06-08-10, 17:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Re: Ajutor - Sala fitness
Quote:
Originally Posted by rizea.vlad
Explica-mi si mie care e diferenta, ca pe google nu am gasit mare lucru 
Pai am 12%
|
Syntholu e un simplu ulei ce formează o punga pe muschi si îl face sa para mai mare pentru o perioada,forța nema
|
|
|
06-08-10, 18:53
|
|
 Stage 4
|
Syntholul este un ulei care se injecteaza si care da forma aceea ciudata si inestetica muschiului, pe cand folosirea steroizilor duce la o masivitate adevarata din punct de vedere muscular.
Inca o diferenta intre cele doua tipuri de substante, este faptul ca un individ care e injectat cu synthol nu o sa aiba nici o data striatii in zona respectiva.
|
06-08-10, 18:57
|
|
Stage 3
|
Gata am inteles,
|
|
|
09-08-10, 00:48
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze
Voi ce luati pentru articulatii?
|
lasa-le ca tre , ignora durerea sau animal flex , calciu , cartilagiu de rechin de la walmark si niste fastum gel sau benpoponaru
Quote:
Scuze ca ma bag iar pe topicul asta, dar sa nu mai deschid inca unul, ce pot face, sau ce pot sa iau ca sa "creasca venele" si sa ramana asa?? Dupa antrenament am vazut ca sunt dilatate enorm, dar pana acasa se desumfla
P.S. Imi plac cum arata dilatate  
|
oxid nitric ( sa nu ai probleme cu inima si sa nu iei doze mari , ca de asemenea afecteaza inima )
|
14-08-10, 22:40
|
|
Stage 3
|
A luat/ia cineva MASS GAINER ? E bun de ceva? Merita cumparat ?
|
|
|
14-08-10, 22:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hestilo
A luat/ia cineva MASS GAINER ? E bun de ceva? Merita cumparat ?
|
De la dymatize?
|
|
|
14-08-10, 23:06
|
|
Stage 3
|
|
|
|
15-08-10, 06:40
|
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Quote:
Explica-mi si mie care e diferenta, ca pe google nu am gasit mare lucru 
Pai am 12%
|
Ai facut pe net test sau ai aparat?
Intrebare: Am 1 luna jumatate de sala , nu am luat nimic pana acum , se vede ceva .. ma rog asta nu conteaza .. Vreau sa iau GFX peste o saptamana , e bine sa iau direct GFX ? Mentionez ca nu vreau rezultate bombastice , gen brat de 50 sau chestii d-astea , un corp frumos , moderat in privinta marimii.
Cineva ( experimentat ) imi spunea sa iau Rapid Mass , iarasi .. parerea voastra?
Last edited by mitza mtb; 15-08-10 at 06:43.
|
|
|
15-08-10, 10:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hestilo
|
Nu stiu,pe asta chiar nu l-am vazut pe aici pe piata,concentratia de proteina pe 100 g mi se pare cam mica 20 g proteina pe 70 carbo...
@Mitza mtb:nu te astepta ca de la o cutie\galeata sa vezi rezultate "bombastice",nu o sa te faci cine stie ce monstru de la o galeata,roaga-te sa mai prinzi un cm in brat sau sa mai pui 2 kg si ar trebui sa fii multumit 
Intre Gfx de la PN si Rapid Mass de la Natural Plus as merge fara sa ezit pe GFX
|
15-08-10, 11:27
|
|
Stage 3
|
Atunci recomandati'mi o proteina buna , de preferat whey !!
|
|
|
15-08-10, 12:17
|
|
 Stage 4
|
|
|
|
15-08-10, 21:22
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by sorinel_boss
|
De la BSN am avut(am) N.O. XPLODE. Sincer , nu prea sunt multumit de acest produs ! Acesta l'ai incercat ?? Da rezultate?
|
|
|
15-08-10, 22:02
|
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze
Nu stiu,pe asta chiar nu l-am vazut pe aici pe piata,concentratia de proteina pe 100 g mi se pare cam mica 20 g proteina pe 70 carbo...
@Mitza mtb:nu te astepta ca de la o cutie\galeata sa vezi rezultate "bombastice",nu o sa te faci cine stie ce monstru de la o galeata,roaga-te sa mai prinzi un cm in brat sau sa mai pui 2 kg si ar trebui sa fii multumit 
Intre Gfx de la PN si Rapid Mass de la Natural Plus as merge fara sa ezit pe GFX
|
Am spus ca NU vreau asa ceva .. 
Am auzit si ca de la GFX faci cosuri pe fata , este adevarat?
|
|
|
15-08-10, 22:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mitza mtb
Am spus ca NU vreau asa ceva .. 
Am auzit si ca de la GFX faci cosuri pe fata , este adevarat? 
|
Da...iti mai creste un c*i in talpa  
Bun...pai si aia am zis ca era ideea,nu ai cum sa te faci de la o cutie din aia atata.
@hestilo:BSN e o firma destul de buna,cu toate cu unele produse sunt destul de scumpe.N.O Xplode a dat rezultate la mine,e doar un stimulent nu trebuie sa te astepti la mare lucru(no-xplodeu').Dar pe primul loc la mine ca si stimulatoare ramane Animal Pump.
Last edited by nea_gogu_de_la_gaze; 15-08-10 at 22:24.
|
|
|
|
|