18-11-09, 23:12
|
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
2012 We were warned
Thrillerul "2012" s-a situat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, inca de la premiera, cu incasari de 1.001.118 lei si 51.562 de spectatori, informeaza Agentia Champions.
Regizat de Roland Emmerich, cunoscut pentru "Ziua Independentei" si "The Day After Tomorrow - Unde vei fi poimaine?", filmul "2012" descrie sfarsitul lumii folosind efecte speciale spectaculoase si a reusit incasari de 225 de milioane de dolari pe plan mondial, in primul weekend in care a rulat in America de Nord.
Find cel mai asteptat film al anului rugam cei care l'au vizionat sa isi expuna parerea , dezbateri etc .
|
18-11-09, 23:25
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Re: 2012 We were warned
Este O TĪMPENIE cum n-am mai putut sa vad !
La-m vazut ieri. O abureala de prost gust, exagerata din caleafara.
O amestecatura biblica cu prezicerile maia si arca lui noe x 6, unde la sfīrsit tot americanii sīnt marii grozavi care au salvat lumea.
O abureala care pur si simplu n-a meritat cei 5 euro ce am dat pe biletul de cinema. cine nu-l vede, n-are nimic de pierdut.
Graifologiile regizorilor mentionati mai sus sīnt cunoscute.
Filme de catastrofe la care creste nivelul grotescului panicat exagerat si fantezist de la film la film, de la idee la idee mergīnd deja īn directie paranoica ca pur si simplu nu mai stiu ce sa faca sa atraga publicul.
Se vedem ce urmeaza īn urmatoarea idee. Explodeaza planeta ? īntregul sistem solar? Īntrega galaxie si americanii ca de obicei sīnt marii eroi ce salveaza totul?
Si īnca ceva:
Acesta nu eate Triler īn veci ci un SF de prost gust.
|
|
|
18-11-09, 23:42
|
|
 Stage 5
|
Foarte slab mi s-a parut...independance day cu muuult peste. Aceleasi clisee, americanisme de doi lei cincizeci..vai de capul meu. Intotdeauna e ala sceptic din cauza caruia nu se intampla ce trebuie, intotdeauna e familia care fuge, intotdeauna e ala cu simt civic extraordinar, intotdeauna e ala care se sinucide ca sa arate el cat de bune e ! Ca sa nu spun de faze gen : peste tot inundatii si cutremure..dar ale dracu' mobile functionau ! Aceleasi glume ale lui roland emerich ca in independance day, si anume cand se aude la radio piesa lui REM-it's the end of the world (as we know it)...la fel si in 2012, o piesa asemanatoare e cantata pe un vas de croaziera. Ca sa vedem noi izul ala "ironic"..ca ei canta tocmai despre sfarsit ! Efectele..da..sunt ok, i've seen better. Merg ei pe strada cu masina si-n spate e panou d-ala care se deruleaza ! Ce mama ma-sii !
PS: scz daca am fost o leaca spoiler
|
|
|
19-11-09, 02:14
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [FOTO] [4Tuning International]
|
prea tras de par si mult prea LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG
|
|
|
19-11-09, 17:52
|
|
 Stage 5
|
Dupa mine filmu asta e o prostie, nu are grafica buna si multe lucruri adica cam toate sunt exagerate, foarte exagerate...dar numa asa pot isca panica in randu oamenilor "prosti" cu astfel de filme.
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
|
|
|
19-11-09, 18:03
|
|
 Stage 5
|
l-am vazut aseara...o panarama de film 
|
|
|
19-11-09, 18:36
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Champion
Dupa mine filmu asta e o prostie, nu are grafica buna si multe lucruri adica cam toate sunt exagerate, foarte exagerate...dar numa asa pot isca panica in randu oamenilor "prosti" cu astfel de filme.
|
Grafica e de 2 lei, filmul este prea īntunecat, umbre prea persistente. pur si simplu te dor ochii.
Īn ceea ce priveste panicarea prostilor (mai bine zis īn masa), aici īti dau perfecta dreptate. De cīnd cu filmul asta, au īnceput idiotii pe la stiri sa tot vehiculeze prezicerile maia pt. anul 2012 si astia pe aici īncep sa se cace pe ei.
Cīnd aud la RTL ca povesteste precum ca CATASTROFA CLIMATERICA ar fi ĪNCEPUTUL SFĪRSITULUI conform prezicerilor maia, īmi vine sa ma urc īn masina, sa merg la Köln sa studioul RTL si sa l-e sparg botu la idiotii aia acolo.
Nu exista zi, de cīnd s-a facut idiotenia asta de film, sa nu aud aberatiile astea la stiri. Eu chiar nu stiu ce vor astia. Vor sa bage panica īn oameni sau ce dracu vor, zau ca nu stiu.
|
|
|
19-11-09, 18:50
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
ha ha  4tuning vs filelist
voi ziceti ca e naspa , ca e vai de el, dar aia de pe filelist il lauda ca are nush ce efecte.
PE MINE NU MA INTERESEAZA DACA E ADEVARAT CE SE VA INTAMPLA SAU NU. FILMUL CONTEAZA! Deci cyber..ai dat-o in bara..chiar nu dau doi lei pe preziceri, pe mine ma intereseaza sa fie frumos filmul.
Nu l-am vazut dar cred ca o sa fie foarte frumos, ca altfel nu era numer 1 pe imdb
|
|
|
19-11-09, 18:56
|
|
 Stage 5
|
puteti sa-l vedeti pe ra....fly....ws....stiti voi 
insa calitatea lasa de dorit...
|
|
|
19-11-09, 19:30
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Am vazut si eu filmul..
Nu americani salveaza totul si totul pleaca de la indianul acela,americanii is doar la mijloc acolo.Nu dau 2 bani pe ideea ca in 2012..v-a fii bla bla..nu v-a fii nimic..end of the world..nu stim,si nici nu putem prezice.Mai interesant e ca s-a descoperit apa pe luna
|
|
|
19-11-09, 19:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by StreetStyle22
Am vazut si eu filmul..
Nu americani salveaza totul si totul pleaca de la indianul acela,americanii is doar la mijloc acolo.Nu dau 2 bani pe ideea ca in 2012..v-a fii bla bla..nu v-a fii nimic..end of the world..nu stim,si nici nu putem prezice.Mai interesant e ca s-a descoperit apa pe luna 
|
Americanii is niste oameni foarte usor de manipulat, daca nu ai vazut ei is cei mai panicati cand aud de terorism, sfarsitul lumii etc, cred in toate prostiile pe care le aud la televizor, si sunt sigur ca deja is panicati de cand a aparut filmul asta.Dar gata ca o dam in off topic si nu e bine  .
|
|
|
19-11-09, 20:09
|
|
Stage 3
|
Parca se vor naste zvonuri, cum ca zvonurile cu sf. lumii ar fi fost facute pentru a ridica acest film sus de tot si a avea incasari mari. E normal ca un astfel de film, cu un astfel de subiect sa fie vizionat, mai ales ca nu e unul low buget.
|
|
19-11-09, 23:57
|
|
 Stage 4
|
toate ca toate, filmul e o porcarie plina de clisee americane. deja filmele lor sunt pe acelasi plan cu filmele chinezesti sau replicile bollywood indiene. mai bine pana in 2012 ne apucam de strans machete si vedem dupa ce'o sa fie
|
|
|
20-11-09, 08:30
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
Deci cyber..ai dat-o in bara..chiar nu dau doi lei pe preziceri,
|
Cred ca m-ai īnteles gresit. Nici eu nu dau 2 lei pe preziceri.
Sīnt īnsa cīteva milioane de......"netoti" care dau mai mult de 2 lei pe preziceri, īsi coordoneaza viata dupa ele si fac panica fara rost īn societatea īn care traim, panica ce n-e influenteaza INUTIL īn mod negativ viata de zi cu zi īn care traim, influenta negativa pe care la un moment dat o resimtim cu totii indiferent ce credem si ce nu mai ales atunci cīnd politicienii o iau razna.
Cel mai tare o resimtim LA BUZUNAR cīnd datorita acestei panici aberante sīntem obligati sa platim fel de fel de impozari utopice la nivel ecologic sau mai stie ce tīmpenii, bani care ar trebui sa-i investim īn cu totul alta parte īn mod mult mai util.
Ca exemplu ar fi impozit ecologic la benzina / masini, pretul carburantului ce creste īn nestire (pretul energiei īn general), normele EURO cretinesti si inutile aplicate masinilor, fel de fel de buline ecologice lipite īn parbrizele masinilor si multe alte cretinitati din astea iar inventivitatea de a ne scoate banii din buzunar nu se mai opreste.
Nu mai vorbesc de panica creata de credinciosi care o iau razna īn pelerinaje de la biserica la biserica sufocīnd sosele, autostrazi, orase numai pt. ca trebuie sa....."linga" moastele lui x, y, z si alte tīmpenii din astea.
Last edited by CyberCSX; 20-11-09 at 08:34.
|
|
|
20-11-09, 08:34
|
|
|
BMW Driver
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
|
Exemplu bun sa ne ia impozit ecologic , in vreo 20-30 ani nu o sa mai avem petrol , atunci ce vom face? Eu sunt sigur ca nu voi dai 100 ron / litru de benzina 
De aceea creste pretul fiind tot mai putin petrol
|
|
|
|
|