Tara arde si baba se piaptana ... halal stiri ... probabil trebuiau sa umple spatiul de emisie in lipsa de reportajelor importante. https://www.youtube.com/watch?v=ZPAiHWRE6js
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [4Rally]
Re: Filmulete amuzante
Quote:
Originally Posted by D@N_NSL
Dans Turbat =))))))))
Ssahta biras iairi ahto sharmota el thyana
Dedicatia de mai sus e ptr. Dan Cifiulescu ala,nu inteleg de a pus muzica arabeasca ,oricum daca la astea se face audienta la ora actuala in Romania inseamna ca ne-am dus dracu' de rapa..
Ssahta biras iairi ahto sharmota el thyana
Dedicatia de mai sus e ptr. Dan Cifiulescu ala,nu inteleg de a pus muzica arabeasca ,oricum daca la astea se face audienta la ora actuala in Romania inseamna ca ne-am dus dracu' de rapa..
eu am vazut in direct...au pus si HOUSE TURBAT SI MANELE TURBATE =)) oricum am ras doua nopti Fara numar))
sincer,bine ia facut,idioti ca astia ne fac tara de ras,mie scarba de aceste "chestii"
De vina e presa noastra ca ii baga atat in seama. E lumea plina de homosexuali si travestiti dar nu li se dau atat de multa atentie. Si oricat de nebun/penibil/idiot e asta, nu are nimeni dreptul sa ii faca asa ceva. Mai ales ca nu face nimic ilegal!! E rusinos ce se intampla
__________________ I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.