Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 03-10-07, 15:02   #1
BGD_NNE

Stage 5

BGD_NNE's Avatar

Default Need Help !!! E foarte important !!!

Sall allz..Dupa cum cred ca stiti sunt si eu un nefericit(momentan) posesor de cielo. De aseara am o mare problema cu masina :Incepe sa fluiere si nu stiu din ce cauza .Rog pe cei care au o idee sa ma ajute si pe mine ...
Era sa uit...pe stanga fatza mi se incinge janta asta doar knd merg pe distante lungi ..oare imi ating placutele discul???
BGD_NNE is offline   Reply With Quote
Old 03-10-07, 15:06   #2
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Need Help !!! E foarte important !!!

oare nu`ti atinge etrierul discul?
la mine cand era distrus rulmentul se auzea un sunet si dupa 2-3 zile a cedat si am vazut ca discul pe partea in spate era zgariat, si de acolo venea suieratul ala.
verifica daca`i zgariat.
Old 03-10-07, 15:10   #3
BGD_NNE

Stage 5

BGD_NNE's Avatar

m-am uitat la disc si nu e zgariat...cel putin asa am vazut printre gauricile alea ale jantei ...Aku ma mai gandesc sa nu fie de la cutia de viteze....
Old 03-10-07, 23:18   #4
BGD_NNE

Stage 5

BGD_NNE's Avatar

Hai fratilor chiar nu are nimeni nici o idee???Laoooooo Geooooo Matza si care mai sunteti pls pls psl
Old 04-10-07, 07:54   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Pai...pana sa zic ceva, am o intrebare (sau mai multe): de unde se aude fluieratul? Se aude oricand si in orice conditii, sau doar dupa ce se incinge? Sau doar la viteze mai mari?

Janta cred ca se incinge din cauza etrierului care ramane blocat. Cel putin asa am patit eu la vechiul Cielo. De vina erau pistoanele etrierelor si garniturile. Fluieratul poate sa fie din cauza asta, dar pana nu dai mai multe detalii... pune pe cineva sa mearga cu masina in jurul tau, ca sa-ti poti da seama de unde se aude.
Old 04-10-07, 12:45   #6
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

poi poate sa fie din utine cauze.
janta se incalzeste pentru ca ceva se freaca.
se poate freca, rulmentul care la un momentdat se sudeaza si apoi nu se mai invarte, poate sa frece etrierul in disc, discul de jamba (deja ar fi grav in cazul asta) si/sau tabla aia de protectie din spatele discului de janta cumva.
altceva nu cred ca se poate freca ca sa`ti incalzeasca jhanta.
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 04-10-07, 18:49   #7
webcathos

Stage 5

webcathos's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

De obicei urletul vine de la un rulment uzat..!!!!Intradevar janta se poate incinge daca ramane etrierul blocat.Ridica masina pe elevator si invarte fiecare roata in parte si vezi la care se aude un harjonit,dupa care poti constata problema.
webcathos is offline   Reply With Quote
Old 04-10-07, 22:50   #8
BGD_NNE

Stage 5

BGD_NNE's Avatar

Update....fluieratul se aude de pe stanga fatza si doar atunci cand depasesc 60 km/h dupa vreo 30 de minute de mers continuu.Cu roata asta am mai avut probleme o data.In sensul ca mi se blocase janta pe butuc si nu mai puteam sa o scot. Doar cu levierul am reusit sa o scot, dar etrierul culisa pe vremea aia.
Mai ma gandesc dupa cum am spus mai sus si la cutia de viteze ...e tot pe stanga fatza ....
- Copyright 2026 4Tuning -