Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
Salut. Vezi ca statul are un cont din care da bani oamenilor care au nevoie de o operatie si costa prea mult, trebuie sa te prezinti cu actele acelea de care ai spus tu la casa de asigurari...mai multe nu stiu nici eu dar am auzit ca a primit cineva bani de la stat pt o operatie care se facea doar in Germania...o sa ma interesez zilele astea la medicul meu de familie ca tot am drum....multa bafta
|
Am apelat la Ministerul Sanatatii prin seful de sectie de Neurochirurgie de la Spitatlul Universitar bucuresri, care imi este var, si nu sa- putut face nimic. Sunt in coada de asteptare 126 de cazuri iar asta ar insemna sa primim fonduri cam peste 2 ani ceea ce este prea tarziu. Asa ca vom lupta sa obtinem fondurile necesare pe cale umanitara pt ca sunt convins ca nu o sa ne ia 2 ani sa strangem acesti bani. Vorba lui Mircea Badea, TRAIM IN ROMNIA!!!
Quote:
Originally Posted by DannyKid
Si tata sufera de aceasta boala si e foarte naspa...Dar din pacate la el nu se mai poate face nimic, boala a avansat destul de mult. Sper ca nefericitul sa aiba noroc si sa faca operatia ...
|
Imi pare sincer rau pt tatal tau ca nu se mai poate face nimik din punct de vedere medical. Poate, cine stie, o minune sa se intample si sa fie ok. Multa sanatate