@ - mafiozzo - ...vorbeam cu cineva la tel si am incercat sa citesc povestea ta... ultimele doua randuri... le-am citit de 3 ori ca sa le inteleaga =)) (pt ca radeam intr-una si nu se intelegea) m-a durut burta sincer...
alta...
eram prin clasa a 8-a si m-am dus la mama la munca "s-o iau" trebuia sa mergem undeva...

si cum mergeam noi p strada... mai mergea o prietena (si colega in acelasi timp) de-a ei cu noi... si ma apuc eu sa-i spun mamei ca mi-au scazut media la purtare... (si multe altele) si incepe sa ma certe... ma cearta cateva minute... in fine... tace si la un mom-dat incepe sa vorbeasca colega ei care ne insotea si imi tinea aia o morala (de parca as fi tinut cont de parerea ei) ca nu e bine... ca nu e frumos... ca sunt o domnisoara...

si la un moment dat... nu o mai auzeam... mi s-a parut ciudat ca a tacut brusc si nu-si terminase ideea; cand m-am uitat in spate... nu mai era

si ii zic mamei... mama se intoarce... se uita in spate... mirata si ea... ca... disparuse tipa! ne-am intors din drum cativa metri... si cand am auzit`o strigand dintr-un canal =)) nah!

era prea ocupata sa-mi tina mie morale si n-a vazut canalul =)) a pedepsit`o doamne doamne!

... continuarea... nu mai conteaza...
cert e ca nici nu mi-a mai scazut media la purtare si nici mama nu si-a mai amintit

am scapat si de data aia
luky me!