![]() |
Bord Cn4
Salut tuturor.
De cateva zile vreau sa imi pun un bord de dacie cn4 pe dacioara mea din 96 cu bord scoica(cn2).Am gasit bordu cu tot ce trebuie.Bord+ceasuri+butoane plastice etc...dar ma retine o chestie. 1-Nu are caloriferul,nici aeroterma. 2-Ce modificari mai trebuie facute? Sa zicem ca fac rost de calorifer si aeroterma dar dupa nu ar trebuie si niste modificari?..am auzit ceva despre niste tubulaturi etc,ca doar nu il pot pune asa direct.vreau sa mearga si caldura etc. Cer sa raspunda doar cei care au facut operatia asta pe Daciile lor. |
Re: Bord Cn4
Am calorifer de caldura nou.
|
am eu aeroterma pt bord e de pe un bord model cn4 ...:twisted:
|
Quote:
Quote:
___________ Vreau totusi sa ma ajute cineva,sa imi spuna cam tot ce am de facut. |
Quote:
|
50 de lei.
E ca si nou, maxim 2 mii de km pe masina. |
80 ron numa sa scap de el..stau cu el pe birou ...e complet cu capsule vacumatice tot ...era luat pt masina mea,da am luat cielo...e de pe un break cu 30.000 km ...
ps:tre sa dai gaura in panou de foc pentru conducte si sa repozitionezi ansamblu stergatorului.... sa gasesti alta pozitie la motoras...m-am gandit sa zic,pt ca mie nu mi-a spus nimeni la vremea respectiva...:???: ps 2: da-mi pe aeroterma niste ceasuri de cielo cu turometru...schimb pe schimb fara bani...dar functionale...daca vrei...cu bani e mai greu...cunosc situatia...:sad: |
zicea cineva aici de acea bara dintre stalpi,fals...aia o au unele dacii care au axul volanului pe curce cardanica,si difera mitraliera care e prinsa de acea bara
ca sa pui aeroterma pe daciuta ta,trebuie sa schimbi mecanismul stergatoarelor,tot de la o masina cu bord cn,sau repozitionezi motorul la stergatoare in partea opusa(eu nu am stiu cum sa fac asta,am schimbat tot ansamblul) nu am facut tubulatura in caroserie sa imi dea aer prin lateral(langa usi acolo) iti trebuie si un suport sub aeroterma daca mai ai nelamuriri intreba-ma :D |
50 lei aeroterma de cn3 perfect functionala
nu platesc transport trimit prin ce vrei tu |
Quote:
|
Quote:
bara aia are rolul de a tine mitraliera model nou,pe cruce cardanica |
Vezi ca s-au facut mitraliere model nou si fara cruce cardanica, si da bara dintre stalpi nu are nici o treaba cu aeroterma. si nu inteleg de ce se mai deschid intruna topicuri cu bord Cn cand sunt deja enspe topicuri cu poze clare si detaliate , la mine pe topic se vede clar ce trebuie facut, la Stefan la fel sunt mura in gura . trebuie doar sa ai ochi sa vezi si rabdare sa cauti. dar e mai lejer sa deschizi un topic si sa ti se spuna......
R.Equinox nu vrei cumva sa venim noi astia care am pus Cn sa ti-l montam si tie!? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning