| Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia |
06-03-08, 16:50
|
|
Stage 1
|
Help Me...
SALUT...Am si eu intrebare pt cei ce se pricep la dacii..am si eu una din 97,ii faina...da de ceva timp nush cei cu ea.am curatza deja rezervorul,am bagat benzina de la PETROM si parca ar fi apa,ii transparenta benzina ce ma fac cu ea?ajutatzi-ma
|
|
|
06-03-08, 16:51
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Help Me...
pai ce simptome are masina?
|
|
|
06-03-08, 17:12
|
|
Stage 1
|
adika???la ce te referi???
|
|
|
06-03-08, 17:26
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
pai merge motoru mai inecat?da rateuri ceva?merge intrerupt?
|
|
|
06-03-08, 17:42
|
|
Stage 1
|
da mai...merge intrerupt,mia zis cineva k e din cauza vacumului(ala de pe delcou)l-am schimbat si tot asa merge si innegreste bujiile
|
|
|
06-03-08, 17:44
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
regleazai distanta de la platine,punei niste bujii mai bune,curatai jicloarele...sau chiar carburatorul si atunci vezi cum o sa mearga
p.s. dar tu ce ziceai de benzina?ca tu dadeai ceva de inteles la inceput ca e de vina benzina
|
|
|
06-03-08, 17:50
|
|
Stage 1
|
da mai...am decantor de ala cu borcanas micut,stii???si acolo ii ceva transparent.nush cei apa oare?da am curatzat rezervoru,lam lasat sa se uste cum trebe si nush ce sa fac
|
|
|
06-03-08, 17:54
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
pai daca sa uscat il pui la loc si gata sau poti sa ii bagi vreo 2 litri de benzina cat il mai ai dat jos de pe ea la fel il "amesteci" bine ca sa zic asa si o versi apoi.
|
|
|
06-03-08, 18:14
|
|
Stage 1
|
da lam uscat lam pus sus si ii aceasi chestie...iara am ceva transparent in decantor,il curatz,ii dau drumu si iara apare kestia transparenta.Nu mai stiu ce sa fac
|
|
|
10-03-08, 18:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Ii pui un set de bujii noi, ii cureti carburatorul dar sa fie ca ca nou, il cureti de fiecare impuritatea care o are il speli intr-un vas cu benzina si vezi pe urma cum merge, daca zici ca se ineaca sau se opeste vezi sa nu aibe simptome urate motorul, faci ce ti am zis mai sus si daca tot asa face, baga i un set motor nou , schimba i si uleiul la motor
|
|
|
10-03-08, 19:53
|
|
 Stage 4
|
omule lasa benzina ca nu este de la ea...si eu vad transparent in decantorul de benzina dar nu este apa.Asha este benzina, mai ales ca ai spus ca ai si curatzat rezervorul asha ca te asigur ca nu exista apa pe conductele de benzina. Daca merge motorul intrerupt schimba platinile, bujiile curatzate bine cu peria de sarma nu mai da banii pe altele noi, carburatorul daca te pricepi bine desfa-l de la jumatate si curatza bine camera unde este plutitorul si verifica si daca lucreaza bine. Bezina eu zic ca nu are nimik..de care bagi premiu 95?
|
|
|
11-03-08, 23:04
|
|
|
Dacia Driver
Stage 3
|
dupa ce am ramas fara benzina cu un matiz am luat in bidon vreo 5 litri de la petrom si a mers matizu ala ca ziceai ca are draci pe el parca il sugruma ceva, si dupa ce am mers vreo 10 km cu ea asa am oprit si am alimentat de la alta benzinarie si am facut plinu si gata sia revenit de atunci nu am mai bagat de la petrom a mai bagat un tov cu un golf4 si la fel a patit acu nu stiu daca la tine o fii de la benzina dar alimenteaza si tu de la un omv sau altceva numai petrom NU
|
|
|
11-03-08, 23:43
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pichu
da lam uscat lam pus sus si ii aceasi chestie...iara am ceva transparent in decantor,il curatz,ii dau drumu si iara apare kestia transparenta.Nu mai stiu ce sa fac
|
daca e chestie transparenta, in forma de stropi, si se misca separat de restul lichidului, pe fundul decantorului...E APA.
solutia ar fi sa golesti rezervorul, si sa schimbi benzinaria de la care alimentezi.
Un OMV Carrera 95 ar fi super ok
|
|
|
|
|