Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Comunitatea globala 4Tuning

Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-08-08, 20:02   #46
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]
Default Re: Shaormarii

Mai multe detalii despre asta de la "cofetaria brancoveanu" daca se poate ....
NWZeu is offline  
Old 30-08-08, 20:23   #47
ALXS
2 Roti

Stage 3

Member of:
[2 Roti]
[SEAT]
Thumbs up Re: Shaormarii

se afla chiar vizavis de cofetarie , langa statia de autobuz 116 sau 141
pretul unei shaorma mare este de 11 ron (110 mii vechi ) daca esti din zona nu ai cum sa nu o observi ,mai mereu este coada acolo .SI un lucru IMPORTANT pe care l`am observat este ca inauntru este f curat iar cei care servesc sunt de asemenea cu manusi in mana ! si inca ceva acolo este si rotiserie ! merita incercat !

pt necunoscatori cofetaria brancoveanu (sau ma rog fosta ca acum este o banca acolo) se afla la o statie de spitalul budimex
ALXS is offline  
Old 08-09-08, 04:13   #48
Ovy_BMW

Stage 3

in timisoara cea mai buna shawarma e la "gandacul"(trageti voi concluziile de ce ii spune asa) - fast food galactic!!! NU EXISTA ALTA MAI BUNA. pe locu'2 ar fi aia de vizavi de gandacu' ... da' nici aia de la ZET nu e rea... pacat ca pun varza exagerat de multa, daca nu esti atent!

in arad ar fi vizavi de stadionul UTA, nush exact cum se numeste localul ... da' fac o shawarma incredibila, in special cea cu pui crocant!!!! as merge pana acolo doar pentru a manca o shawarma de-aia!
Ovy_BMW is offline  
Old 10-10-08, 19:33   #49
tudo

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Opportunity View Post
'la haleala' a fost cineva? e pe la gara de nord..vreau sa fac o trecere. vita+berbecut+iute+putin tzatzyky + ayran = <3
Recomand. Am mancat acum 2 zile una mare de pui. Data viitoare incerc de vita/berbecut.
http://www.wikimapia.org/#lat=44.448...h=la%20haleala
tudo is offline  
Old 18-10-08, 05:53   #50
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Sincer...eu mananc in Romana la RYA lipita de o cafenea,shaormeria este a unui prieten de-al meu , si se mananca bine in general acolo , si shaorma e foarte buna :X

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -