Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
se afla chiar vizavis de cofetarie , langa statia de autobuz 116 sau 141
pretul unei shaorma mare este de 11 ron (110 mii vechi ) daca esti din zona nu ai cum sa nu o observi ,mai mereu este coada acolo .SI un lucru IMPORTANT pe care l`am observat este ca inauntru este f curat iar cei care servesc sunt de asemenea cu manusi in mana ! si inca ceva acolo este si rotiserie ! merita incercat !
pt necunoscatori cofetaria brancoveanu (sau ma rog fosta ca acum este o banca acolo) se afla la o statie de spitalul budimex
in timisoara cea mai buna shawarma e la "gandacul"(trageti voi concluziile de ce ii spune asa) - fast food galactic!!! NU EXISTA ALTA MAI BUNA. pe locu'2 ar fi aia de vizavi de gandacu' ... da' nici aia de la ZET nu e rea... pacat ca pun varza exagerat de multa, daca nu esti atent!
in arad ar fi vizavi de stadionul UTA, nush exact cum se numeste localul ... da' fac o shawarma incredibila, in special cea cu pui crocant!!!! as merge pana acolo doar pentru a manca o shawarma de-aia!
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Re: Shaormarii
Sincer...eu mananc in Romana la RYA lipita de o cafenea,shaormeria este a unui prieten de-al meu , si se mananca bine in general acolo , si shaorma e foarte buna :X