dupa parerea mea fiecare model de Cielo are avantaje si dezavantaje....mari diferente nu sunt intre ele....dar asa cum spunea un coleg mai sus...cele facute de Romanii nostri la Craiova nu mai sunt ce au fost odata coreenele...no offence pt posesorii de EXE
GLE:
avantaje
- Koreeene
- mult mai trainice din toate punctele de vedere
- mai simple (non-euro....fara multi senzori..fara sonda Lambda..etc)
- materiale mai de calitate dupa oparerea mea
- alt aspect la interior datorita fetelor de usi..
dezavanataje
- varsta
- rar mai gasesti unu in stare buna
- roti pe 13" cu sistem de franare mai slab
Executiv:
avantaje
- varsta
- roti pe 14 cu franare pt 14"(adik mai buna)
- arata bine ca sunt noi

dezavantaje
- Romanesti
- sunt fie euro 2 fie euro 3 care implica multe alte chestii (care pot pica si sunt o carca de bani) fata de GLE...
- nu prea ma omor dupa interior...in special fetele de usi...si e aiurea cu geamurile electrice intre scaune..
- nu sunt f f fiabile...in special pe la roti....bucsi...pivoti...etc..
Repet..este doar parerea mea.....am GLE din 97` cumparat de nou....si la 230 de mii de km nu prea am ce sa ii reprosez..pt ca nu am avut pb majore cu el..acum depinde f mult si de NOROC pentru ca stiu si care au avut GLE si numa probleme...deci e cu dus-intors asta cu GLE si EXE...per total Cielo e o masina f buna pt romania si e f ieftin de intretinut...are cam tot ce ii trebe tinand cont de generatie...eu unu nu renunt la el pt altceva
Intradevar, vorba lui Banzay, e mai bun un CIelo nou...pt ca cele model GLE corean....nu prea mai sunt multe in stare f buna....si cine stie prin ce au trecut...dar fiecare dupa cum vrea...
PS: daca as avea bani...pe langa GLE-u meu mias mai lua un EXE dar DOHC 16v