Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-02-13, 16:00   #1
R.Equinox

Stage 5

R.Equinox's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]
Default Bord Cn4

Salut tuturor.
De cateva zile vreau sa imi pun un bord de dacie cn4 pe dacioara mea din 96 cu bord scoica(cn2).Am gasit bordu cu tot ce trebuie.Bord+ceasuri+butoane plastice etc...dar ma retine o chestie.
1-Nu are caloriferul,nici aeroterma.
2-Ce modificari mai trebuie facute?

Sa zicem ca fac rost de calorifer si aeroterma dar dupa nu ar trebuie si niste modificari?..am auzit ceva despre niste tubulaturi etc,ca doar nu il pot pune asa direct.vreau sa mearga si caldura etc.
Cer sa raspunda doar cei care au facut operatia asta pe Daciile lor.
Old 22-02-13, 18:25   #2
Cata_UNU

Stage 5

Default Re: Bord Cn4

Am calorifer de caldura nou.
Cata_UNU is offline  
Old 22-02-13, 18:53   #3
Edyson

Stage 3

Edyson's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[DACIA]

am eu aeroterma pt bord e de pe un bord model cn4 ...
Edyson is offline  
Old 22-02-13, 19:25   #4
R.Equinox

Stage 5

R.Equinox's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Cata_UNU View Post
Am calorifer de caldura nou.
Pret?

Quote:
Originally Posted by Edyson View Post
am eu aeroterma pt bord e de pe un bord model cn4 ...
Pret?

Old 22-02-13, 20:25   #5
CT-96-GML

Stage 5

CT-96-GML's Avatar

Quote:
Originally Posted by R.Equinox View Post
Pret?

Pret?

Trebuie sa astupi gaura, unde ai acum caloriferul de caldura ( cel lung ),iti trebuie un sistem complet de stergator parbriz ( cel ptr CN3-4 ) si mai ai nevoie de o "traversa" intre stalpii din fata pe care se sprijina aeroterma CN4,si.....spor la munca
CT-96-GML is offline  
Old 22-02-13, 21:28   #6
Cata_UNU

Stage 5

50 de lei.
E ca si nou, maxim 2 mii de km pe masina.
Cata_UNU is offline  
Old 23-02-13, 14:33   #7
Edyson

Stage 3

Edyson's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[DACIA]
Thumbs up Re: Bord Cn4

80 ron numa sa scap de el..stau cu el pe birou ...e complet cu capsule vacumatice tot ...era luat pt masina mea,da am luat cielo...e de pe un break cu 30.000 km ...
ps:tre sa dai gaura in panou de foc pentru conducte si sa repozitionezi ansamblu stergatorului.... sa gasesti alta pozitie la motoras...m-am gandit sa zic,pt ca mie nu mi-a spus nimeni la vremea respectiva...
ps 2: da-mi pe aeroterma niste ceasuri de cielo cu turometru...schimb pe schimb fara bani...dar functionale...daca vrei...cu bani e mai greu...cunosc situatia...

Pasionat de fiare vechi ,mult mai fiabile decat plasticele noi

Last edited by Edyson; 23-02-13 at 14:58.
Edyson is offline  
Old 25-02-13, 20:30   #8
valy1233
Dacia Driver

Stage 5

valy1233's Avatar

Member of:
[DACIA]

zicea cineva aici de acea bara dintre stalpi,fals...aia o au unele dacii care au axul volanului pe curce cardanica,si difera mitraliera care e prinsa de acea bara

ca sa pui aeroterma pe daciuta ta,trebuie sa schimbi mecanismul stergatoarelor,tot de la o masina cu bord cn,sau repozitionezi motorul la stergatoare in partea opusa(eu nu am stiu cum sa fac asta,am schimbat tot ansamblul)
nu am facut tubulatura in caroserie sa imi dea aer prin lateral(langa usi acolo)
iti trebuie si un suport sub aeroterma

daca mai ai nelamuriri intreba-ma
Old 25-02-13, 22:11   #9
cielo_LYY

Stage 5

cielo_LYY's Avatar

50 lei aeroterma de cn3 perfect functionala
nu platesc transport
trimit prin ce vrei tu
cielo_LYY is offline  
Old 26-02-13, 20:11   #10
CT-96-GML

Stage 5

CT-96-GML's Avatar

Quote:
Originally Posted by valy1233 View Post
zicea cineva aici de acea bara dintre stalpi,fals...aia o au unele dacii care au axul volanului pe curce cardanica,si difera mitraliera care e prinsa de acea bara

ca sa pui aeroterma pe daciuta ta,trebuie sa schimbi mecanismul stergatoarelor,tot de la o masina cu bord cn,sau repozitionezi motorul la stergatoare in partea opusa(eu nu am stiu cum sa fac asta,am schimbat tot ansamblul)
nu am facut tubulatura in caroserie sa imi dea aer prin lateral(langa usi acolo)
iti trebuie si un suport sub aeroterma

daca mai ai nelamuriri intreba-ma
Ce tare esti mai VALY ,nu-i trebuie traversa intre stalpi,pe care sa stea aeroterma,ii trebuie suport SUB aerotermaomul a intrebat ce modificari are de facut,nu cate feluri de Dacii sunt,nu cate piulite are de strans, trebuie sa stie la ce se inhama,iar unul (ca mine )care a vrut sa renunte la "scoica" si sa puna un CN3,si ce am enumerat a trebuit sa faca,a renuntat,asa ca nu mai face pe atotstiutorul cu expresii ....fals...,ca sincer nu te-am vazut ca autor in vreun manual de reparatii si intretinere auto,corect? deci fara suparare, suntem pe un Forum si ne ajutam cum putem si stim mai bine,un coleg,fara sa facem remarci la adresa altor useri,asta fara sa te simti jignit,dar asa consider ca e ok,daca gresesc,scuza-ma
CT-96-GML is offline  
Old 26-02-13, 22:14   #11
valy1233
Dacia Driver

Stage 5

valy1233's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by CT-96-GML View Post
Ce tare esti mai VALY ,nu-i trebuie traversa intre stalpi,pe care sa stea aeroterma,ii trebuie suport SUB aerotermaomul a intrebat ce modificari are de facut,nu cate feluri de Dacii sunt,nu cate piulite are de strans, trebuie sa stie la ce se inhama,iar unul (ca mine )care a vrut sa renunte la "scoica" si sa puna un CN3,si ce am enumerat a trebuit sa faca,a renuntat,asa ca nu mai face pe atotstiutorul cu expresii ....fals...,ca sincer nu te-am vazut ca autor in vreun manual de reparatii si intretinere auto,corect? deci fara suparare, suntem pe un Forum si ne ajutam cum putem si stim mai bine,un coleg,fara sa facem remarci la adresa altor useri,asta fara sa te simti jignit,dar asa consider ca e ok,daca gresesc,scuza-ma
pai bara aia dintre stalpi,nu tine deloc aeroterma,te asigur 100%,pentru ca o tine suportul de jos si ceilalti 2

bara aia are rolul de a tine mitraliera model nou,pe cruce cardanica
valy1233 is offline  
Old 27-02-13, 06:54   #12
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Vezi ca s-au facut mitraliere model nou si fara cruce cardanica, si da bara dintre stalpi nu are nici o treaba cu aeroterma. si nu inteleg de ce se mai deschid intruna topicuri cu bord Cn cand sunt deja enspe topicuri cu poze clare si detaliate , la mine pe topic se vede clar ce trebuie facut, la Stefan la fel sunt mura in gura . trebuie doar sa ai ochi sa vezi si rabdare sa cauti. dar e mai lejer sa deschizi un topic si sa ti se spuna......
R.Equinox nu vrei cumva sa venim noi astia care am pus Cn sa ti-l montam si tie!?
bolidu' is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -