Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Proiect..... VA ROG FRUMOS :D
Cine ma poate ajuta cu urmatorul anuntz:
Sunt in anu IV la Constructii de Masini si am un obiect numit "BAZELE CREATIEI TEHNICE".Profu mi`a dat tema pt examen urmatoarea chestie:
Sa fac o inventie/imbunatatire la un mecanism auto.Orice anume,un motor,o cutie de viteze,turbina,orice...chiar si`un tuning exterior.Deci am nevoie de un proiect ceva de genu in care sa fie explicat nu cu prea mult lux de amanunte inventia/imbunatatirea adusa la o chestie auto...sa contina ceva poze/scheme/desene.....Deci cine ma poate indruma..ajuta cu un proiect/link spre asa ceva...?
Raman recunoscator...!!!!!
__________________ Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Proiect..... VA ROG FRUMOS :D
Ok..ceva,ceva este...inca nu am reusit sa copii...cred ca am probleme cu providerul..Am mai gasit masina lui Sebastian..dar nu`i ceva detaliat,e simplu.Poate poate...mai avetzi ceva....
Re: Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Proiect..... VA ROG FRUMOS :D
Daca ai unde, si accepta ideea, poti modifica demultiplicarea la o cutie de viteze. Sa faci in asa fel incat in viteza X sa faca mai multi km/h, sau ceva... recunosc nu sunt as la tehnica