Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

View Poll Results: Romānul - isteric sau nu ?
Da 54 94.74%
Nu 3 5.26%
Voters: 57. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
Old 28-02-09, 10:13   #16
cRbL


Stage 5
 
cRbL's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,818
Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]
Default Re: Romānul - isteric sau nu ?

iesterici sau nu, cocalari sau nu, ciorditori sau nu, nimeni nu are cum sa conteste faptul ca romanu'...e descurcaret. oricat de mult as zice ca nu suport Romania si oamenii din ea, nu as sta in alta parte nici de nebun. Cat despre stirile astea de zici tu Gabi, e de la ei. Aude unu ceva si de la om la om devine din ce in ce mai gogonata faza. Asta e, zicem salut de 2 ori cand raspundem la telefon, ne cumparam biciclete, ne facem toti chiptuning poate ne mai da niste iq ( eventual si o toba+filtru sport ) si ne facem pasapoarte si permise in piele eventual. Isterici si rastalmacitori sunt toti, nu cred ca suntem noi mai cu ciunga-n par, dar, la final, e tara noastra, ne-am nascut aici fara voia noastra si asta e. Si n-as renunta la ea din cauza alora 10% din populatie care au ceva in cap. Restu 90 sunt de umplutura
__________________
SF-urile si filmele porno au stricat mintile copiilor.
De ce?
Ca toti asteapta sa devina realitate ...
cRbL is offline   Reply With Quote
Old 28-02-09, 11:34   #17
Bengy_BLS
VW Driver

Stage 5
 
Bengy_BLS's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,326
Member of:
[VW]
[RENAULT]
Default Re: Romānul - isteric sau nu ?

romanii sunt un popor istoric pardon isteric
Bengy_BLS is offline   Reply With Quote
Old 28-02-09, 14:52   #18
EaGle
Banned

Stage 5
 
Join Date: May 2007
Posts: 4,131
Default Re: Romānul - isteric sau nu ?

Īn Romānia e multă fală ! Să zicem că mergi pe trotuar, īn faţa sunt 2-3 tipi care ocupa tot trotuarul; ar trebuii ca unul dintre ei să se dea la o parte sa te poţi strecura printre ei nu ? Logic aşa este, din moment ce ei ocupă partea cea mai mare. Răspunsul este nu ! De ce ? Pentru că "eu sunt nepotu` lu` Jiji care la rāndul lui e vărul fiului judecătorului Gogu, şi nu mă dau la o parte să te las şi pe tine să treci, ci aştept să mă atingi cānd treci pe lāngă mine ca să găsesc motiv de scandal!".

Dacă un tip face aşa pe stradă, apoi īncă unul şi īncă unul ... e valabil pentru toată ţara nu ? Asta e problema īn Romānia: toţi băşinoşii care au şi ei o cunoştinţă mai valabilă, fac pe şmecheraşii ... pe cānd poate oamenii aia care ei consideră că-i apară pe ei ... sunt nişte oameni la locul lor, civilizaţi şi cu bun simţ.

Mă īntreb ce-ar fii dacă fiecare ar cunoaşte rahaturile fiecaruia ? Din moment ce nu avem nici măcar străzi de doamne ajută, consider că mai avem muuult, mult pānă ne ridicăm la nivelul celorlalte tări din UE şi am face bine să ne rezumăm la faptul că suntem īncă o ţară la īnceputul evoluţiei. Nu are rost să facem paşapoarte eletronice pentru că desigur vor fi inutile. De ce ? Pentru că īn celelalte tări se fac buletine electronice care includ: Carnet conducere, Carnet sănătate, Paşaport, Buletinul īn sine, Cod fiscal şi aşa mai departe.

Pe scurt, ne dăm īn bărci ca proştii dar avem īncă semnele din trecut pe noi !
EaGle is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -