Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Comunitatea globala 4Tuning

Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum

View Poll Results: Fumator sau nefumator .... ce tigari fumati?
Fumator - Marlboro 80 8.76%
Fumator - Kent 200 21.91%
Fumator - Pall Mall 43 4.71%
Fumator - Vice Roy 5 0.55%
Fumator - Parliament 20 2.19%
Fumator - Altele 76 8.32%
NEFUMATOR 489 53.56%
Voters: 913. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 18-08-04, 00:05   #196
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

io fumez ca spartu,parca-s locomotiva.bag 2 pachete pe zi asa de placere
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 18-08-04, 16:48   #197
the_mav

Stage 5

the_mav's Avatar

shi eu fumez cam mult, dar am un avantaj (cred io ): pot sta fara tigari shi cate 1-2 luni ...
in rest: LUCKY sa traiasca de la 17 any... (iar vreo 4 ani numai lucky 100's dar nu se mai gasesc )
acum: 1-2,5 pachete/zi (depinde de dispozitie...
the_mav is offline   Reply With Quote
Old 02-09-04, 04:14   #198
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

mai decat sa mor de nervi sau sa ma bat cu oricine ma supara prefer sa inghit in sek .. sa ma abtin aprind o tzigare si ma kalmez .. dupa ce trag 2 fumuri pot sa diskut kalm cu cel care m-o suparat ... deci eu vad tigara ca un mijloc de relaxare .. si decat sa iau nush ce tampenii de pastile care nu m-ar lasa sa conduc si 1000 efecte secundare prefer sa fumez (ca sa nu zic ca orice pastila e scumpa .. amenzile la politie si ele scumpe ...iar viata mea n-are pret ... de la tigari poti muri in 1-100 de ani de la o bataie sau o nebunie de moment in 1-100 secunde ... eu zic ca e bun calcul)
Old 03-09-04, 01:45   #199
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

sa lamurim o chestie.. de murit mori atunci cand ti-e scris sa mori ..CLAR!

se pot da 1000 de ex. la faza asta... nu conteaza ca e offtopic...

tigarile ... pe mine ma moleshesc... nush daca ma calmeaza... asta e chestie... ca nush daca tigarile calmeaza... ci mai mult te moleshesc... cel putin pe mine... cert e ca..... treaba e cam cum zice holysoul... cand am nervi ... bag o tigare... si gata... CAPAC ... trece.. i know it sounds weird but is the truth and nuthin` but the truth... faza nasoala la tigari.. cum s-a mai si scris prin astea 14 pagini ... e ca ... costa... te cam rup la buzunar... cel putzin pe mine ma cam termina .... fuck`em .. sunt doar nijte hartii peace
Old 04-09-04, 12:22   #200
Raikkonen

Stock

Eu fumez ce am chef...iubirea mea e West 4 ever dar nu prea se gasesc prin tara asta , mama ce imi plac ... doar WEST sa fie insa cat timp sunt pe plaiuri mioritice in majoritate sunt pe Marlboro 100's Rosu sau Kent 100's am avut mega perioada mea Kent 8,4,1 si am trecut la Parliament pana la mijlocul acestei veri cand am trecut la variante dezvoltate cu turatii mai ridicate .
Raikkonen is offline   Reply With Quote
Old 04-09-04, 12:32   #201
Raikkonen

Stock

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sa lamurim o chestie.. de murit mori atunci cand ti-e scris sa mori ..CLAR!

se pot da 1000 de ex. la faza asta... nu conteaza ca e offtopic...

tigarile ... pe mine ma moleshesc... nush daca ma calmeaza... asta e chestie... ca nush daca tigarile calmeaza... ci mai mult te moleshesc... cel putin pe mine... cert e ca..... treaba e cam cum zice holysoul... cand am nervi ... bag o tigare... si gata... CAPAC ... trece.. i know it sounds weird but is the truth and nuthin` but the truth... faza nasoala la tigari.. cum s-a mai si scris prin astea 14 pagini ... e ca ... costa... te cam rup la buzunar... cel putzin pe mine ma cam termina .... fuck`em .. sunt doar nijte hartii peace
Mane , preturile noastre sunt super super hiper mega misto la tigari fata de ce e in Europa sau in AMERICA acum sa stii la noi un cartus cred ca e cu putin mai mult decat un pachet in SUA si in UE , pana mea sa dau 7 dolari pe un Marlboro care il pot termina intr-o zi-doua asta e naspa nu stiu de unde as scoate banii da si tariile sunt scumpe ca naiba la ei...toate mai bine in vechea mandra si vestita Romanie...
Raikkonen is offline   Reply With Quote
Old 04-09-04, 12:55   #202
BogdanCMS
Guest

Eheee, de-ar ajunge si aici pachetu' de tzigari 200.000, ce fericit ash fi...sa va vad atunci daca mai dati bani pe otrava...
  Reply With Quote
Old 07-09-04, 00:13   #203
Amytal

Stage 5

Amytal's Avatar

1. Nu fumez ... sportiv
2. Fara suparare da sa-mi spuna macar o persoana macar un motiv pt care fumatul nu e o chestie tampita...
Amytal is offline   Reply With Quote
Old 10-09-04, 14:27   #204
D.J.SS-TOT

Stage 2

Eu fumez numai Kent 8 si Pall Mall Litgh... Fumez rar si putin... Knd ma plictisesc iau o tzigara... Pot sa zic k nu sunt fumator!
D.J.SS-TOT is offline   Reply With Quote
Old 10-09-04, 15:25   #205
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

Daca fumezi .. esti fumator ... aici e totul sau nimic ... ceva de genu ...
g-spott is offline   Reply With Quote
Old 10-09-04, 15:53   #206
D.J.SS-TOT

Stage 2

Bun! pai atunci sunt fumator!
D.J.SS-TOT is offline   Reply With Quote
Old 10-09-04, 22:47   #207
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

Asa! Fi barbat .... recunoaste
Old 11-09-04, 03:08   #208
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Eu nu fumez si nici nu vreau sa fumez cu toate ca ma cam vrajesc filmele de genu Friday, Next Friday. Incerc sa ma abtin ca sunt sportiv si nu vreau sa mor.
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII.
Old 11-09-04, 13:06   #209
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"D.J.SS-TOT\"
Eu fumez numai Kent 8 si Pall Mall Litgh... Fumez rar si putin... Knd ma plictisesc iau o tzigara... Pot sa zic k nu sunt fumator!
Si eu tot Kent 8...si tot asa am inceput cu o tigara azi..(din lipsa de ocupatie si pt ca 99% din prieteni fumau) ...una peste 3zile si in momentul ala nu ii intelegeam pe cei care spuneau ca nu se pot lasa! Mi se parea imposibil sa nu poti sa te lasi de fumat daca VREI ...pana am ajuns la un paket pe zi si n`am putut sa ma mai las... Pana acum 2 zile Deci imi retrag votul de la fumator...si astept incurajari I CAN DO IT!
Carmen is offline   Reply With Quote
Old 12-09-04, 14:24   #210
g-spott

Stage 5

g-spott's Avatar

Carmen: bafta! iti tin pumnii :P ... eu am rezistat o saptamana ... atat
- Copyright 2025 4Tuning -