stai linistit ca femeile vor genul ala de barbati doar la suprafata, cand sunt in intimitate nu au nevoie de unu` cu un comportament de \"cartier\". Nu a zis nimeni sa stea si sa se foloseasca ea de el ca sa se consoleze, n`are decat sa umble cu cate vrea! E buna si ideea cu gelozia, dar nu prea mult ca poate se consoleaza fata cu altul... El a zis ca este indragostit! Cand esti indragostit ai rabdare! Nu zice nimeni sa intre in abstinenta si sa uite ca mai sunt si altele... Nu mai interpreta ceea ce spun, pentru ca in primul rand sfaturile i le`am dat lui, si ca femeie eu stiu ce vreau. Nu pot intr`un post pe un forum sa`ti arat tie cum ar trebuie sa se comporte \"barbatul fatal\", dar crede`ma ca am intalnit un tip care stie sa fie si \"de cartier\", gentleman, tandru si ce mai vrei tu... Important e sa stii cum sa le imbini pe toate. Si inceteaza nu ne impresionezi cu atitudinea asta de mare \"macho\" si comportament de \"Don Juan\" al secolului nostru care se ghideaza dupa versurile hip`hop-erilor romani, ca doar esti \"baietzas manca`tz`as\"!
Old 10-11-04, 21:35   #40
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Tipa......Mi`a zis ca e prima data cand e indragostita nebuneste....si iubeste...la fel...acuma...care e problema..semanam perfect,sunt primul baiat care gandeste la fel si ii place(nu de acuma o stiu ci de acuma 2 ani...,daca intratzi pe site`ul meu si cititzi la DESPRE va datzi seama cum e....),dar acuma ea a decazut mult foarte mult,si e speriata.nu a stiut cum sa reactioneze,ce sa faca,iar eu am fost primu si singuru,care ia iesit in cale(fara sa vreau am sunat`o si ne`am intalnit, si mi`a povestit ce urmeaza sa se intample).....tipul odata a inselat`o...a trecut cu vederea...dar acuma nu mai vrea sa fie cu el.nu mai vrea pur si simplu asa a recunoscut sincer(si`o cunosc cand ma minte si cand nu).problema mea e acuma...RABDAREA...ca sa ajung acolo unde`mi doresc.....mai astept pareri...chiar imi placetzi foarte mult si va multumesc mult !!!raman dator!!!!!!

Off topic:Alex maine aduc U2 acasa FULL EDITION.....poate vii pe la mine!
Singurelu is offline   Reply With Quote
Old 10-11-04, 22:58   #41
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Am zis cum sa se comporte cand e NUMAI cu ea. Stai linistit ca femeile vor genul ala de barbati doar la suprafata, cand sunt in intimitate nu au nevoie de unu` cu un comportament de \"cartier\".
Quote:
Nu pot intr`un post pe un forum sa`ti arat tie cum ar trebuie sa se comporte \"barbatul fatal\", dar crede`ma ca am intalnit un tip care stie sa fie si \"de cartier\", gentleman, tandru si ce mai vrei tu... Important e sa stii cum sa le imbini pe toate.
La momentul asta exact comportament de cartier ii trebuie lui. Daca ai experienta stii cand trebuie sa fii ticalos si cand tandru dar afand in vedere ca el e prea tandru trebuie mai intai sa invete sa fie bulangiu. Si chiar si in intimitate e bine sa fii de \"cartier\". Sexul salbatic e intotdeauna mai bun decat cel tandru. Poate pt. tine nu eu nici nu stiu cum arati si nici nu ma intereseaza asa ca nu imi pot da seama ce experienta de viata ai si ce iti place tie dar eu iti spun ce vor majoritatea femeilor frumoase atunci cand trebuie cucerite.
Quote:
El a zis ca este indragostit! Cand esti indragostit ai rabdare
timpul se scurge la fel si viata trece pe langa tine fie ca esti indragostit fie ca nu
eu zic ca isi pierde vremea si asteptarea e total lipsita de sens. Decat s-o astepte pe aia pana la Pastele Cailor mai bine isi vede de treaba si gaseste tipe care sa-l placa de la inceput, nu sa spere la una. Lumea e plina de femei frumoase. Pt. mine e simplu: daca nu reusesc sa o cuceresc pe una, nici o pb, sanatate draga mea sunt mii de fete frumoase numai in orasul asta si nu mi-e frica sa ma duc sa le abordez si sa le cuceresc. Si cand dupa aia le vad pe astea ultrapretentioase cum le mananca invidia cand ma vad cu alte tipe le e clar ca ele au avut de pierdut si nu eu.
Quote:
Si inceteaza
sigur, daca zici tu... cum sa nu te ascult, sefa?
Quote:
nu ne impresionezi cu atitudinea asta de mare \"macho\" si comportament de \"Don Juan\" al secolului nostru care se ghideaza dupa versurile hip`hop-erilor romani, ca doar esti \"baietzas manca`tz`as\"!
Eu nu ma dau mare macho ci tu imi atribui cuvantul asta (si Don Juan si alte chestii de genul asta) Ce stiu insa e ca am destula experienta cu femeile si de aceea consider ca sunt in masura sa ii dau lui Singurelu niste sfaturi. Tu esti cea care interpreteaza asta ca laudat si sincer nu ma intereseaza parerea ta despre mine.
Eu vorbesc din experienta de viata. Daca viata a trecut pe langa tine si nu stii cum e realitatea asta e altceva. Dupa cum se si vede realitatea e un mister pt. tine si se pare ca nu ai auzit de ea decat in melodiile hip-hop.
Eu nu sunt hip-hopper si nici baietas de cartier ci asta e doar o alta presupunere falsa a ta despre mine
Old 10-11-04, 23:46   #42
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Realitatea trece pe langa mine in momentul in care stau sa ma cert cu tine pe net! Asa ca scuteste`ma cu experienta ta de viata! Daca vrei sa`i dai sfaturi, fa`o fara sa te bagi ca musca sa nu mai zic in fundul cui! Aia e parerea si experienta ta, ok, nu cred ca am venit eu sa`ti dau in cap. Baiatul vrea sfaturi in ce priveste o relatie serioasa, nu vrea tactica de agatat orice fufa disponibila! Si cu asta am incheiat orice discutie cu persoana ta. N`ai decat sa te certi cu monitorul, orice replica la adresa mea o voi ignora.
Old 11-11-04, 00:02   #43
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Daca vrei sa`i dai sfaturi, fa`o fara sa te bagi ca musca sa nu mai zic in fundul cui!
in primul rand eu zic sa-ti controlezi limbajul cu mine don'soara (sau doamna sau ce esti pana nu ma enervezi).
Quote:
Baiatul vrea sfaturi in ce priveste o relatie serioasa, nu vrea tactica de agatat orice fufa disponibila!
Imi rezerv dreptul de a scrie ce am eu chef in posturile mele daca eu cred ca ii foloseste lui Singurelu. Nu consider ca trebuie sa vin sa-ti cer tie aprobarea.
Care relatie serioasa? De prietenie vesnica?
Quote:
Si cu asta am incheiat orice discutie cu persoana ta. N`ai decat sa te certi cu monitorul, orice replica la adresa mea o voi ignora.
Boo. Acum ca ai dat iar scroll pana aici de ce imi citesti postul si inca pana la capat?
Si stai linistita nici eu nu mai am chef sa imi pierd vremea la discutii cu tine ca vad ca te ataci rau...
Old 11-11-04, 00:24   #44
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

\"Imi rezerv dreptul de a scrie ce am eu chef in posturile mele \"
Si tu cu ce drept comentezi ceea ce scriu eu?!
Asa, si faci urat cand te enervezi? Enerveaza`te, like I`d care!
Old 11-11-04, 00:25   #45
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

nu va certati ca nu ajungeti niciunde....
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -