Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Divertisment

Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul.

Reply
 
Thread Tools
Old 16-10-09, 01:24   #16
zahharia

Stage 3
 
zahharia's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 126
Member of:
[RENAULT]
Default Re: Aventuri in Germania

Nemtii sunt nesimtiti , nu vorbesc deloc engleza sunt cum a zis si dolb orgoliosi... in Austria nu e asa, majoritatea stiu si engleza

asteptam continuarea
zahharia is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 09:17   #17
demin2609
Renault Driver

Stage 5
 
demin2609's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 478
Member of:
[RENAULT]
Post Re: Aventuri in Germania

nu faci un site/ blog separat, o sa ajungi ca "vis urat", bloggerul anului.
demin2609 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 19:15   #18
ionut_cluj

Stage 5
 
ionut_cluj's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,724
Default Re: Aventuri in Germania

Nu vreau, la fel ca autorul visurat.ro, nu caut premii, doar imi place sa-mi scriu memoriile, atat. Promit ca nu mai tine mult, poate chiar in seara asta continui
__________________

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 19:25   #19
tudysvv
4Rally

Stage 4
 
tudysvv's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 236
Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: Aventuri in Germania

Cand vine partea a2a??
tudysvv is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 01:13   #20
ionut_cluj

Stage 5
 
ionut_cluj's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,724
Default Re: Aventuri in Germania

Partea a 2-a:
La handler avem parte de-o surpriza foarte tare: Focusurile erau impartite pe 2 categorii, cu sau fara climatronic.
Noi platisem pt unul fara climatronic, l-am ales din parcare si-am facut actele pana l-au spalat baietii, ca era inghetat. Eh, cand ne-am urcat sa-l vedem, era CU climatronic Avantaj noi de 600 de euro.
Terminam treaba acolo si pornim toti spre Bielefeld. Ne oprim intr-o parcare pe autobahn, iesim toti sa ne pisam, ne asezam in rand fiecare cu treaba lui. Dupa o vreme, seful zice: ba, da eu ce cacat vin cu voi?
Stam asa si ne uitam toti unul la celalalt, o liniste de-aia cretina.
Dupa cearta de rigoare din parcare, si momentul Kodak vis-a-vis "de ce dracu merem toti?", ne pornim voiniceste, eu cu Titi, spre Bielefeld, urmand sa ne regrupam la Passau cu totii, sa mergem impreuna mai departe, seful o ia singurel spre Passau.
Drumul a fost fara mari surprize, Titi povestind FARA INTRERUPERE despre cai si bere cu lamaie, ma uitam asa la el din cand in cand si-l aprobam zambind, dar imi venea sa-l dau cu capul de bord pana ii sparg dintii.
La un moment dat s-a oprit totusi, cat sa se intrebe pe sine: "oare taurina vine de la taur?"...
Ajungem la Bielefeld, Titi ma planteaza drept in fata handlerului si pleaca, el avand niste treburi inapoi in Leipzig. Intru in parc, foarte civilizat si frumos amenajat, masini de tot felul, mi-a luat ochii o Laguna 2 cu piele si navi si toate minunatiile la notverkauf (vanzare de urgenta) cu vreo 2k sub pretul pietei. Injurandu-ma ca nu-mi ajung banii, ajung totusi la "bijuteria" mea. Eu nu mai vazusem niciodata Seicento pe viu... mi-am inghitit limba cand am vazut-o, practic masina e cat un pantof mai mare. Pe langa asta, cea mai mare m**e care am luat-o in ziua aia de la natura a fost urmatoarea: n-avea nici macar radio!
Ma inteleg cu vanzatorul, tratam una-alta, ma intreaba daca vreau sa cumpar o undita, dar refuz politicos. Iesim afara, deschide masina, porneste motorul, ma intreaba daca vreau sa cumpar o undita, refuz politicos iar.
Observ ca are niste suruburi infipte in plafon, imi explica foarte pe larg cum masina a purtat o reclama pe plafon, aratandu-mi si cum se instaleaza reclama. Ma intreaba daca vreau sa cumpar o undita, refuz politicos.
Imi scade 200 de euro din pret, pt ca suruburile nu erau trecute in anunt si nu se vedeau in poze, imi mai scade 100 de euro pentru ca eu sunt roman muritor de foame si sa am bani de drum ( ), batem palma, ma intreaba daca vreau sa cumpar o undita, iar refuz politicos, imi urc bagajul in masina si la drum.
Ies pe poarta handlerului, prea inalta bordura si aproape fac franjuri bara spate. Cumva-cumva reusesc s-o agat, ma ajuta si baiatul de acolo si-o punem la loc, ca noua. Asadar pornesc. Deci daca din Leipzig am iesit greu, din Bielefeld a fost GROAZNIC. Si eu si Ioana (navi) ne-am dat pumni in coaie reciproc pana am reusit sa ne miscam de acolo,TOATE strazile sunt cu sens unic.
La un semafor, eram pe 3 benzi, eu pe banda din mijloc, ma scarpinam in nas ca orice cetatean european civilizat. Cand ma uit in stanga, dintr-o masina ma privea o tipa, 2 copii in spate, si cainele din portbagaj. Se uitau aia ca la teatru la mine.
Intru pe autobahn, galopez cativa km, ma surprinde tare cacareaza asta de masina, ajungea lejer in 140 km/h. Ajung la o benzinarie, bag benzinuta, au intrat fix 30 de litri. Intru inauntru, ma uit pe-acolo la reviste (sa dau impresia ca-s cult), ma mai invart printre rafturi, ma impiedic de niste napolitane, le adun si le pun la loc.
Ajung la casa, scot o bancnota de 200 de euro (mai aveam 3 bancnote, toate de 200), i-o intind lui Hans cu un zambet laaarg si fericit. Se uita asta la mine ca la felu' 4 si-mi zice:
-Nu puteti plati cu bancnote mai mari de 100.
-Ce-e?
-Nu se poate, scrie si pe pompa!
-Da' cine dracu citeste pe pompa. Altii n-am!
Incepe asta sa-mi povesteasca ceva despre ignoranta romanilor, mare lucru nu am inteles, plus ca pana a terminat eu m-am si uitat pe la cd-uri. Eram total relaxat, benzina era deja in rezervor, l-am lasat totusi sa-si faca damblaua.
Vad ca nu termina, incet incet ma panichez si eu, asa ca ma intorc spre un domn din spatele meu si-l intreb daca nu are sa-mi schimbe, in timp ce ma holbez cu maaare interes in portmoneul lui. Se sperie ala, zice ca n-are, isi baga portmoneul in buzunarul interior si se departeaza de mine
Mai stau pana-si termina ala distractia, imi cere ID-ul, il scaneaza pe aceeasi foaie cu bancnota si-mi da rest. La care eu, socat:
-N-ati putut sa faceti asa de la inceput, credeati ca mint cand am zis ca nu am altii?
N-am mai stat sa vad ce zice, dar bag mana in foc ca era de maica-mea.
Ies afara, intru in masina, ma uit in stanga. In masina de langa mine, un fund superb statea aplecat inauntru, pe partea dreapta. Il privesc cu interes, dar cand se ridica remarc ca-i barbat, imi dau doi pumni in nas repede si pornesc.
Ma minunez de ce spatioasa e masina, chiar mi-o si laud asa un pic in sine, ma apuc de cantat serios tot repertoriul invatat pe la nunti, cu chiuitul de rigoare, dau sa deschid geamul sa fumez, si-mi intra degetul cu tot cu buton in bord.
Nu stiti senzatia, la 130 la ora, pe 3 grade, sa deschizi geamul pana jos. Instant mi-au inghetat toate extremitatile, am intrat intr-o panica groaznica, am tras repede pe banda de urgenta si da-i si cauta butonul prin bord. L-am gasit pana la urma, il bag la loc, si cand ma uit in oglinda, imi erau inghetate lacrimile
Mai circul eu ce mai circul, ca adevaratul, cand, fara niciun fel de warning, se inchide navigatia. Cu acea ocazie remarc ca bricheta masinii nu merge. Eu nu mai fusesem niciodata in zona aia, iarasi paliptatii la inima, iau telefonul si-i sun pe ai mei. Imi dau aia directii unde sa merg, asa ca ma linistesc putin, dar imi creste iar tensiunea cand remarc ca si telefonul s-a descarcat.
Ma opresc 45 de min intr-o parcare sa atipesc putin, eram complet obosit. Ma trezeste un copil care se loveste de usa, alergand dupa minge. Pur si simplu s-a dus cu fruntea inainte si dup-aia s-a dus pe spate. Nu m-am putut abtine sa nu rad o tura ) desi se uita ma-sa (urata ca braga) la mine.
Ma apuc iar de cantat, se face noapte, circuland pe drumurile vaterland-ului, fara nicio treaba, ce ma gandesc eu: ia sa ma descalt! PROASTA IDEE! Din cauza ca purtam timberlands si sosete groase, dupa 10 ore de mers pe 28 de grade sau cate erau in masina, evident ca mi-au transpirat picioarele. Pur si simplu nu am mai putut rabda in masina, m-am oprit intr-o parcare si-am deschis larg usile si portbagajul. Mi-era o ciuda de muream, imi reglasem exact temperatura, umiditatea, era un loc deosebit de confortabil in masinuta.
Pe cand ajung pe langa Passau, tot ce-am retinut a fost exit-ul, dar am uitat in ce parcare trebuia sa ne intalnim (Autohof 90 pt cine stie), asa ca intru eu pe acolo si ma tot plimb, era o parcare imensa, cu vreo 5 benzinarii, magazine, tir-park, etc, deci nu prastie de-aia cu o singura benzinarie si pa. Ma invart eu ce ma invart, si decid sa intru in parcare la Jet, sa dorm putin, si-apoi vad eu ce fac.
Providenta a facut sa parchez EXACT langa seful meu , din 900 de locuri de parcare l-am ales fix pe cel de langa el
Ne felicitam reciproc pt multa mea minte, ne cumparam cate-o cafea de juma` de kil, eu mi-o vars pe a mea pe pantofii lui, imi cumpar alta, si ne punem sa-l asteptam pe Titi. Dupa vreo 2 ore, suna Titi, ca el mai sta, ca s-a intalnit cu ceva tipa pe care o stia el.
Ne intelegem sa merg eu dupa el, ca sa-i semnalizez daca e ceva. Aproba ideea mea, asa ca ne pornim mai departe.
In 3 minute l-am pierdut.
O iau mai departe pe cont propriu, in Austria ma iau la intrecere cu un Aston Martin DB9, condus de un tip pe la 40 de ani. Cand m-a vazut ce eroic conduc, a zambit generos si m-a lasat de vreo 2 ori sa-l depasesc, dupa care a calcat-o serios si l-am pierdut si pe el. La un moment dat ma scoate navigatia (am primit-o pe a sefului, care era pe suport PDA, deci mergea fara treaba) de pe autobahn si ma baga pe nationale, eu ca adevaratul dupa ea.
Nu stiu cum sa va explic, dar am ajuns undeva pe niste dealuri, nici macar nu era liniat drumul, era pur si simplu o poteca. Ma opresc in ceva sat, si exact pe primul om care il vad langa o masina il intreb in engleza daca stie cum ajung pe autostrada.
La care el, intr-o moldoveneasca pura:
-Nu stiu taica, ca nishi eu nu is di aici!
Setez iar navigatia, ma iau iar dupa ea, la un moment dat ma scoate in fata unei ape, cu podul construit pe jumatate. Imi dau repede 2 genunchi in coaie si iau situatia in propriile maini: opresc navigatia si-mi zic "las` ba ca tot o scoatem la capat". Eh, din 2 curbe am fost pe autostrada
Ah, o mica paranteza: pe drum am compus o mica poezie:

Ana
Ana ia analgezice
Daca Ana ia anal, ce zice?


Ajung cumva in Romania, ma asteapta seful la granita. Mai ca ne luam iar la bataie, pe motiv ca "ce nu mere jafu' ala mai tare?" (la masina mea se referea, evident), imi cere 500 de euro imprumut pana acasa, bani pe care i-i dau, sa cumpere nu stiu ce jante de la cineva. Raman cu 30 de euro, 12 lei si 3 litri in rezervor. Sefu zice: las ma ca am eu ceva lei, cand ramai fara benzina ma anunti si bagam, da sa iesim de aici ca-i scumpa. Vin eu dupa tine, sa nu te pierd. Stiti cat a tinut in spatele meu? 4 minute, dupa care m-a depasit si l-am pierdut iar.
M-am descurcat urat de tot, dupa niste transpiratii serioase cu benzina pe 0, si oprit la benzinarii la care nimeni nu vroia sa-mi dea pe euro, dar nici sa-mi schimbe. Mi-a schimbat un tigan banii, mi-a dat pret bun pe euro si ne-am inteles de minune. Partea interesanta e ca si ala m-a intrebat daca vreau o undita.

Last edited by ionut_cluj; 17-10-09 at 01:22.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 01:22   #21
ionut_cluj

Stage 5
 
ionut_cluj's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,724
Default Re: Aventuri in Germania

Ajungem acasa gloriosi, imi duc boarfele in casa, ies inapoi la masina si ma duc spre magazin, sa-mi iau tigari. In fata magazinului, parcat un Ferrari 360 Modena, cu farurile aprinse. URASC masinile parcate, cu farurile aprinse, asa ca nu m-am putut abtine si l-am pleznit in spate cu bara fata a mea, putin.
Deci Antonio (era cu nr de italia), daca citesti asta: it was me
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 01:44   #22
SKR*

Stage 5
 
SKR*'s Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,894
Default Re: Aventuri in Germania

super tare )) mai zi ca nu ajunge
SKR* is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 01:50   #23
KAY_

Stage 5
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,029
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]
Default Re: Aventuri in Germania

frumos povestit , da am o intrebare ....?
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 01:51   #24
ionut_cluj

Stage 5
 
ionut_cluj's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,724
Default Re: Aventuri in Germania

NU VREAU UNDITA!
Daca ai alta intrebare, astept
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 01:54   #25
SKR*

Stage 5
 
SKR*'s Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,894
Default Re: Aventuri in Germania

Dar care e treaba cu undita aia? ))) Omu` avea magazin cu specific pescaresc sau ce?
SKR* is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 01:59   #26
ionut_cluj

Stage 5
 
ionut_cluj's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,724
Default Re: Aventuri in Germania

Nu, dar ala mi-ar fi vandut si baraca lui, daca ii dadeam cat cerea.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 02:22   #27
mafiozzo

Stage 5
 
mafiozzo's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,023
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
Default Re: Aventuri in Germania

) asteptam povesti noi
mafiozzo is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 09:08   #28
Champion

Stage 5
 
Champion's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,513
Default Re: Aventuri in Germania

Ionut chiar ai talent la povestit...si niste aventuri foarte haioase..am ras cu lacrimi la unele faze..continua pe topicul asta cu urmatoarele povesti ..ca asteptam mai multe...stii vorba aia "ii dai un deget iti ia toata mana" )


PS: vrei o undinta?)
__________________
dati-mi un ciocan sa-mi indrept comportamentul
If I'm going to Hell ... I'm going in an BMW
the joint makes me high, but BMW makes me fly
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
Champion is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 09:24   #29
zahharia

Stage 3
 
zahharia's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 126
Member of:
[RENAULT]
Default Re: Aventuri in Germania

Ionut nota 10 :P
chiar ai talent , totusi, nu vrei o undita ?))
zahharia is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 15:21   #30
Darius DMS

Stage 5
 
Darius DMS's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,249
Member of:
[Colectionar Machete]
Default Re: Aventuri in Germania

frate,deci esti un super povestitor....Ion Creanga in varianta moderna.....esti super.....mai asteptam....

P.S:am o undita nou nouta,te intereseaza???
Darius DMS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -