Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 15-05-10, 18:06   #61
C180

Stage 5

C180's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Ce mai urmeaza? Sa "vanda" Base tara?

dati mesaj pe mesenger sa afle toata tara: "Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 oameni .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta , Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad si-au anuntat prezenta studenti , politisti , pensionari revolutionari..CIne e cu noi sa dea mesajul mai departe si DOAMNE AJUTA !!!! NE VEDEM PE 19 MAI ORA 9 [m]

INCERCATI SA DATI LA CAT MAI MULTA LUME!!! MULTUMESC!!!
Old 15-05-10, 18:19   #62
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by C180 View Post
dati mesaj pe mesenger sa afle toata tara: "Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 oameni .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta , Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad si-au anuntat prezenta studenti , politisti , pensionari revolutionari..CIne e cu noi sa dea mesajul mai departe si DOAMNE AJUTA !!!! NE VEDEM PE 19 MAI ORA 9 [m]

INCERCATI SA DATI LA CAT MAI MULTA LUME!!! MULTUMESC!!!
eu stiam ca PSD are datorii mari..chiar isi permit sa plateasca peste 40.000 oameni? Ha... uite unde se duc banii
dolb is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 18:27   #63
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
eu stiam ca PSD are datorii mari..chiar isi permit sa plateasca peste 40.000 oameni? Ha... uite unde se duc banii
Chiar de-ar face PSDul mitingul ăsta, măcar nu ia bani de la buget. Totuşi, dolb, să nu uităm cine umbla cu plăsuţa şi bănuţii pe lângă secţiile de votare în noiembrie şi decembrie.
Old 15-05-10, 18:32   #64
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Chiar de-ar face PSDul mitingul ăsta, măcar nu ia bani de la buget. Totuşi, dolb, să nu uităm cine umbla cu plăsuţa şi bănuţii pe lângă secţiile de votare în noiembrie şi decembrie.
cine? PSD+PC+PNL+UDMR. .. anyway,, FSN
Old 15-05-10, 18:36   #65
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
cine? PSD+PC+PNL+UDMR. .. anyway,, FSN
Las-o-n sânge că Băsescu a fost la putere până acum 5 ani.

Dacă prelua frâiele de la PSD, FSN sau alte invenţii mai ziceam...

P.S. E bine totuşi că îţi susţii în continuare preşedintele, dar mai gândeşte-te şi la alţii.

A nu se crede că ţin cu Geoană sau PSD, dar era clar nevoia de o schimbare.

Eu unul l-aş fi vrut pe Crin Antonescu.
Old 15-05-10, 18:38   #66
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Amice, că eşti pupincurist al PD-Lului pot să (încerc să) înţeleg, dar că negi cu nesimţire fapte văzute de o ţară întreagă nu pot să accept.

Cât despre FSN... spune-mi unde era idolul tău, Trăienel, imediat după revoluţie ? La alegerile legislative din 1992 a fost ales deputat de Vaslui din partea FSN ?
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 19:03   #67
C180

Stage 5

C180's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
nu stiu cine pe cine plateste , eu macar nu sug acadeaua portocalie degeaba ..daca intelegi aluzia ..

Acum pe serioase , nu sunt psd-ist , pnlist sau pdlist ...toti sunt niste hotii , adevaru insa e ca in perioada 2000-2004 nu au fost vremurile astea..

Si cat oi fi tu basescian doar nebun sa fii ca sa nu zic altfel sa mai tii cu el si sa il pupi in continuare in partea dorsala.Pe timp de criza ei taie salarii si pensii , dar pe partea ailalta asfalteaza trotuare , pun borduri , fac serbari campenesti , cheltuie 35000ron/luna (parlamentar), fac site de 500 milioane de euro ...Asta da reducere , si colac peste pupaza mai ameninta si populatia sa nu iasa in strada ca el face si stie , imi aminteste de ceausescu in ultimele lui clipe de glorie , cat despre tine dolb daca asta e viitoru tarii prefer sa fac revolutia si sa emigrez apoi sau sa mor , da macar stiu ca am murit pt o cauza si cu ceva sange de hot pe mine ...Aresteaza oameni pt ca fura o gaina dar pe ei nu se vad care fura sute de milioane ..Iti doresc sa nu ai ce pune pe masa la copii , familie ca sa vezi cum e
C180 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 19:39   #68
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by C180 View Post
nu stiu cine pe cine plateste , eu macar nu sug acadeaua portocalie degeaba ..daca intelegi aluzia ..

Acum pe serioase , nu sunt psd-ist , pnlist sau pdlist ...toti sunt niste hotii , adevaru insa e ca in perioada 2000-2004 nu au fost vremurile astea..
Pai in perioada aia nu au fost vremurile astea de ce oare?
1. E CRIZA GLOBALA
2. In perioada aia s-a furat ce se mai putea fura iar acum se vad consecintele de atunci

Old 15-05-10, 19:40   #69
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

dolbule, da' PD-Lu' tău mult iubit n-a furat / nu fură bre ? Zi sincer, nu mai evita răspunsurile.
Old 15-05-10, 20:56   #70
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
dolbule, da' PD-Lu' tău mult iubit n-a furat / nu fură bre ? Zi sincer, nu mai evita răspunsurile.
fura si astia da-i drq .. dar nu mai au ce .. asta e problema
A avut grija Ilici sa nu aiba ce fura portocala
Old 15-05-10, 22:21   #71
StreetStyle22

Stage 5

StreetStyle22's Avatar

Member of:
[DACIA]

Ce ma amuza teribil..toti greve,revolutie .
S-a trezit neamul romanesc dupa ce a fost furat timp de 21 de ani ca e vai de mama lui. Ma intreb cei ce au votat in 90 au gandit ?
C180 - cati ani aveti ?

Eu m-am nascut dupa revolutie,dar acum imi dau seama ce greseala a facut neamul nostru mult iubit din care fac parte,adica cel romanesc,cand n-au votat proclamatia de la Timisoara.

Last edited by StreetStyle22; 15-05-10 at 22:26.
StreetStyle22 is offline   Reply With Quote
Old 16-05-10, 04:37   #72
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Cat esti de naiv, amice...
Old 16-05-10, 17:51   #73
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

La Ministerul Dezvoltării Regionale achiziţiile pe bani publici se ţin lanţ pe timp de criză. Elena Udrea a scos la bătaie aproximativ 700.000 de euro, bani pe care i-a folosit pentru servicii de curierat rapid, servicii de curăţenie sau, pur şi simplu, pentru decorarea standului României de la Târgul de Turism din Berlin.

Din aprilie şi până acum, adică într-o lună şi jumătate, Ministerul Dezvoltării Regionale a pregătit nu mai puţin de 700.000 de euro pentru diverse achiziţii publice, potrivit ziarului Jurnalul Naţional. Asta în timp ce, preşedintele Românie anunţa măsuri drastice în ceea ce priveşte reducerea salariilor şi pensiilor.

Cu toate acestea, ministrul Elena Udrea n-a dat înapoi. Potrivit Jurnalului Naţional, în ultima lună, au fost publicate o serie de contracte oferite de ministerul Dezvoltării, unele prin atribuire, altele prin licitaţie, de peste 2,5 milioane de lei. La această sumă se adaugă 124.000 de euro fără TVA pentru achiziţia de carburanţi.

Ministerul are pregătiţi aproximativ 100.000 de euro pentru servicii de depozitare documente şi arhivare.

Ministerul Dezvoltării nu se uită la bani nici când vine vorba de curieratul rapid, fie el intern sau extern. Suma scoasă la bătaie - 34.000 de euro.

Generozitate maximă şi pentru standul Târgului de Turism de la Berlin, unde au fost alocate nu mai puţin de 200.000 de euro.

Tot Ministerul Dezvoltării şi Turismului finanţează parţial un contract de promovare şi publicitate pentru proiectul "Promovarea potenţialului turistic al judeţului Vâlcea". Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de peste 100.000 de euro. O parte din bani vor alocaţi pentru realizarea pliantelor, broşurilor şi pixurilor.

Şi Administraţia Prezidenţială a ieşit la cumpărături pe bani publici. Pe lângă covoraşele din fibră de bambus s-a încehiat şi un contract în valoare de aproape 400.000 de euro pentru carburanţi.

Aceiaşi instituţie a mai încheiat un contract pentru întreţinerea spaţiilor verzi din Curtea Palatului Cotroceni. Contractul, de peste 100.000 de lei, a fost câştigat de firma condusă de Ionuţ Olteanu, un apropiat al administraţiilor locale conduse de PDL.
Old 16-05-10, 18:28   #74
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Quote:
Dolb , mi a zis Basexu sa vii imediat acasa , ce cauti prin tari straine sa te chinui pe acolo cand aici cresc bani in pom .Sa ti fie rusine
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 16-05-10, 19:13   #75
C180

Stage 5

C180's Avatar

Member of:
[VW]

Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 oameni .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta , Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad si-au anuntat prezenta studenti , politisti , pensionari revolutionari..CIne e cu noi sa dea mesajul mai departe si DOAMNE AJUTA !!!! NE VEDEM PE 19 MAI ORA 9 IAR LA ORA 12 SE VA PLECA DIN PIATA REVOLUTIEI CATRE VICTORIEI ...[m]

Dati la cati mai multi ca sa ne strangem !!
C180 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -