Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 26-06-04, 23:22   #16
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Cat descarca ???
30.000 V ???
No Way !!!

Nu iti dai seama ce inseamna treaba asta probabil !
Liniile de tren au 24.000 V ... iar priza din casa ta are 220 V ...
Nu exista asha ceva !
Nu are cum sa se incarce cu tensiunea aia si nici ce sa il alimenteze !
Gandeste-te cum se prajeste un om cand se urca pe un tren si se apropie de linia de inalta tensiune ...
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 27-06-04, 01:30   #17
th1nk3r

Stage 4

th1nk3r's Avatar

NU conteaza asa mult diferenta de potential (voltaju') cat curentul descarcat (intensitatea - amperajul adica)... Daca nu are intensitate mare nu patesti nimic serios, are efecte doar pe termen scurt. La fel sunt si aparatele alea de auto-aparare cu electrosocuri, au amperaj mic dar vreo 6000 de Volti, efectul e doar de moment, dar e foarte najpa, poate sa mearga pana la cateva minute de paralizie...
Old 27-11-04, 19:09   #18
ariel

Stage 5

Default Re: alarma conectata la curent electric

Quote:
Originally Posted by \"mikey\"
Fratilor ziceti-mi si mie va rog daca stiti vreo firma in Romania care sa vanda sisteme de alarma conectate la curent electric, am vazut filmulete cu masini din afara da` nu stiu daca pe la noi se gaseste...nu conteaza cat costa numai sa stiu daca gasesc pe vreundeva pe-aici asa ceva si personal calificat care sa-l monteze.
INAINTE DE REVOLUTIE,BAIETII DIN COLTUL BLOCULUI,DESCHIDEAU MASINA TATALUI MEU(DACIE) SI ASCULTAU MUZICA PINA DIMINEATA.TATA NU SA SUPARAT PINA CIND INTR-O IARNA A RAMAS FARA BATERIE DE 4 ORI INTR-O SAPTAMINA. ASA CA A IMPROVIZAT UN FEL DE \"ALARMA\" DIN BATERIE SI O BOBINA,CU 2 CUIE INFIPTE IN SCAUN.A FUNCTIONAT PERFECT,A DOUA ZI EU AM LUAT BATAIE,SI DACIA A AVUT LUNETA SPARTA CU O CARAMIDA.CREZI CA MERITA?

- Copyright 2026 4Tuning -