Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum |
07-04-08, 13:05
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
Propunere de PARTY 4tuning !!!!
PROPUNERE de PARTY !!!
Ati fi de acord ca in CLUB BRIX sa facem o seara dedicata celor de pe 4 tuning ,pasionatilor de tuning ,curse and stuff? sa ne intalnim acolo la un paharel , muzica specifica , nfs , fast and fourious style ,and other , eventual bannere cu siglele cluburilor la fiecare canapea , nebunii din astea ?
Asa zic ca ne-am cunoaste si mult mai bine , si am avea o seara in care sa petrecem cu totii !!!!
astept feedback-uri din partea voastra in vederea realizarii unei astfel de seri pilot si in functie de asta s-o facem traditie saptamanala sau lunara !!
more details on :
https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/73288-club-bucuresti-club-brix.html
BMW E38 725TDS
|
|
|
07-04-08, 14:58
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Propunere de PARTY 4tuning !!!!
i'm in.... ..
|
|
|
07-04-08, 15:16
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda] [4 Speed Squad]
|
adica ai vrut sa zici, pe langa toate astea, SI: intrarea moca, reduceri la bere, wisky, si dansatoarele din club...
tu razi, dar eu vorbeam serios !!!
|
|
|
07-04-08, 17:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by doggz
adica ai vrut sa zici, pe langa toate astea, SI: intrarea moca, reduceri la bere, wisky, si dansatoarele din club...
tu razi, dar eu vorbeam serios !!!
|
intai sa vedem ce zice lumea si dupa negociem :P
|
|
|
07-04-08, 21:23
|
|
Stage 5
|
up up up people !!!!!!!!
|
|
|
08-04-08, 19:15
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Interesanta ideea. Daca e sa se faca asa ceva parca as da o tura in pana la voi :P
|
|
|
08-04-08, 20:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CT-07-APV
Interesanta ideea. Daca e sa se faca asa ceva parca as da o tura in pana la voi :P
|
pai sa se sesizeze cluburile , ca in principal cluburilor le este adresata , dar si cei neafiliati sunt bine veniti !!!
|
|
|
09-04-08, 10:36
|
|
Stage 5
|
dak tot s-ar face asa ceva...sa se faca fara limita de varsta...adik sa vina si cei in baston,dar si cei in scutec:P....ar fi interesanta problema desi s-au mai facut planuri asemanatoare dar din cate stiu fara un rezultat prea satisfacator...
|
|
|
09-04-08, 13:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by OpReA
dak tot s-ar face asa ceva...sa se faca fara limita de varsta...adik sa vina si cei in baston,dar si cei in scutec:P....ar fi interesanta problema desi s-au mai facut planuri asemanatoare dar din cate stiu fara un rezultat prea satisfacator...
|
salut , planuri s-au tot facut , dar daca nu se doreste nu se face , eu am venit cu o propunere , locatia e frumoasa , e centrala treaba , preturile sunt ok , atmosfera frumoasa ... bla bla .
daca se dorea se facea , io o sa mai astept max 2 saptamani feedback-uri legate de organizarea acestei petreceri , iar in cazul in care nu se arata cluburile si membrii interesati .. o sa inchid threadul
|
|
|
09-04-08, 13:50
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda] [4 Speed Squad]
|
Tu tre' sa vii cu o oferta concreta Georgele, ca sa atragi oamenii, adica o reducere ceva...de genul intrarea libera, altfel e doar un club...si doar niste preturi (mari dupa mine)...
daca vor oameni in club sa le faca consumatie, tre' sa vina cu niste kestii atractive...
|
|
|
09-04-08, 14:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by doggz
Tu tre' sa vii cu o oferta concreta Georgele, ca sa atragi oamenii, adica o reducere ceva...de genul intrarea libera, altfel e doar un club...si doar niste preturi (mari dupa mine)...
daca vor oameni in club sa le faca consumatie, tre' sa vina cu niste kestii atractive...
|
intai tre sa vad daca se doreste sa se realize asa ceva , ca sa nu-mi bat gura de pomana cu " sefa " ,care in principiu e de acord cu multe , asa ca tre sa vad io ca zice multa lume " daaa georgele vreeeemm " si dupa ii zic , uite bre , se doreste acest lucru , oamenii nu sunt saraci , putem renuntza la taxa de intrare in ziua respectiva , oricum fetele intrau gratis , si pot vorbi si pt un meniu special pt acea zi daca nu-i prea complicat , desi , daca se scoate taxa de intrare e deja o reducere . ... sa se arata lumea dornica de asa ceva si dupa intram in detalii :P
|
|
|
09-04-08, 14:55
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
George, we're in.
|
|
|
09-04-08, 15:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
George, we're in.
|
sal , 10x for support , sa vedem si restul cum vor reactiona , poti sa intrebi si tu daca ai prieteni in alte cluburi , sa se imprastie treaba , ca pana la urma , pt noi o facem
|
|
|
09-04-08, 16:30
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Sure ... why not ?
|
|
|
09-04-08, 21:51
|
|
Stage 5
|
m-as baga si eu...dak ar fi pretu la apa plata mai scazut )nu de alta da sunt elev...si nu imi permit prea multe:P...sau sa se faca un mediu "stock" si un pret...sa stie omu in ce se baga.Stiu ca odata ajuns la o intalnire intre noi nu prea te mai uiti la bani..dar totusi...nu toti isi permit dak se fac ceva anunturi concretizate si accesibile tuturor...ma bag
|
|
|
|
|