Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-04-10, 18:06   #16
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Default Re: Condus fara permis, pe drumurile publice.

Eu m-am gandit de mai multe ori la asta, chiar am visat), dar niciodata nu am incercat, ma intrebam, altii cum au reusit?.
Nemesh17 is offline  
Old 19-04-10, 18:07   #17
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by Nemesh17 View Post
Eu m-am gandit de mai multe ori la asta, chiar am visat), dar niciodata nu am incercat, ma intrebam, altii cum au reusit?.
Mai aşteaptă puţin că o să ai permis şi atunci conduci cât vrei ...Alţii reuşesc cu pile şi noroc Dar îţi zic eu , ulciorul nu merge de multe ori la apă

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline  
Old 19-04-10, 18:31   #18
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

O sa te plictisesti sa tot conduci ai tot timpu din lume...trebuie doar sa mai astepti si tu 1 an
Danutz Bratosin is offline  
Old 19-04-10, 18:31   #19
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Quote:
Originally Posted by radu.3 View Post
Extraordinar ce sfat bun i-ai dat, n-am cuvinte .

P.S: stai in banca ta, si eu am tot 16 ani dar jur ca nu m-am gandit niciodata la asa ceva. Ce, esti mai cool daca mergi ca nebunu fara carnet? In primul rand nu ar trebui sa te gandesti la masina, da-o incolo, fierul se indreapta. Gandeste-te ca pui in pericol vietile oamenilor din jur .
Cum s-o dau incolo?, ar fi ca si cum as renunta la o mana.
Nemesh17 is offline  
Old 19-04-10, 18:39   #20
SMocKey21
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[X-Team Racing Club]

Stai cuminte ca nu e de joaca cu condusul masinii fara permis,fie ca e parcare privata.Nu-i nevoie decat sa atingi o alta masina sau Doamne fereste un pieton, cat de mica ar fi paguba te-ai facut om toata viata.Si eu pana sa-mi iau condusul am facut astfel de greseli de a conduce dar mi-am dat seama ca pentru o copilarie riscam sa fiu tras la raspundere si asta ptr ce? 50 de m dat in fata masina )).Asa ca am asteptat, am luat permisul si am condus de m-am plictisit sau mai e varianta 2, vorbesti cu tatal tau si ii spui sa te duca undeva pe un camp si acolo poti conduce cat vrei doar ca s-ar putea sa ramai fara suspensie la masina )))

Doneaza urgent 1 cent la 00394524 un copil are nevoie de bani pentru bautura,tigari si femei
SMocKey21 is offline  
Old 19-04-10, 18:41   #21
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by ct37www View Post
pe mine mau alergat de n ori pana acum ...conduc de la 13 ani si in urmatoarele 6 luni fac 18 ani asa ca m-am potolit...simplu vrei neaparat sa conduci pt ca nu mai ai stare e o pasiune ....te apuci inveti bine sa stapaesti o masina ....inveti in porturi sau peste tot pe unde poti ...si cand ai de gand sa conduci sa fie mereu o masina cat de cat puternica peste motor de 1.6 benzina in caz de ceva scoti retrovizoarea o arunci pe geam si o calci ) ...si sa ai cel putin 5 bete euroi sa fie in torpedo altfel nu e bine daca te-am ajutat ma bucur e mai bine sa te invete altii decat sa o faci pe carca ta...!
Si cand te-ai trezit, era dimineata si erai fleasca, este?
Mustang is offline  
Old 19-04-10, 18:45   #22
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Quote:
Originally Posted by SMocKey21 View Post
Stai cuminte ca nu e de joaca cu condusul masinii fara permis,fie ca e parcare privata.Nu-i nevoie decat sa atingi o alta masina sau Doamne fereste un pieton, cat de mica ar fi paguba te-ai facut om toata viata.Si eu pana sa-mi iau condusul am facut astfel de greseli de a conduce dar mi-am dat seama ca pentru o copilarie riscam sa fiu tras la raspundere si asta ptr ce? 50 de m dat in fata masina )).Asa ca am asteptat, am luat permisul si am condus de m-am plictisit sau mai e varianta 2, vorbesti cu tatal tau si ii spui sa te duca undeva pe un camp si acolo poti conduce cat vrei doar ca s-ar putea sa ramai fara suspensie la masina )))
Pe camp am invatat sa conduc, dar nici acum nu am inteles de ce... doar 10 minute?, de 2 ori pe an .
Nemesh17 is offline  
Old 19-04-10, 18:46   #23
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Dar stati linistiti, nu va panicati, ca nu fac nimic si nu aveam de gand.
Nemesh17 is offline  
Old 19-04-10, 18:55   #24
SMocKey21

Stage 5

Member of:
[X-Team Racing Club]

Quote:
Pe camp am invatat sa conduc, dar nici acum nu am inteles de ce... doar 10 minute?, de 2 ori pe an .
Pai si 10 minute nu-s de ajuns? 2 ori pe an e nasol? Pune-te mai bine in alta situatie, incearca sa-ti imaginezi ca vrei sa fii cocos si iei masina,bun toate bune si frumoase si accidental te opreste politia,te ridica baietii pe sus,te duc la sectie,iti trantesc un dosar penal pentru conducere fara permis,baga si un martor ca sa fie treaba si mai buna si uite asa in loc sa te bucuri de viata stai cu sapunul prins la gat si te rogi Da Doamne sa nu cada pe jos ca sa nu ma aplec .Intrebarea mea e urmatoarea merita asaceva pentru 10 min ? Eu unul consider ca nu, probabil o mare parte din colegii de pe forum considera la fel,unii din ei fiind apropiati de varsta cu tine si gandesc altfel.Eu te sfatuiesc sa tragi mai multe betii cu prietenii acum ca de la 18 ani nu prea o sa-ti mai stea gandul la beuta.

Cheers !
SMocKey21 is offline  
Old 19-04-10, 18:59   #25
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Pai pe camp e voie sa conduci fara carnet...
Nemesh17 is offline  
Old 19-04-10, 19:03   #26
SMocKey21

Stage 5

Member of:
[X-Team Racing Club]

Quote:
Pai pe camp e voie sa conduci fara carnet...
Da asta stiu,ca pe camp am condus si eu,dar vezi tu e si o parte nasoala eu de pe camp, am dat-o sa iau masina pe strada,desi o mutam 50 de m sau pana la primul colt, pana cand mi-a povestit un prieten de-al meu mai mare in varsta faza cu sapunul si m-am lecuit complet,1 an n-am mai pus mana pe masina,decat pe camp,am luat permisul si acum e totul ok.Deci eu zic sa te multumesti cu cat ti-o da tatal tau si aia e, e timp pentru totul nu interzic astia masinile maine .
SMocKey21 is offline  
Old 19-04-10, 19:06   #27
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Faza cu sapunul=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))), si DEAIA mi-ai zis-o si tu mie=))))))))), ai dat mai departe=)))))))))))), mersi.
Nemesh17 is offline  
Old 19-04-10, 19:19   #28
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Quote:
Originally Posted by SMocKey21 View Post
Pai si 10 minute nu-s de ajuns? 2 ori pe an e nasol? Pune-te mai bine in alta situatie, incearca sa-ti imaginezi ca vrei sa fii cocos si iei masina,bun toate bune si frumoase si accidental te opreste politia,te ridica baietii pe sus,te duc la sectie,iti trantesc un dosar penal pentru conducere fara permis,baga si un martor ca sa fie treaba si mai buna si uite asa in loc sa te bucuri de viata stai cu sapunul prins la gat si te rogi Da Doamne sa nu cada pe jos ca sa nu ma aplec .Intrebarea mea e urmatoarea merita asaceva pentru 10 min ? Eu unul consider ca nu, probabil o mare parte din colegii de pe forum considera la fel,unii din ei fiind apropiati de varsta cu tine si gandesc altfel.Eu te sfatuiesc sa tragi mai multe betii cu prietenii acum ca de la 18 ani nu prea o sa-ti mai stea gandul la beuta.

Cheers !
Eu nu am scris ca, consider altfel decat ei.............................................

Last edited by Nemesh17; 19-04-10 at 19:28.
Nemesh17 is offline  
Old 19-04-10, 22:18   #29
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Atata vreme cât locul în care te afli nu are nume (nume de stradă sau altele) nu au ce să îţi facă.

Dacă te mânâncă atăt de tare piciorul, deşi mă cam îndoiesc, ai putea sa le ceri părinţilor să îţi ia un microcar.
Se conduce de la 16 ani cu un simplu curs de legislaţie.
Old 20-04-10, 14:47   #30
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Andi, nu ma mananca atat de tare, va multumesc tuturor pentru ca mi-ati dat incredere fara sa va cer, si fara sa va spun, si multumesc pentru sfaturi, mai am 365.
Nemesh17 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -