Intre 95 si 200o s-au facut GL si Exe noneuro.Dupa 2001 sau 2002 s-au facut Executive cu DOHC adica 16 valve si euro 2 si Standard cu OHC-8 valve pana in 2004..Modelele euro 3 de dupa 2005 sunt EXE DAR CU 8 VALVE Standard cu 8 valve model AC- AER,Ac si LPG sau STD LPG fiind toate euro 3.Deosebirile la euro 3 fata de modelele vechi-atat pe STANDARD cat si EXE sunt ca au jante pe 14,planetare alt model,alte sisteme de franare,alti rulmenti,alte role,alta distributie.Cel Exe are in plus fata de Standard-proiectoare,antena electrica,grila argintie,buton deschidere portbagaj din interior,centralizata,ceas in bord-clock,scaune reglabile si pe inaltime,radio casetofon,emblema cu executive,oglinzi rotunde vopsite la culoare caroseriei,AC,geamuri electrice,lampa si cheie la torpedou.Cel Standard Euro 2 din 2000-2004 nu are turometru-in locul lui este mare un ceas de temperatura apa.Momentan am un Cielo STANDARD AC-LPG EURO 3 din 2006 oct si care azi a implinit 4 anu si 113000km din care 112000 pe LPG.Am schimbat doar rulmentii fata-spate si placutele de frana o singura data in acest timp si masina este ok.Consumul de gaz cam mare=economic 11-12 l,cutia cam turata-la 3000ture am 101 km pe ora pe GPS in timp ce modelele vechi au aproape 130.