![]() |
Anunt Umanitar!!!!
Avem un prieten de 21 ani, Chitu Ionut Alexandru, care sufera de o boala grava - screloza in placi - si necesita un tratament urgent intr-o clinica de specialitate. Din pacate noi nu putem sa asiguram banii pentru acest tratament si apelam in acest caz la voi si la bunavointa voastra sa ne ajutati sa stramgem banii necesari tratamentului deoarece boala este in evolutie rapida. Avem un cont deschis la banca Raiffeisen Bank - RO32RZVR0000006000286366 pe numele Chitu Ionut Alexandru. Putem pune la dispozitie oricui, daca este nevoie actele medicale. Inca o data va rugam, daca ne puteti ajuta sa salvam o viata. Persoana de contact - Butincu Claudiu, tel: 0747 961 739. Multumim anticipat si va rugam daca se poate sa trimiteti mesajul prietenilor vostrii.
|
Re: Anunt Umanitar!!!!
Acest topic merita sticky.
Cu proxima ocazie voi sprijini cauza. |
Multumim frumos!!! Precizam ca desi trebuie sa strangem suma de aprox 80000 de eur orice donatie cat de mica este un pas catre salvarea lui Ionut. Multumim anticipat tuturor care au posibilitatea sa ne ajute!
|
Salut. Vezi ca statul are un cont din care da bani oamenilor care au nevoie de o operatie si costa prea mult, trebuie sa te prezinti cu actele acelea de care ai spus tu la casa de asigurari...mai multe nu stiu nici eu dar am auzit ca a primit cineva bani de la stat pt o operatie care se facea doar in Germania...o sa ma interesez zilele astea la medicul meu de familie ca tot am drum....multa bafta
|
Si tata sufera de aceasta boala si e foarte naspa...Dar din pacate la el nu se mai poate face nimic, boala a avansat destul de mult. Sper ca nefericitul sa aiba noroc si sa faca operatia ...
|
Quote:
Quote:
|
Nu stiu daca stiai de existenta unui formular E112
Sunt o mulţime de romāni disperaţi care luptă cu boli grele şi care ar trebui să ştie că există un formular, E112, īn baza căruia se pot trata, gratuit, īn străinătate. Īn baza unui dosar, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) dă aprobarea şi decontează serviciile medicale de care puteţi beneficia īn alte ţări europene. |
Sal. Stim foarte bine de acest formular. Din pacate sistemul sanitar nu da banii in avans pentru acerst tratament. In cel mai bun caz se aproba acest tratament, cine stie cat dureaza pt ca la incadrarea aceasta mai sunt 126 de cazuri, parca, foarte evoluate, si dupa efectuarea tratamentului se deconteaza banii. Deci daca tu imi dai o varianta mai buna, chiar te rog. Prin intermediul acelui formular nu stiu daca s-au rezolvat nici macar 1% din cazurile grave din Romania. Se stie de el de anul trecut, a fost mediatizat si a ramas.... in aer.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning