Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 18-10-10, 23:37   #1
Dedebz

Stage 2

Default Probeleme Cu Cielo X(

salut baieti sunt nou pe forum.Am si eu niste probleme la un Cielo...mi-am luat`o de curand si trb sa ii fac unele retusuri
1)Geamurile de pe spate si cel din dreapta cand apas p buton sa le inchid se misk dar foarte incet trb sa trag unpik de ele in sus ca mearga ce pot sa ii fac , iar cel de pe stanga fata merge pana la jumate cand il inchid apoi sare unpik si trb sa il pun tot ashea cu mana oleak sa se inchida de tot.
2)Eu cand am luat mashina nu imi mergea semnalizarea de pa partea dreapta i-am schimbat`o aqum beleau s-a mutat p partea stanga spate nu imi mergea un bec la pozitie i-am cumparat altu s-a ars si ala si s-a mai ars si un bec de la pozitie din fatza.O avea vre`un scurt ?
Cand vreau sa dau semnalizare dreapta imi falfaie becu ala verde din bord foarte repede nu normal cum este cand dau semnal stangaPoate e vb de un scrut ceva ?
M-ar mai interesa sa stiu dak incuietorile la Cielo se monteaza usor ?
Dedebz is offline   Reply With Quote
Old 19-10-10, 00:31   #2
ing3r
Daewoo Driver

Stage 5

ing3r's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Fiat]
Default Re: Probeleme Cu Cielo X(

Quote:
Originally Posted by Dedebz View Post
Cand vreau sa dau semnalizare dreapta imi falfaie becu ala verde din bord foarte repede nu normal cum este cand dau semnal stangaPoate e vb de un scrut ceva ?
Martorul de la semnalizari clipeste mai repede fiindca ai un bec ars pe instalatie. Atunci cand ai un bec ars , sau un scurtcircuit, e normal sa aiba comportamentul ala semnalizarea!
ing3r is offline   Reply With Quote
Old 19-10-10, 15:08   #3
Dedebz

Stage 2

msik pentru sfat mai astept si alte sfaturi pentru celelalte probleme...,si as mai avea o intrebare :Trebuie sa ii fac identificarea zilele astea si am 20 de cm parbrizu crapat voi avea probleme la RAR cu ea ..dak le zik k fac doar identificarea nu si ITP la ei ?
Dedebz is offline   Reply With Quote
Old 22-10-10, 16:14   #4
Sillentdead

Stage 2

pt geamuri trebuie schimbate motorasele
Sillentdead is offline   Reply With Quote
Old 22-10-10, 20:56   #5
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Asta e parerea ta cu schimbul de motorase.

Geamurile electrice pot functiona impecabil daca:
- se da jos motorasul si se greseaza cu vasilina.
- se dau jos sina (macaraua), se spala si se greseaza corespunzator.

- pt. geamul de la sofer trebuie sa inlocuiesti macaraua pt. ca prezinta uzura la sistemul de ghidare.

La identificare mai nou verifica noxele in afara de seria motorului si a caroseriei. daca ai ITP-ul valabil, posibil sa scapi, insa la 20cm fisura e o problema. Imediat iti spun ca iese in poza, bla, bla si te pun sa schimbi parbrizul. Deci, o pila, nu ar strica.