Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 03-05-04, 21:55   #1
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Default alarma conectata la curent electric

Fratilor ziceti-mi si mie va rog daca stiti vreo firma in Romania care sa vanda sisteme de alarma conectate la curent electric, am vazut filmulete cu masini din afara da` nu stiu daca pe la noi se gaseste...nu conteaza cat costa numai sa stiu daca gasesc pe vreundeva pe-aici asa ceva si personal calificat care sa-l monteze.
mikey is offline   Reply With Quote
Old 04-05-04, 01:01   #2
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

cred ca ar trebui sa fi un pic mai explicit
ZoliaT is offline   Reply With Quote
Old 04-05-04, 10:27   #3
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Sisteme din alea care in momentul in care intra hotul in masina sa curenteze cat ma puternic posibil....ceva de genul asta...stiu sigur ca exista asa ceva insa n-am vazut pe-aici....cel putin nu la mine in oras.Si ca sa ma fac mai bine inteles...mi-am montat de curand un tub de bas pe masina, am si postat cateva intrebari pe forum referitor la ce putere maxima suporta bateria etc...Nu m-am putut bucura de el decat o zi...mi l-au furat nenorocitii intr-o noapte, eram prin orash.Acum nu ma intereseaza altceva decat sa-mi montez un sistem de alarma super-performant si vreau sa si curenteze in momentul in care atingi ceva din masina...s-ar putea sa vorbesc prostii nu stiu daca sunt aprobate astfel de sisteme dar va rog daca ma puteti ajuta cu vreo informatie scrieti-mi.
Old 04-05-04, 13:27   #4
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Pai daca vi putin mai rupt si uitit sa-l dezactivezi... O sa miroasa a gratar !!!

Nu exista asa ceva...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 04-05-04, 18:14   #5
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Hondarule, n-ai cum sa te curentezi daca uiti sa dezactivezi alarma....curenteaza in aceleasi conditii in care s-ar activa o alarma normala, adica atunci cand bruschezi masina.Exista sigur, uita-te pe net si o sa vezi...in America de Sud sunt legalizate de exemplu astfel de sisteme....nu stiu cum sta treaba la noi si daca se gasesc.Am mai intrebat si pe forum la carhifi astept raspuns....eu pana acum n-am gasit vreun site romanesc care sa faca reclama la astfel de sisteme.Respect!
Old 04-05-04, 18:16   #6
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Frate, dar tu esti masochist ??? Ia-ti nene un ciomag din ala cu cifru cum am si io si cu asta basta... Sau oi avea vreun Enzo ???

Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 04-05-04, 18:35   #7
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

N-am frate nici un enzo , oricum daca as avea banii astia mi-as lua un v12 vanquish , am un bmw 324 din `86, da cat timp e a mea tin la fel de mult la ea...oricum eu inca ma mai interesez de sistemul ala....daca e si e sa nu fie o sa merg pe solutia ta cu bata cu cifru .
Old 04-05-04, 19:53   #8
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Si la ce sa alimentezi alarma aia ca sa curenteze cat sa sperie pe cineva? ca la 12v cat e un acumulator normal nu pateste ala care pune mana nimic....
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 04-05-04, 21:17   #9
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Se poate alimenta direct de la bateria masinii, presupun ca printr-un fel de transformator special sau cam asha ceva....sunt bata la electronica nu ma pricep.Oricum posibilitate exista...am vazut pe net astfel de alarme:The Above System for the Auto
Similar version of the PPG70, but for automobile protection. Produces intense pain to potential thief. Easily interfaces with your existing anti-theft alarm. No one will want to take your car with this going off!
Easy to Install in Vehicle
Uses Batteries or Vehicle Power
Small, Easily Concealable Package
Low Liability...uite iti dau si site-ul sa te uiti singur.De pe site-ul asta chiar se poate comanda, iar acolo scrie ca se poate monta usor in masina....nu stiu insa ce sa zic... http://www.afrisale.com/securitygadgets.htm
Old 05-05-04, 08:01   #10
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Ce site interesant...Cand am ajuns la catuse deja ma gandeam la...prostii Ia spune, se poate comanda de-aici din Ro???
BogdanSHA is offline   Reply With Quote
Old 05-05-04, 09:51   #11
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

Daca esti maniac in privinta securitati iti recomand ceva mai spectaculos: aruncatorul de flacari pe post de antifurt

pentru mai multe detalii search google : blaster charl fourie

Steal This Car
High-impact automobile security
by Thomas S. Roche Published September 20, 1999 in Scope

If you're concerned about auto security, don't be satisfied with the wussy little Club or a car alarm. Get the best of both worlds -- and add some offensive capability into the mix to keep things interesting! Universal Electronics Co. sells the AutoTaser, a device which ratchets to your steering wheel just like The Club. The AutoTaser contains a motion detector that sets off a 110- to 130-decibel alarm when an intruder enters your car. If the thief doesn't get the hint, the AutoTaser zaps him with a 50,000-volt charge. $249.95.

See also...
... by Thomas S. Roche
... in the Scope section
... from September 20, 1999 In South Africa, they take things one step further -- OK, maybe more than one step. Seems that in Johannesburg there's a bit of a problem with carjacking. 33-year-old entrepreneurial genius Charl Fourie has invented and begun installing a device called the \"Blaster\" which consists of, well, let's be blunt, twin flamethrowers. The flamethrowers are supplied by a trunk full of liquid gas and are ignited by a spark. A nozzle under each door squirts out flaming death when fired by a pedal next to the accelerator -- turning Mr. Hey-you-know-I-think-maybe-I-want-a-Lexus into something they might have on the menu at the Johannesburg Steakhouse. Fourie has already installed his clever device on 25 vehicles -- and his first client was the Superintendent of the Johannesburg Police's crime intelligence unit. If you're reading this and you're a South African carjacker -- for God's sake, move to LA, where it's safe. 3,900 SAR (South African Rand), or about $655.
Old 05-05-04, 12:07   #12
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Alarma aia cu aruncator de flacari e marpha!!! Acum o vad pt. prima oara, nu stiam ca exista asa ceva.Autotaser-ul ala e cam ce voiam eu pt. masina...nu gasesc inca un site care sa-l vanda dar mai caut....oricum insa nu stiu cum e cu montatul...
Old 06-05-04, 09:51   #13
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Voi nu suntetzi sanatosi la cap cu aruncatoarele de flacari , cu sistem de curent electric la 220 ...
Baga frate un pitbull in masina si lasa-l sa doarma in ea ... di daca il gasesti pe unu cu gatu sfasiat langa masina a 2-a zi inseamna ca a vrut sa te lucreze !
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 26-06-04, 18:05   #14
kickbox

Stage 2

Bai oameni buni...yo va sustin in ideea de a va proteja masina da' nici asa.Va dati seama ca aruncatoru ala de flacari in 2-3 secunde face praf vopseaua de pe portiere??asta e parerea mea...si inca ceva...cred ca bine stiti cu totii ca orice e electronic mai are si cate-o \"mica eroare\".Si s-ar putea declansa cand ti-e lumea mai draga...cand te dai jos in masina esti gata epilat!!! Astea sunt parerile mele....respect 4 all tunners!
kickbox is offline   Reply With Quote
Old 26-06-04, 22:58   #15
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Aruncatorul d flacari nu atinge masina.
In al doilea rand nu omoara hotzu, doar il orbeste

In al treilea rand una din chestiile cele mai destepte p care le-am vazut a fost un blocaj d volan care pare normal la prima vedere, dar el descarca 30000 W la atingere - e operat prin telecomanda.

Acest gadget se gaseste pe la Foisor din cate stiu - e un magasin d piese auto acolo
CataNOS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -