Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-04-10, 22:04   #31
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: Condus fara permis, pe drumurile publice.

Quote:
Originally Posted by ct37www View Post
pe mine mau alergat de n ori pana acum ...conduc de la 13 ani si in urmatoarele 6 luni fac 18 ani asa ca m-am potolit...simplu vrei neaparat sa conduci pt ca nu mai ai stare e o pasiune ....te apuci inveti bine sa stapaesti o masina ....inveti in porturi sau peste tot pe unde poti ...si cand ai de gand sa conduci sa fie mereu o masina cat de cat puternica peste motor de 1.6 benzina in caz de ceva scoti retrovizoarea o arunci pe geam si o calci ) ...si sa ai cel putin 5 bete euroi sa fie in torpedo altfel nu e bine daca te-am ajutat ma bucur e mai bine sa te invete altii decat sa o faci pe carca ta...!

plin de zmei
trezirea

P.S:mai e un topic exact ca asta cu eispe mii de pagini,
un search ajuta f mult
mihai88 is offline  
Old 20-04-10, 23:31   #32
marian92

Stage 5

marian92's Avatar

Eu la vara dau de carnet, dar nu m-a tentat nicodata sa merg cu masina pe sosea,doamne fereste lovesti pe cineva si dai de necaz, mai bine mai astepti umpic si mergi fara frica ca te prinde politia, parerea mea.Au facut accidente soferi profesionsiti cu ani de experienta,daca stii sa conduci si nai permis nu inseamna ca poti sa stapanesti masina bine daca iti iese un caine in fata ce faci? eu zic sa mai astepti 1 an si o sa vezi ca trece repede
marian92 is offline  
Old 21-04-10, 11:21   #33
MarioCrT

Stage 5

MarioCrT's Avatar

Member of:
[DACIA]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by ct37www View Post
pe mine mau alergat de n ori pana acum ...conduc de la 13 ani si in urmatoarele 6 luni fac 18 ani asa ca m-am potolit...simplu vrei neaparat sa conduci pt ca nu mai ai stare e o pasiune ....te apuci inveti bine sa stapaesti o masina ....inveti in porturi sau peste tot pe unde poti ...si cand ai de gand sa conduci sa fie mereu o masina cat de cat puternica peste motor de 1.6 benzina in caz de ceva scoti retrovizoarea o arunci pe geam si o calci ) ...si sa ai cel putin 5 bete euroi sa fie in torpedo altfel nu e bine daca te-am ajutat ma bucur e mai bine sa te invete altii decat sa o faci pe carca ta...!
In loc să stai să minţi lumea şi să ii inveţi pe alţii porcării , mai bine nu mai scrie deloc . La 13 ani imi imaginez că nici nu te vedeai la volanul vreunei maşini .Unde te-ai alergat cu poliţiştii ? In NFS poate. Treziti'vă la realitate ! Care spun că au reusit să scape de poliţie de "n" ori au un simţ foarte dezvoltat al umorului . Şi mai e o vorbă .. dacă gaborii`s corupţi , asta nu inseamnă că sunt proşti .
Old 21-04-10, 13:38   #34
mitza mtb
Banned

Stage 5

Member of:
[4Rally]

Topic facut pentru lauda . bueyyyy ejn3b0000n eo am condus fara permis , m-au alergat elicopterele si pontiacurile de politie exact ca alea din most wanted si sa mor e00000 dak m-au prins jn333b00000n?....

Lasati frate prostiile , sunteti smecheri 30 minute o ora , o zi , o sapt da dupaia cand va prinde va mai luati carnetu cand o sa aveti nepoti.
mitza mtb is offline  
Old 14-12-10, 21:49   #35
cata_golf

Stage 5

cata_golf's Avatar

Member of:
[VW]

chit ca ma credeti ca nu ma credeti pe mine tata m-a invatat sa conduc de la 11 ani pe un vw jetta 1 asta s-a intamplat pe la tara atunci la inceput eram disperat sa conduc si acuma cand merg cu tata pe undeva pe la tara sau pe camp ma pune pe mine sa conduc dar eu nu prea vreau deoarece odata cand mergeam cu masina aveam vreo 50 la ora era spre seara si vad niste lumini in spate dau semnalizare drepata celui din spate sa ma depaseasca si cand colo ghiciti cine era... politia noroc ca nu m-au vazut bine ca sunt si am scapat dar va zic ceva
Decat sa regretati la 18 ani pentru o prostie mai bine nu conduceti pe drumurile publice sau unde sa va vada lumea cel mai bine pe camp sau undeva intro curte mare privata ca acolo nu patiti nimic
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -