frate daca inveti il iei ! treaba asta nu poti s-o contrazici.
Daca nu inveti - stai pe net si intrebi baietii ce intrebari pica si cate intrebari pica din nu stiu ce domenii.
pune mana si invata si o sa-l iei.
cand am dat eu examen ... de la prima intreabre m-am blocat, nu stiam ce limita e in localitate ( atat de prost am fost in ziua aia )
normal ca am picat
a doua oara cu o seara inainte de examen am facut un chestionar la misto pe net , si am facut 16 !! puncte
dimineata ce a urmat, ma prezint ( cu intarziere ) in sala, fara nici un pix / stilou la mine.mi-a dat o gagica un pix cu pasta pe terminate si mi-a zis ca daca se termina in timpul examenului ii pare rau...
apucasem sa ma uit peste cateva intrebari din carte, pe drum catre sala.
ne imparte la fiecare foaia aia si cu chestionarele . ghici ce chestionar mi-a picat..cel pe care-l facusem cu o seara inainte la misto... noroc ca apucasem sa vad care erau raspunsurile. fata de chestionarul facut de mine inainte, in asta de acum erau schimbate cateva intrebari ..
pe drum catre sala, apucasem sa ma uit peste cateva intrebari din care mi-au picat doua in chestionarul de la sala. am luat 23 de puncte ! cum se numeste asta? - NOROC CHIOR -
mult succes evribadi