25-02-08, 18:16
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [Old School Cars] [LANCIA]
|
Re: Fiat Coupe
frate am trecut ieri pe langa tine in parcare la bila , eram cu tata si am intrat in parcare special sa ma uit la ea , sa o stapanesti sanatos baftosule , e rupere masina am inceput sa tremur cand am vazuto , cum imi fac timp tre sa vin sa o vad neaparat
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily
Carpe noctem
|
|
|
26-02-08, 20:42
|
|
Alfa Romeo Driver
Stage 4
Member of: [ALFA ROMEO]
|
Bravoo domne!E piesa!Cand ne mai intalnim si noi sa vad "creatura"?Hai ca e frumos afara acum si se poate
P.S. Acum in martie tre sa imi vina si mie inca o italianca doar ca nu stiu ce!E surpriza de ziua mea (Ori coupe 20Vt ori Spider TB).
26-02-08, 23:12
|
|
Stage 4
|
pai eu pot de vineri seara in colo, ca pana atunci sunt foarte ocupat cu serviciul; sau daca poti dupa-amiaza, eu sunt liber intre 12 si 16
|
|
|
27-02-08, 14:48
|
|
Alfa Romeo Driver
Stage 4
|
Vineri ar fi ok sa ne vdm daca poti si tu.da un semn cu uhn loc si o ora si ne vdm ca abia astept sa vad "pufarina"
|
|
|
03-03-08, 22:39
|
|
Stage 3
|
salut baietii...am revenit..mi-am luat si eu un coupe 2000 16v turbo asa k am intrat in club nu?? Acum e in service e la vopsit, si am nevoie d cateva sfaturi si ceva piese dak ma ajuta careva..oricum masina e sooper tare si trage rau..o sa pun poze knd o sa fie gata!!!!!!!!!!!!!!
id-ul meu este kta19_popa@yahoo.com
|
|
|
12-03-08, 23:45
|
|
Stage 3
|
scuze, dar de unde are cel halben 225cai? eu stiam ca are mult mai putin cel de 16v ....are ceva modificari?
|
|
|
13-03-08, 01:43
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by steff22cm
scuze, dar de unde are cel halben 225cai? eu stiam ca are mult mai putin cel de 16v ....are ceva modificari?
|
Corect,standard are 190cai. Probabil resoftare,regulator serios si pompa cu debit mare...poate si evacuare decatalizata.Cu toate ca poti castiga vreo 20cai exclusiv din soft fara probleme...insa nu-i foarte ok dupa parerea mea .
S-o stapanesti sanatos...si daca vedeti vreunul dintre cei care va pricepeti la fiat coupe,vreun 16v sau vreun 16v turbo cu badge-ul "20v" nichelat pe el,sa-mi spuneti si mie va rog.Detalii in privat numai daca ati vazut vreunul...sau poate vedeti sigla pe alta masina...poate va dati seama daca-i de acolo sau nu prea,chiar daca din pacate nu gasesc o poza...
PS: aproppos stef...ai descoperit pana la urma ca distributia variabila(doar admisie in cazul nostru) are Doua copmponente de baza,dintre care doar Una vizibila fara sa desfaci nimic,si anume solenoidul la care te uitai stramb cand ti l-am aratat? ...(cred ca gandeai in sinea ta:"ia uite-l si p-asta ce abereaza".... )
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
Last edited by lascarica; 13-03-08 at 03:02.
|
|
|
13-03-08, 17:50
|
|
Stage 4
|
Da, asa este are 190 CP, dar este resoftat.
|
|
|
16-03-08, 10:37
|
|
Stage 4
|
Fratilor, sunt disperat!!! Azi dimineata la ora 05.00 ma duceam frumos la servici (Antena1 si Antena 3 la Baneasa), si cand am ajuns aproape de piata Crangasi (veneam pe linia lu' 41 dinspre Moghioros) a trecut pe langa mine un Renault Laguna (170CP); mergeam cam cu 80, si il vad pe ala cu toba sport, o ardea asa un pic, ce am zis eu... 225 CP si stau cuminte? nuuuuu, nu se poate... ma iau cu el (am mers cam 50 m; aveam 100 si ceva; nu am apucat sa trec in fata lui), si imediat vine o curba la dreapta chiar inainte de piata, trece curba si il vad pe ala ca a inceput sa danseze de fund de vreo 5-6 ori pe banda 2 (in gandu meu, se da mare, face figuri, drifturi... tractiune spate, ce vrei..) si o redreseaza cam o secunda (in timpul asta nu am franat decat asa un pic, din cauza ca nu parea ca nu vrea sa faca asa) si ma trezesc ca incepe asta sa derapeze pe banda 2, da urat de tot...; din cauza distantei puneam frana degeaba asa ca vazand ca asta derapeaza pe banda 2, am incercat sa ma bag pe banda 1 si sa trec pe langa el; proasta idee; tocmai atunci s-a izbit de parapetul din stanga zburand pe banda 1 intrand in mine si eu hop in bordura; eu in timp ce am schimbat banda, am inceput si sa franez, dar n-am avut timp sa evit; si uite asa am busit masina; am fost la politie, am facut constatare, copii dupa asigurare, talon, si acum sa vad cum o repar. Ideea e ca are asigurare din bulgaria (valabila si in Romania scrie pe ea) si tre sa ma duc la Biroul Asiguratorilor din Romania si sa ma trimita aia, nu stiu unde... Asta maine, ca azi e duminica; Tare mi-e ca nu o sa mai iasa masinuta mea cum a fost... ma gandesc ca unde o sa fie vopsita o sa fie alta nuanta... Si mi-e frica cu asigurarea, ca e din afara... A mai facut vreunul dintre voi accident cu masina straina? Cum s-a rezolvat? Pot sa o repar la reprezentanta Fiat sau Autoitalia si sa imi deconteze asiguratorul? Ca nu vreau sa o duc la orice service... Astept pareri... si sfaturi... Bag si poze acum, si daunele sunt urmatoarele: aripa spate stanga, usa stanga, aripa fata stanga, capota, bara fata, roata dreapta (zgariata si cauciuc taiat; cred ca si la articulatii are ceva ca sta roata un pic stramb si parca bate ceva usor). Oricum, MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA NU S-A INTAMPLAT ALTCEVA...
|
17-03-08, 01:33
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Fiarele se fac...pe a mea mi-au lovit-o doi pusti tembeli in fata blocului in iarna 2006...s-au lovit intre ei si unul a ricosat in masina mea parcata... ...dar ,din fericire a fost numai aripa spate usor infundata...Nici la tine nu-i deloc grav...mai urat la megane ...caseta cam praf,brat spart...poate si baie fisurata(Aproppos,singurul renault din productia recenta cu RWD,este Spider....bine,si monopostul de F1... )
Legat de asigurare si proceduri,nu prea stiu,insa...tu cum nu stii INSA circuli cu o masina neinscrisa in romania si cu asigurare(sper) in alta tara?...inainte s-o cumperi,nu te-ai interesat si tu care-i treaba si cine-i da banii si cum unui eventual pagubit din vina ta? ...Mie mi-e cam greata de miile de masini cu numere UE care circula in RO cu acte naspa sau in cel mai bun caz cu asigurari naspa...am fost si lovit de un specimen d-asta...nici azi n-am luat vreun ban de la el si sunt 3ani si ceva de la accident...mai bine...rezolvam cum imi spusesera amicii care au venit sa ma ajute...nu foarte democrat,insa in mod sigur infinit mai eficient decat militia...
Last edited by lascarica; 17-03-08 at 01:34.
Reason: ricosta=ricosat...din cauza vitezei si orei...:)
|
|
|
17-03-08, 04:49
|
|
Stage 4
|
Da, stiu ca nu e grav... pentru mine, iti dai seama ca e intr-un fel (era impecabila masina); oricum, legat de asigurare stiu ca e valabila, dar sincer nu m-am gandit daca fac accident si e vina mea cum o rezolva pagubitul. Stiu ca sunt cam nesimtit la faza asta... dar stii cum e, inainte te gandesti la tine, si dupaia la altcineva... Si in legatura cu Renault-ul acum imi dau seama ca ai dreptate cu tractiunea, dar atunci nu-mi explic cum a putut sa-i fuga fundu' in felul ala, ziceai ca face drifturi, pe bune... si dupa ce a redresat-o de ce a inceput sa derapeze iar? ca era in linie dreapta iesise din curba... ciudat, oricum...
Last edited by FIATCOUPE; 17-03-08 at 04:53.
|
|
|
17-03-08, 13:57
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Frana blocata pe o roata la viteza mare sau un cap de bara/bieleta de directie iesita in mers....zii doamne fereste...De multe ori la masinile pe care le vezi cu numere de afara si te gandesti ca sunt in stare tehnica mult mai buna decat cele inscrise, situatia in fapt e pe dos: Masini bune de aruncat si neinmatriculabile nici acolo,aduse in mod special de reprezentantii mai putin avuti ai unei anumite etnii sau masini care la intrarea in tara au fost ok,insa persoane asemenea celor de mai sus au intrat in posesie aici,circuland cu ele pana aproape de limita....apoi vandute unui pusti credul si usor de pacalit cu niste jante frumoase si o caroserie ok,care (asta-i o mare problema de atitudine) se increde in vorbele vanzatorului bucurandu-se de un asa-zis "pret-ocazie" si fiindu-i teama sa nu cumva sa i-o"sufle" altcineva,nu mai merge cu ea la un service pt o inspectie sumara de 30min inainte de a face actele.
|
|
|
17-03-08, 22:05
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [Old School Cars] [LANCIA]
|
fiarele se mai repara dar e pacat de masina.... trebuia sa stai si tu cuminte sa nu te intereseze de ala... mare pacat de masina , ti-ai dorit masina asta atat de mult si acum ce faci ? mai bine ai rabdare pana prinzi sa o alergi la o legala decat sa o risti aiurea pe strada ca nu conteaza experienta , la strazile noastre si traficul tot se intampla cate ceva... uneori este inevitabil , sper sa inveti din asta si sa ai grija de ea pe viitor , mare paguba nu e dar cum ai zis si tu era impecabila masina , cel putin eu cand am vazut-o in parcare la bila am crapat , ti-am spus ca a intrat tata special in parcare doar sa ne uitam la ea ... succes cu reparatu`
|
|
|
18-03-08, 00:05
|
|
Alfa Romeo Driver
Stage 4
|
Super naspa.Imi pare rau de masina ca era chiar piesa.da las ca se face.Daca te intereseaza sa o faci la Autoitalia sa imi zici ca am cunostinte solide pe acolo , si rezolvam repede.Mai naspa e ca tre sa vezi ce faci cu asigurarea lu ala.Oricum astept un semn.
|
|
|
18-03-08, 15:10
|
|
Stage 4
|
Da Eddie, mersi frumos de sfat, cred ca o sa apelez la Autoitalia, ca vreau sa iasa brici masina; Am fost ieri la Biroul Asiguratorilor de Automobile din Romania (B.A.A.R.) si de acolo m-au trimis la Coris Roumanie (societate de asigurari care am inteles ca are legatura cu asiguratorul bulgar); mi-au facut dosarul, si acum astept sa primeasca astia confirmare de la bulgari ca e asigurarea adevarata; apoi urmeaza sa ma intalnesc cu agentul constatator de la firma de asigurari. Ideea e ca vreau sa imi schimbe tot ce e lovit adica usa stanga, aripa fata stanga, capota; bara fata trebuie doar vopsita si aripa stanga spate tot la fel. Sper sa nu comenteze constatatorul si sa zica ca trebuie doar reparata ca fac urat de tot; nu o sa iasa cum a fost ca nu e logan sa bagi chit si sa iasa mai frumoasa decat era noua . Asa in afara de asta la articulatii, vb cu aia la service sa schimbe cam tot, sa nu am probleme dupaia cu directie si restul, ca se vede ca a patit ceva ca sta roata stramb. Si in ultimul rand cu cauciucul care era taiat (Goodyear Eagle F1) vreau sa fac o combinatie, sa imi iau 2 (tot Goodyear Eagle F1) si sa treaca aia pe factura o singura bucata ca sa pot sa o decontez. (nu vreau sa dau bani din buzunar pe al doilea cauciuc; trebuie sa imi iau 2 ca sa fie la fel si pe o parte si pe cealalta). Sa vad unde gasesc mai ieftin cauciucuri, ca sa nu fie o suma foarte mare totusi. A, si mai e janta de pe dreapta care tot la fel as vrea sa procedez cu ea; sa-mi iau doua pe factura de una. Macar sa profit si eu cu ceva din necazul asta.
|
|
|
|
|