03-07-05, 14:15
|
|
Guest
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"valib\"
|
curios sunt...cand va vedeati?
esti cumva in liceul Ghiba?
|
|
|
03-07-05, 15:38
|
|
Banned
Stage 5
|
odata la luna....+vacantele.
nu sunt la Ghibu...
|
|
|
13-07-05, 00:04
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
no shit : /
|
|
|
13-07-05, 23:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
cel mai de *** sentiment........
cei care au trecut prin asa ceva stiu despre ce e vorba
cei care inca nu au patit-o,nici nu le doresc
|
|
|
16-07-05, 22:25
|
|
Stage 2
|
Dupa o vreme, dupa multe despartiri, deja nu mai simti nimic, inima se pietrifica, sau are deja prea multe cicatrici pentru a mai fi lasata inca una. S-a dus naiba si romantismul si orice sentiment frumos pe care l-am pastrat pentru vreo fosta prietena, si asta din cauza lor.
Prima mea iubire, in adevaratul sens al cuvantului (inainte am mai avut unele \"amice\" asa ca pentru un copil de 15-16 ani, deci nu voi pune la socoteala acele despartiri) a fost cu o tipa cunoscuta pe net. Ne desparteau 500km (eu Bucuresti, ea Zalau), si ne vedeam cam o data la 2 luni si la vacante, insa mergea totul super, si timpul a trecut, liceul s-a terminat, si cand a fost vorba sa dam la facultati in acelasi oras...ea a refuzat. A vrut sa stea la ea in oras, si uite-asa o relatie de aproape 3 ani s-a terminat.
Sfasiat, distrus...mi-am revenit si mi-am gasit alta prietena...De data asta romantismul a fost mai putin, insa pasiunea si extazul au caracterizat aceasta relatie. Totul mergea de minune, si intr-o zi, din senin, ea nu a mai raspuns la telefon, nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine. Abia peste un an jumate am avut ocazia sa o mai intalnesc, am tras-o de limba si mi-a spus motivul despartirii (unul idiot din pct meu de vedere), insa nu am mai vrut-o inapoi. Si iarasi sfasiat, indurerat...si sincer sa fiu, mai tare decat data trecuta.
In fine...desi mi-a pierit cheful de a o lua de la capat cu o alta fata, am facut si acest lucru. Totusi, imi pare rau ca nu mai sunt la fel cum am fost cu prima prietena. Nu mai sunt asa de atent, nu mai sunt asa de romantic, sau cum ar vrea o fata sa fie prietenul. Sunt mai inchis in mine, mai neincrezator...
Si au mai fost si alte fete, insa sentimentele mele au fost din ce in ce mai sterse, am suferit tot mai putin, am fost si inselat, si sincer sa fiu nu am simtit mai nimic...si asta pentru ca inima mea este deja inchisa, si nimeni nu o mai poate deschide. Cam nedrept jocul acesta al iubirii...atunci cand te poate face fericit te inseala, si cand trebuie sa iti ofere fericire, nu mai ai tu loc pentru asa ceva in inima. Si sunt sigur ca nu sunt singurul care simte asa...
|
|
|
17-07-05, 01:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"snip3r\"
Dupa o vreme, dupa multe despartiri, deja nu mai simti nimic, inima se pietrifica, sau are deja prea multe cicatrici pentru a mai fi lasata inca una. S-a dus naiba si romantismul si orice sentiment frumos pe care l-am pastrat pentru vreo fosta prietena, si asta din cauza lor.
Prima mea iubire, in adevaratul sens al cuvantului (inainte am mai avut unele \"amice\" asa ca pentru un copil de 15-16 ani, deci nu voi pune la socoteala acele despartiri) a fost cu o tipa cunoscuta pe net. Ne desparteau 500km (eu Bucuresti, ea Zalau), si ne vedeam cam o data la 2 luni si la vacante, insa mergea totul super, si timpul a trecut, liceul s-a terminat, si cand a fost vorba sa dam la facultati in acelasi oras...ea a refuzat. A vrut sa stea la ea in oras, si uite-asa o relatie de aproape 3 ani s-a terminat.
Sfasiat, distrus...mi-am revenit si mi-am gasit alta prietena...De data asta romantismul a fost mai putin, insa pasiunea si extazul au caracterizat aceasta relatie. Totul mergea de minune, si intr-o zi, din senin, ea nu a mai raspuns la telefon, nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine. Abia peste un an jumate am avut ocazia sa o mai intalnesc, am tras-o de limba si mi-a spus motivul despartirii (unul idiot din pct meu de vedere), insa nu am mai vrut-o inapoi. Si iarasi sfasiat, indurerat...si sincer sa fiu, mai tare decat data trecuta.
In fine...desi mi-a pierit cheful de a o lua de la capat cu o alta fata, am facut si acest lucru. Totusi, imi pare rau ca nu mai sunt la fel cum am fost cu prima prietena. Nu mai sunt asa de atent, nu mai sunt asa de romantic, sau cum ar vrea o fata sa fie prietenul. Sunt mai inchis in mine, mai neincrezator...
Si au mai fost si alte fete, insa sentimentele mele au fost din ce in ce mai sterse, am suferit tot mai putin, am fost si inselat, si sincer sa fiu nu am simtit mai nimic...si asta pentru ca inima mea este deja inchisa, si nimeni nu o mai poate deschide. Cam nedrept jocul acesta al iubirii...atunci cand te poate face fericit te inseala, si cand trebuie sa iti ofere fericire, nu mai ai tu loc pentru asa ceva in inima. Si sunt sigur ca nu sunt singurul care simte asa...
|
Frate ai o bere de la mine! Cam aceeasi poveste! Chestia e ca te simti mai bine, eu unul da, daca esti naiv suferi. Si cum zicea NeedBrain (cei care inca nu au patit-o,nici nu le doresc), eh eu le-o doresc la totzi, la totzi astia indragostitzii cu capu'n nori !!!
17-07-05, 03:41
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
hmmmm , so ....
where`s the fun ? daca nu mai simti nimic intr-o relatie ?
dc *** mai stai cu tipa ?
doar ca sa ... fleosk fleosk ? : /
|
|
|
18-07-05, 19:34
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Nu va mai obositi sa raspundeti , am aflat raspunsul , am simtit-o pe pielea mea
Nu se mai merita ....
tre sa fi porc, sa f tot ce prinzi si aia e ...
18-07-05, 23:32
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"snip3r\"
|
stai linistit ca nu esti.....me2
si asta doar pt ca nu se merita sa sufar.SIMPLU
de ce sa sufar???pt ce???
nu frate,stau in banca mea si cu asta basta.
pt ce sa nu mai dorm noaptea,sau sa ma gandesc ca viatza nu mai are nici un rost daca nu-s langa ea???
nu merci,pana pe la 24-25 de ani.......
|
19-07-05, 00:04
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Incep , usor usor , sa fiu de acord cu voi : /
|
|
|
19-07-05, 00:40
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Incep , usor usor , sa fiu de acord cu voi : /
|
o sa vezi k asta e cea mai buna solutzie
|
|
|
19-07-05, 00:45
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Chiar n-are rost ... sa suferi , sa dea dreaq ..
Le place .. sa te vada suferind ..
se simt bine banuiesc ..
si dupa aia se ataca cand citesc mesaje de genu asta, de parca n-ar fi asa
|
|
|
19-07-05, 00:47
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
bai,e putzin spus ca le place
deci cred ca deja pt ele chestia asta se poate cataloga drept hobby
|
|
|
19-07-05, 02:23
|
|
Stage 5
|
bai vad ca lumea pe aici a scris o gramada de dureri si probleme care le aveau pe creierash.... nu am citit chiar tot dar oricum am vazut multe pareri bune si mintzi luminate ...
ash scrie si eu durerile mele dar sunt cam multe si cam plictisitoare oricum e marfa sa vezi ca unii chiar au citit si chiar au vrut sa consoleze acea persoana ...si nu sa ii zica chestii de genu \"hai ne lasi cu chestiile asttea \" sa ma rog ..... oricum e bine sa vezi si asa ceva din cand in cand
|
|
|