Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 17-11-08, 13:41   #1
danutz_2007

Stage 5

Default Espero pe Matiz

salut baieti!am si eu nevoie de un sfat!am un espero de 1.5 pe gaz din 96 inmatriculat prima data in 98...are oglinzi electrice incalzite,servo directie,aer conditionat,geamuri electrice fata spate,e full!
am gasit un matiz din 2003 ,60000 de km dar are doar servo pe el!
am vb cu el si a ramas daca ma hotarasc sa facem schimb pe schimb!fara nici un leut dat de el sau de mine!voi ce spuneti?
danutz_2007 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 13:51   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: espero pe matiz

Ai probleme cu espero? Daca nu, atunci de ce sa-l dai pe matiz?! intr-adevar, este o masina mai noua, dar trebuie sa te gandesti si ce diferente sunt intre ele si ce anume vrei de la o masina.
La matiz nu o sa mai ai spatiu atat de mare, nu o sa ai atatea optiuni, confort, stabilitate, demaraj etc.
Old 17-11-08, 14:18   #3
danutz_2007

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Ai probleme cu espero? Daca nu, atunci de ce sa-l dai pe matiz?! intr-adevar, este o masina mai noua, dar trebuie sa te gandesti si ce diferente sunt intre ele si ce anume vrei de la o masina.
La matiz nu o sa mai ai spatiu atat de mare, nu o sa ai atatea optiuni, confort, stabilitate, demaraj etc.

nu am avut nici o problema majora pana aqma!doar ca ma exaspereaza consumu!am fost l am reglat si pe gaz si pe benzina!!!degeaba!
espero este o masina de curse lungi,mie imi trebuie ceva mai mic,de oras,care sa consume putin!eu fac in jur de 30-40 de km pe zi,dar 10 dimineatza,10 la pranz si in jur de 20 seara!
gandind la rece voi ce ati face?astept si eu cat mai multe raspunsuri!va multumesc!
Old 17-11-08, 14:21   #4
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Ia-ti matiz, singura investitie, asta e optionala, daca mai vrei sa o faci este sa ii iei un porbagaj deasupra masinii, asta daca nu iti ajunge locul pentru concedii.

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 16:00   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Daca vrei o masina pt oras, care sa consume mai putin decat espero, i-ati matiz si gata
Diverse optiuni poti sa-i pui si tu, dupa ce iei masina: geamuri pe fata, inchidere, muzica etc.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 26-11-08, 13:46   #6
danutz_2007

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Daca vrei o masina pt oras, care sa consume mai putin decat espero, i-ati matiz si gata
Diverse optiuni poti sa-i pui si tu, dupa ce iei masina: geamuri pe fata, inchidere, muzica etc.
salut baieti,am revenit pe aici sa va spun un lucru!duminica aceasta,dupa ce sambata a nins toata noaptea,am luat matizul unui amic si am facut o plimbare si prin oras si prin afara lui...in oras totul a fost ok,dar cand am iesit din oras m am jurat ca nu mai ma urc in asa ceva in viatza mea!batea vantu si am zis ca il ia dupa sosea,e instabil rau...nu are nici un pic de stabilitate pe drum ud sau acoperit de polei si sa mai bata si umpic vantu...cred ca e sinucidere curata!scuze pt cei care au matiz,dar impresia asta mi a lasat o aceasta masina!
Old 26-11-08, 15:58   #7
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Aloooo e o masina de oras, INALTA, IEFTINA, ce vrei???? Trebuie sa faci si tu diferenta, apropo de stabilitate, tu ai pe polei????? Esti cam dur, dar totusi e o masina de 1 tona si stai linistit, ca nu zboara asa repede de pe sosea. Cand treci de la o masina mare, la o masina ca matizu, zici ca e fulg, mai are un pic si sare pe de sosea.
Old 27-11-08, 09:37   #8
danutz_2007

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
Aloooo e o masina de oras, INALTA, IEFTINA, ce vrei???? Trebuie sa faci si tu diferenta, apropo de stabilitate, tu ai pe polei????? Esti cam dur, dar totusi e o masina de 1 tona si stai linistit, ca nu zboara asa repede de pe sosea. Cand treci de la o masina mare, la o masina ca matizu, zici ca e fulg, mai are un pic si sare pe de sosea.

salut!hai sa iti zic ceva,poate unii vor spune ca sunt nebun...eu cu a mea am mers cu 100-120 pe polei pana la urziceni,anul trecut...poi u crezi ca pot sa merg asa cu matizu?cred ca la prima curba sunt direct mort in cosciug!daca faceam schimbu asta,era greseala mea cea mai mare!aaaa si apropo matizu nu are o tona!are maxim 600-700 kg!bafta!
Old 27-11-08, 09:44   #9
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Eu ca posesor de matiz iti zic o chestie, tu esti strain de aceasta masina. si ca sa afirmi ca masina are 700kg, ma face sa spun ca esti pe dinafara
Am incheiat orice discutie, mergi tu cu 120 pana la urziceni, unde drumu e mai mult decat drept, pe polei. Si eu am mers pe polei cu matizu cu 100, de la ploiesti pana in campina:P. SUPER TARE nu?
Old 28-11-08, 09:04   #10
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

scuze de offtopic,dar desi pare instabil nu e,adica eu cu nexia de 800kg,nu am probleme,adica na,mi s`a parut prima data dupa ce am trecut de la cielo la nexia,ziceam k o pierd pe drum,m`am obisnuit si e ok,iar in legatura cu vantu....cand bate vantu si esti pe un "camp" ....toate masinile au tendita sa o ia in alta directie..si pana la urma ai zis ca o iei pt consum si oras...acum de ..o maisna mica si ieftina nu poate oferi totul !
Old 30-11-08, 15:20   #11
Dennis_TL

Stage 5

orice masina este afectata de rafale de vant la viteze mari . inca nu s-a inventat masina lui Batman.
Dennis_TL is offline   Reply With Quote
Old 29-01-09, 16:12   #12
srn_86
Banned

Stage 5

as vrea sa vad si eu cum merge cu 120 pe polei
srn_86 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-09, 16:51   #13
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

ce masina matizul?eu zic ca toate....fac cam la fel pe polei...
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 30-01-09, 10:41   #14
danutz_2007

Stage 5

e diferenta mare intre espero si matiz...eu zic ca nu mai au rost vorbele!vad ca fiecare isi lauda masina!bafta!
Old 30-01-09, 10:45   #15
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Pe polei si gheata toate masinile se comporta prost... conteaza soferul si ABS-ul la franare.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -