n-am fugit...doar ca am uitat sa intru si aici
deci...tipa...o vad zilnic pe webcam....vreo 4ore

e din arad, 19ani, 1,60si ceva,un fel de bruneta cu suvite blonde, draguta ca aspect fizic, cu un super suflet....adica poti vb cu ea orice....si nu merge a doua zi sa zica la juma` de oras. Pune suflet la tot...de vreo 1sapt tot plangem amandoi....(da eu o vad pe cam).
mie-mi place de ea, parca mi-am gasit perechea. Numa nu pricep de ce ma vrea doar de 'special best friend'....cand pana la 'sa fim impreuna' ne despart doar niste cuvinte.
cica sunt primul el 'best friend'....ca numa mie mi'a zis ce mi'a zis...adica totul despre ea, despre viata ei.
si sunt si special...cica...
dj05dpx....eram pe celalalt forum...si de aia n'am intrat pe aici
si cand incerc sa ii zic sa pastram distanta de prieteni atuncea...adica sa nu mai tzucu'te mancu'te toata ziua si din astea...atunci iar incepem cu tristetea....si cu plansu`
de tzucat...nu se pune problema....ca ar vrea sa ne tzucam, sa ne saruta, sa ne mangaiem...si sa mergem si mai departe(e virgina)...dar...doar atat...adica nu ar vrea sa fim impreuna....
e evident ca tine la mine tare...dar nu stiu de ce nu vrea mai mult...
si nu pricep cum e faza asta cu 'special best friend'....in traducerea mea ar veni un fel de futalau(scuze pt cuvant), care dupa ce ti'o face...iti mai si ramane foarte bun prieten.
si atunci care'i rolul prietenului?daca cu mine vb despre orice, facem orice...cu el ce face?
de intalnit inca nu ne'am intalnit...o stiu doar de o luna....si nu credeam sa fie asa ceva....dar am chemat'o la ziua mea....sper sa vina....(asta fiind sambata viitoare)....numa sa nu vina cu prietenu`...ca'i expediez de nu se vad`