Mi se pare mie sau cineva
mi-a furat aici ideea (A se citi PENULTIMUL MESAJ)
De pus īn practica se poate pune 100% dar trebuie tinut cont ca Logan are motorul dispus TRANSVERSAL iar 1300 / 1310 e LONGITUDINAL.
Mare problema de a monta motorul de Logan LONGITUDINAL īn caroserie nu este. Nu e mare filozofie dar trebuie modificate punctelede prindere / fixare īn caroserie iar cu pupatul, hai sa lasam PUPACIOSII la o parte deoarece fiecare cutie se poate monta prin FLANSA DE ADAPTARE.
Daca........... "ma chinuie talentul" īi adaptez motorului de Logan si o cutie americana TH 700 R 4 de PONTIAC FIREBIRD cu o astfel de flansa de prindere.
Mai complicat devine daca se doreste montarea motorului de Logan / Sandero cu cutie cu tot īn pozitie transversala īntr-o caroserie de 1300 / 1310 deoarece trebuie modificata īntreaga structura a masinii pīna la firewall inclusiv pozitionarea suspensiei si transmisiei.
Asa ceva nu se poate face batīnd din palme īn parcare īn dosul blocului deoarece trebuie toata partea din fata a masinii recalculata si reproectata. Cine are habar de inginerie auto si proectare īmi poate confirma spusele dar..... SE POATE ORICE
Ce trebuie pt. asta este:
- CAP
- CUNOSTINE ĪN MATERIE
- CONDIRTII DE LUCRU
- MATERIALE
- BANI !
Eu zic astfel de chiestii tehnice sa nu l-e mai īncadrati īn sectorul SF ci sa tineti cont ca sīnt FOARTE REALIZABILE.