salut
am avut aceasi problema si des intalnita la cielo....treaba ie in felul urmator : cei care monteaza instalatii gpl ( chiar si fabrica) nu atentioneaza asupra faptului ca aceasta instalatie are si un filtru. el ar trebui schimbat cam la 5-7 mii. a doua treaba : pocniturile pe care le auzi sunt defapt rateuri pe care le a motorul in amortizorul care se afla in contra-aripa.
intr-adevar ar trebui sa incerci sa schimbi cat mai des bujiile si fisele ( fac o foarte mare diferenta)
a treia treaba : personal dupa prima serie de supape prajite datorita gazului , am aruncat cat am putut de departe inst de gaz, tot datorita gazului si imposibilitatii de a regla aceasta inst ( montata de fabrica) am topit unul dintre catalizatoare( e3 are 2 ) am scos catalizatorul si prima sonda lambda si motorul merge ceas !!!! consuma mai putin si trage mult mai bine.
cea mai importanta chestie : PE GAZ NU POATE MERGE SPORTIV !!! oricat de mult ai targe de ea. dozatorul de gaz obtureaza foarte tare admisia de aer si murdareste si mai tare galeria de admisie.
toate cele bune