Site-uri ca asta nu au decat un singur scop, la care nu are rost nici sa discut, se si vede ca cine la scris are niste probleme la capatina si o mare dragoste pentru america

Sa fim seriosi acum, mai tin minte cand eram in romania si vedeam cum toti aveam o mare pasiune si prietenie cu america, si inca exista dar acesti extremisti anti bush care altefel nu au cum sa arate cu degetu decat sa creeze speculati care eventual generalizeaza viata si poporul american. care altceva nu au ce face decat sa bage porcari de genu asta pe net si alte surse de media..... Hai sa incepem si discutia aia unde ceausescu nu e mort, ca avea o alta cravata la masa si alta mort, sau nu e mort defapt?, sau mai stiu eu ce..... Am zis ca nu mai dau reply dar ma face sa rid cand vad ce pot sa creada uni si mai ales cei care nu au apucat vremurile grele pina in 89 in romania dar au ajuns acum critici si politicieni si experti in experimente facute prin deserturi dar totusi vad ca sint si baieti destepti care judeca inainte sa ajunga la concluzi si sa posteze "ohh daca aia zic asta inseamna ca asa e"... ohh am uitat sa mentionez ca guvernul american are
LIVE ALIENS IN ROSWELL NEW MEXICO