dar vreau sa stiu cum se poate scoate fara sa dau motorul jos
chiar daca am schimbat bujiile si fisele am observat ca sunetul motorului nu este rotund are un sunet intrerupt sacadat nu strident nu ti dai seama decat daca esti foarte atent
adica zici sai dau??????? dar nu se strange mai tare sau va crapa
se poate lucra cu masina pe butuci scot roata din fata si o aparatoare din plastic simi va crea destul loc
cea noua cum se monteaza??? nu este prin filet
ai idee cat tre sa fie distanta intre electrozii de la bujii
o lovesti pe margine ca se va roti, dupa care o tragi cu un patent .Iar la cea noua iti trebuie un dorn un pic mai mic decat diametrul gaurii , se pune un pic de silicon de garnituri(rosu) si se bate la loc ca intra prin presare nu are filet
1.Ok ,un om "matur'' de 35 de ani care se cearta cu un pusti!2.Imi pare rau nu-mi am dat seama ca este un topic privat,nu o sa mai postez imi cer scuze!3.Si eu lucrez in domeniu,si scuza-ma daca n-am postat,nu sunt inregistrat de mult.4.Eu macar incerc sa ajut omul,tu stai si urmaresti(moderator nu esti)!5.Sper ca la 35 de ani nu o sa imi pierd vremea pe forumuri la 12 noaptea!6.Visez ,mananc si muncesc Fiat asa ca iti urez o seara buna si sa ramai cu ideea asta ca tu esti cel mai cel si ca intotdeauna ai dreptate!
acum am ajuns acasa am schimbat-o si cele doua amortizoare pe fata totul ok
se pare ca am gasit cauza sunetului sacadat-intrerupt sper sa nu fie ceea ce cred eu ca altfel imi iau doctoratul pe mk1!!!!!!!!!!!
priviti ganditi si ziceti-mi parerea
Salut tuturor posesorilor de Punct. Am 3 zile de cand tot citesc forumul si am reusit sa ajung la pagina 104 ...si pe traseu sa mai si bag ceva la cap . Detin un Fiat Punto noiembrie 2001 , 1.2 , 2 portiere, negru , 75.000 km .O problema la masina mea.... atunci cand bag a 2-a si o calc merge sacadat, si ticaie ceva pe la bord nu stiu exact pe unde... daca o iau usor si o accelerez treptat nu mai face chestia asta.In celelalte viteze nu are nici un fel de problema.Aveti idee ce ar putea fi?Merci :P