Salut! Sunt nou prin zona si detin un Fiat coupe 16 V turbo din 1996.
Masina este stock si dupa cum bine stiti raportul pret calitate si performanta este demential. Are 240 mii km, nu consuma ulei decat atunci cand te dai tare la ea , si functioneaza rotund, nu stiu cat de reali sunt dar banuiesc ca sunt suficienti
am reusit si o cronometrare si am scos 7 s pana la 100 ceea ce ma bucura ca sunt mai tare decat faimosul scirroco de 200 CP(EX
dupa care e innebunita toata lumea.
Ca si probleme:
-presiunea la ulei cand motorul este cald este undeva la 1,1 bar iar turatia putin sub 1000 si din ce am inteles normal ar fi sa stea pe la 1.5 bar minim. astept o confirmare si daca se poate si un remediu.
- o alta problema sunt conductele de AC care pleaca din radiatorul din fata masinii si care au ruginit si sau perforat ceea ce inseamna ca nu pot sa incarc instalatia cu freon si e enervant asa ca daca stiti si aveti de vanzare sunt interesat sa cumpar. Aceste conducte trec pe undeva prin partea dreapta pe la sub baterie.
Cam asta e ce ma deranjeaza in rest masinuta este la mine de 30 mii de km si in afara de consumabile si radiatorul de racire apa ca era ruginit nu am schimbat nimik la ea. Asta daca tot se discuta si de fiabilitate.
Momentan are in ea ulei selenia Gold. Ce puteti sa spuneti despre acest ulei ?
O sa incerc sa urmaresc forumul mai des si poate o sa ma prezint si eu la o intalnire.
Toate cele bune.