Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 04-01-10, 19:49   #46
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: 2012 We were warned

Nici Avatar nu e cine stie ce !
dolb is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 20:30   #47
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

mie personal mi-a placut filmul,dar partea cand acele super-car-uri au fost distruse chiar nu mea placut deloc,+ca era si un f430.....dar cum zice si lumea,cam SF...
faza cu acele nave si cu apele mai mari decat Everest stiu bine ca au luat-o din Biblie numai ca au mai "modernizat-o" putin....
Darius DMS is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 21:10   #48
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Darius DMS View Post
mie personal mi-a placut filmul,dar partea cand acele super-car-uri au fost distruse chiar nu mea placut deloc,+ca era si un f430.....dar cum zice si lumea,cam SF...
faza cu acele nave si cu apele mai mari decat Everest stiu bine ca au luat-o din Biblie numai ca au mai "modernizat-o" putin....
ai vazut AVATAR? cred ca e mai slab ca 2012 ( ca si story + actiune ) . Ca si efecte e destul de bun !
Old 14-01-10, 15:29   #49
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]

Am vazut si eu 2012 scos de pe file list , sper sa nu fac reclama , din cate stiu sunt 2 versiuni . eu am vazut-o pe cea in care se desprinde scoarta terestra de nucleul pamantului ... in fine ... nu stiu ce sa spun s-au facut multe filme si documentare pe baza 2012 ... om vedea si om trai ce se va intampla , sper sa fie bine ... din punctul meu de vedere e cam brusc asa de o data sa se inverseze polii sa crape pamantul ... adica un copac creste de la samanta in cateva sute de ani pana ajunge mare ... asa si aici , natura e lenta ... Nu se poate ca in filme ! In 2 zile crapa tot E SF filmul si restul de genul ... daca era sa fie ceva , suntem in 2010 , observam ceva modificari ale naturii , dar eu nu vad !
vn-08-nen is offline   Reply With Quote
Old 14-01-10, 15:52   #50
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Tocmai a nins in Anglia iar autoritatile sunt ingrijorate! Asta e un semn, o modificare a naturii !
Ca sa nu mai zicem, ca la noi in RO, exista 2 anotimpuri, Vara si Iarna. Ba e frig de crapi, ba e cald de fierbi.

Reply

- Copyright 2026 4Tuning -